|חוג קפוארה

|חוג קפוארה

עקב סגירת חוג הקפוארה בביה"ס בלפיד, אנו מתארגנים על חוג אצלנו בישוב. האם מישהו מכיר מדריך קפוארה?

natigo

New member
חוג קפוארה

בעקבות סגירתו של החוג פניתי ללוקס שהיה המאמן של הילדים בלפיד, וביקשתי ממנו להמשיך את החוג אצלינו בישוב. מכיוון שהוא לא יכול, הוא הפנה מדריך אחר שיצר איתי קשר. הפניתי אותו לרונית על מנת שתסגור איתו את העניינים בצורה פורמאלית, ואני מקווה שבשבוע הבא יוכל להתחיל החוג גם כאן. אני מניחה שהודעה תצא לכל המעוניינים להמשיך בחוג. לפרטים נוספים אפשר ליצור איתי קשר: ענת 051-545486 9767299 או e-mail: [email protected]

hagitshani

New member
../images/Emo45.gifיוזמה מבורכת

קודם כל, היוזמה להביא לישוב חוג קפוארה היא מבורכת וכל הכבוד על כך. שנית - מאיזה גיל ניתן להתחיל וללמוד קפוארה?? חגית

חוג קפוארה

בלפיד היו שתי קבוצות, ב'-ג', וקבוצה נוספת של גדולים יותר. מכיוון שהמגעים להתחלת חוג בישוב נכנסו להילוך גבוה, נוכל לקבל פרטים רלוונטים מהמדריך לכשיסגרו הדברים.

חוג קפוארה בישוב - פרטים נוספים

לאור דרישת הקהל, סגרתי עם מדריך לגבי חוג הקפוארה בישוב. החוג יתקיים בימי שלישי בשתי קבוצות: קבוצה ראשונה - כיתות ב'-ג' בשעה 17:00-18:30 קבוצה שניה - כיתות ד'-ו' בשעה 18:30-20:00 עלות החוג 120 ש"ח לחודש והוא יתקיים בחדר חוגים. הפגישה הראשונה של החוג תהיה ביום ג' 4.3.02 אסנת

natigo

New member
שעות החוג

אסנת שלום, הבנתי מגברי שלא ניתן היה להמשיך את החוג בימי רביעי משום שחדר החוגים תפוס. מאחר ויום החוג שונה, ויש לנו חוג אחר ביום שלישי, הייתי מעוניינת לאחר בחצי שעה את שעת החוג לגדולים. מבחינתו זה בסדר, ואני מניחה שלא תהיה בעיה עם יתר הילדים בעיקר שאנחנו הולכים לקראת ימים ארוכים יותר. במי תלוי הדבר? כיצד יובא לידיעת כל הילדים המשכו של החוג? ענת

אנא צרי איתי קשר 058-695122

הי ענת, מבחינת חדר חוגים אין בעיה לדחות את החוג בחצי שעה, צריך לברר גם עם הקטנים האם זה אפשרי, או לבדוק עם גברי האם חצי שעה הפסקה בין הקבוצות זה בסדר מבחינתו. באמת אין לי מושג איך ניתן להגיע לילדים שהיו בחוג בלפיד, אנא צרי איתי קשר וננסה לחשוב על משהו, חבל שהחוג יתבטל בגלל מחסור בילדים. אסנת

למעלה