חוג שוקולד לנוער - לתרומה לקהילה

חוג שוקולד לנוער - לתרומה לקהילה

שלום, אני שוקולטיירית, בעברי עבדתי הרבה עם ילדים ונוער. לאחרונה התחלתי ללמד את מקצוע השוקולטייר ונוצרה אצלנו "בעיה": יש עודפי תוצרת שצריך למסור או למכור אותם. אני מעוניינת ללמד את הילדים למכור את תוצרתם, כי יש חשיבות לדעתי לפתח כישורי שיווק ומכירה בעולמנו התוסס. יחד עם זאת חשבתי שאת הרווחים אנחנו נתרום לאוכלוסיות נזקקות. אשמח לשמוע תגובות, הצעות וכל רעיון ! אסנת לוז רעננה.

תרקדי

New member
רעיון מוצלח.

ולא רק כדי ללמד שיווק ומכירה, אלא גם הלמידה שיש פרי לעמלנו. אם את מחפשת למי לתרום "עודפי תוצרת", אני יכולה להמליץ לך על "מקום אחר" בת"א (הוסטל לילדים), שישמחו מאוד לקבל שוקולד טעים. את עובדת בעבודה כ"כ טעימה....איזה כייף לך!

האם אתם מכירים גופים שיעזרו להקים דוכנים ?

אשמח להקים בחנוכה דוכן שבני נוער ימכרו בו שוקולד שהכינו (מכיוון שהם תלמידים שלי זה יהיה מאד טעים ואיכותי...) כל ההכנסות מיועדות לתרומה בלבד. לאן כדאי לפנות כדי לתרום ? (ולקבל כאמור חסות להקמת הדוכן). אולי אתם מכירים גוף כלשהו שעניין כזה מתאים לו ? האם יש למישהו הצעות או הערות ?

שאלי בקניון שבעת הכוכבים, תוכלי להעביר

שם סדנאות שוקולד ואת הכסף שישולם לך ע"י הנהלת הקניון, תוכלי להעביר לרווחת ילדים במצוקה.

תודה. הרעיון הוא להפעיל ילדים ונוער

שהם ייצרו והם ילמדו למכור ואחר כך יתרמו. את חושבת שהקניון יתן להעמיד דוכן כזה שם ?

למעלה