חודנאבונד...

חודנאבונד...../images/Emo140.gif

כל עצמותי אומרות שירה , לאחר שסיימתי מסע כומתה , ושבועים גבושון במתקני האימונים בדיסני, באפטלינג וולבי ודומיהם עם יורשת העצר. חרפתי נפשי בחלק מהמתקנים הנועזים ביותר , וכיתתי רגליי במשעולי בירות אירופה , תוך אכילת מנות קרב שכללו בין היתר בגאטים עמוסי גבינות קממבר רוקפור ודובדבנים.
בטני עדיין כואבת מהטעימות אצל שוקלייטרי בריסל וברוז' עד למציאת השוקולד האהוב עלי בטעם ג'ינג'ר-תפוז שתמורת סכום פעוט של 60 יורו ארזו לי סט של 12 חתיכות בקופסה מהודרת שעלתה לי יותר.
ופניי עדיין ירוקות מקנאה על אותם מליונים שהחליטו שעדיף לכתת קוראסונים נוטפי חמאה למזמרות ויצרו את הכפר הגלובלי שנקרא האיחוד האירופי המשותף עם הרע ובעיקר עם הטוב שבו , המאפשר לך לנוע ולנוד לטייל ולהנות בהנף אוטוסטרדה , מתוך מחשבה שפויה שאין דרך אחרת מלבד שלום ודו קיום .
בשעה שחייתם כאן בתוך מיקרוגל רותח, עפנו ברוח ונרטבנו בגשם זלעפות תוך שאנו עושים דרכנו באוטובוס צמוד וברגל לסרוגין , קבוצה קטנה מישראל שנסעה לטיולי בני ובנות מצווה, בהולנד בלגיה וצרפת , בין רכבות הרים בהן צרחו מהנאה ופחד , לבין טירות רדופות שדים ורוחות , ספגו הקטנים מעט היסטוריה , בלעו בעיניים את המבנים הארכיטקטוניים המפורסמים , נחשפו לשפה , למנהגים, לצלילים וטעמים ונופים חדשים ובלתי מוכרים. הקטנה התאהבה בפאריז ממבט ראשון , מה ששמח אותי מאד , ומי שלא ראה אותה מגלה לפתע מבין הבתים את מגדל האייפל ושער הנצחון לא ראה שימחה מימיו. בירידה מהאייפל ערכנו עידכוני סלנג עבריים למגזר השבחי"ם השחורים שמלאו את האתר וגם ספקנו להם פרנסה כי איך אפשר לחזור לארץ בלי מזכרות לכל הכיתה.
בליל שפות וילדים בכל הצבעים והלאומים שעמדו בסדר מופתי במתקני היורודיסני ויתר הפארקים, היו שעור חשוב בסובלנות וסבלנות , כמו יתר השעורים שעסקו בהתמצאות בסביבה, עצמאות ותקשורת , ולו בשל כל אלה כדאי לטייל עם הצאצאים. כשאסים לפרק את המזוודות, תהיה גם תהיה כתבה מצולמת וחלוקת שוקולדים. שבת שלום לכולכם געגעתי

אני בתור לאלו של ה-60 יורו

לא מסתפקת בזולים........סתאאאאאם, ברוכה הבאה למרק המקומי (לא מוצאת שם אחר למה שקורה כאן בחוץ, יוצאת רק למקומות רטובים או ממוזגים). בינתיים אני מתפתה להצעה של חברת פורום (אחר) להשתתף סדנת שוקולד (כולל כל המבצע, טמפרינג וכו') עם הילדים. מקווה שהיא לא תשתפן כי ההתלהבות גדולה והקטנטנים כבר עומדים בתור לטעימות. שבת שלום לכולם!

ברוכה הנמצאת ../images/Emo24.gif

צרבי בנשמתך תמונות מובחרות צרבי במוחך אתגרים שלא פללת שתעמדי בהם צרבי את היחד עם הנכדה ממתינה לתמונות בשקט, קחי את הזמן ותמשיכי להתמוגג

פייטוש

New member
פרסנו השטיח אומנם הית רוח והחזקנו בקצוות

החופש נגמר וטוב שכך יאלה לעבודה,ברוכה הבאה.

kdr

New member
וולקומן

מתאים לך לאכול שוקולד בטעם תפוז . הרוקפור הייתי מחסל לבד. אני רץ לקנות לי משולש, לקרוא את התרשמותך ולהרגיש בחו"ל. במקום מיקרוגל הפעלנו את המזגן בשעות נוספות. מקנא ומחכה לסיפורים

w o m a n 10

New member
שוקולד מנטה מסטיק ואגוזים ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה לארצנו החמה.

אמרת ג'ינג'-תפוז?

נבדוק כשהטמפרטורות ירדו את השילוב. נשמע מעולה. המחיר יהיה קצת אחר. טוב שחזרת התגעגענו

הבאנו שלום שלום עליכם......./images/Emo168.gif

חן חן לכל המברכים ושולחי זרי הפרחים, פורסי השטיח ואופי העוגות בפורום ובמסרים אני במצב התאוששות מתקדם , הודות להררי הניירת שקבלה את פני במשרד , לנהג הישראלי ששרט קלות את כנף מכוניתי ולזו שעמדה לפני בתור בסופרמקרט ונזכרה בכמה מוצרים דקה לפני ששלמה.......סוף סוף נחתנו ... אכן יש לנו ארץ נהדרת!
טגידו לי ווקשה...איך התייר הישראלי הופך להיות מוטציה אחרת בבואו במגע עם יתר אומות העולם? למה את התרבות הזו הוא לא רוכש בילד אין יחד עם כל המזכרות מהדיסני, ומיתר האתרים שם הוא צוקר פושקע ל מ ה ?

למעלה