חוג תאטרון בובות לילדים -מה דעתכם?

amaya31

New member
חוג תאטרון בובות לילדים -מה דעתכם?

זה זמן רב מתגלגל בראשי רעיון להקים חוג תאטרון בובות לילדים/נוער חשבתי שאולי כדאי לפתוח חוג כזה במשכן החדש בחולון החזון הוא שבחוג כזה ילדים יעשו את הבובות, יעבדו סיפורים להצגות ויציגו כמובן משהו מכיר אנשים שמעבירם חוג כזה? אני די מתקשה לבנות תכנית בנתיים אז מה אתם אומרים על הרעיון?

כשהתנדבתי 8 חודשים באוקראינה

לימדתי בביה"ס היהודי של יום א' חוג של "עברית דרך תאטרון בובות". שם באמת עשינו הכל מהסיפור, ליצירת הבובות ולהעלאת הצגות קטנות. העלנו "הצגונת" לכל חג, ואחת טיפה יותר גדולה למסיבת הסיום (שאצלינו היתה בסביבות יום העצמאות כי אח"כ חזרנו ארצה). היה ממש כיף ולמדתי רוסית לא פחות משהילדים למדו עברית. לימדנו אחד את השני אייך אומרים "מספריים", "טושים", "מכחול" "עפרון" וכו' וגם מילים מהסיפורים שהמציאו כמו פרפר, בית, ארון, ואפילו גרזן
כיוון שאני בכלל לא ידעתי רוסית ציירנו אחד לשני את הדברים וכתבנו אותם בשתי השפות וכך למדנו. כשחזרתי לבקר שם לא מזמן ראיתי שבובות הצלליות מהצגת החנוכה עדיין תלויים לקישוט על קירות הספרייה וכך גם צילומי ההצגות שלנו.

חוג תאטרון בובות לילדים, אני מעבירה

רק שנורא קשה במתנסים ובבתי ספר, תמיד אין חומרים . קבוצות גדולות מידי וזה לא כל כך עובד. אם את מהמרכז , יכולה לעזור לך שלחי לי מסר ונדבר. האם למדת את זה או שאת פשוט מוכשרת? או ביחד, יכולה לעזור לך.

עם חשבת על המרכז בחולון

אז דברי מהר מהר עם שושי, אנחנו כבר עובדים על תכנית הלימודים לשנה הבאה. 03-6516848 שלוחה 2

amaya31

New member
אילן וכולם, דברתי עם שושי ויש הענות

אז ככה, דברתי עם שושי והיא בהחלט ברכה על היוזמה ואפילו אמרה שקורס מעין זה כבר נמצא בתכנון בכל אופן, צריך להתחיל לפרסם בקרב מכרים שהולך להפתח קורס מקצועי תאטרון בובות לילדים והוא מתאים לילדים מגיל 8 עד 14 כרגע פתיחת הקורס מותנת במינימום 10 משתתפים. אני לוקחת על עצמי לבדוק את אוכלוסיית דוברי רוסית כי ברוסיה חוגים בסגנון כזה נחשבו לתרבות גבוהה ואיכותית נראה....

למעלה