שוקלד אגוזים
New member
חודנאבונד...../images/Emo140.gif
כל עצמותי אומרות שירה , לאחר שסיימתי מסע כומתה , ושבועים גבושון במתקני האימונים בדיסני, באפטלינג וולבי ודומיהם עם יורשת העצר. חרפתי נפשי בחלק מהמתקנים הנועזים ביותר , וכיתתי רגליי במשעולי בירות אירופה , תוך אכילת מנות קרב שכללו בין היתר בגאטים עמוסי גבינות קממבר רוקפור ודובדבנים.
בטני עדיין כואבת מהטעימות אצל שוקלייטרי בריסל וברוז' עד למציאת השוקולד האהוב עלי בטעם ג'ינג'ר-תפוז שתמורת סכום פעוט של 60 יורו ארזו לי סט של 12 חתיכות בקופסה מהודרת שעלתה לי יותר.
ופניי עדיין ירוקות מקנאה על אותם מליונים שהחליטו שעדיף לכתת קוראסונים נוטפי חמאה למזמרות ויצרו את הכפר הגלובלי שנקרא האיחוד האירופי המשותף עם הרע ובעיקר עם הטוב שבו , המאפשר לך לנוע ולנוד לטייל ולהנות בהנף אוטוסטרדה , מתוך מחשבה שפויה שאין דרך אחרת מלבד שלום ודו קיום .
בשעה שחייתם כאן בתוך מיקרוגל רותח, עפנו ברוח ונרטבנו בגשם זלעפות תוך שאנו עושים דרכנו באוטובוס צמוד וברגל לסרוגין , קבוצה קטנה מישראל שנסעה לטיולי בני ובנות מצווה, בהולנד בלגיה וצרפת , בין רכבות הרים בהן צרחו מהנאה ופחד , לבין טירות רדופות שדים ורוחות , ספגו הקטנים מעט היסטוריה , בלעו בעיניים את המבנים הארכיטקטוניים המפורסמים , נחשפו לשפה , למנהגים, לצלילים וטעמים ונופים חדשים ובלתי מוכרים. הקטנה התאהבה בפאריז ממבט ראשון , מה ששמח אותי מאד , ומי שלא ראה אותה מגלה לפתע מבין הבתים את מגדל האייפל ושער הנצחון לא ראה שימחה מימיו. בירידה מהאייפל ערכנו עידכוני סלנג עבריים למגזר השבחי"ם השחורים שמלאו את האתר וגם ספקנו להם פרנסה כי איך אפשר לחזור לארץ בלי מזכרות לכל הכיתה.
בליל שפות וילדים בכל הצבעים והלאומים שעמדו בסדר מופתי במתקני היורודיסני ויתר הפארקים, היו שעור חשוב בסובלנות וסבלנות , כמו יתר השעורים שעסקו בהתמצאות בסביבה, עצמאות ותקשורת , ולו בשל כל אלה כדאי לטייל עם הצאצאים. כשאסים לפרק את המזוודות, תהיה גם תהיה כתבה מצולמת וחלוקת שוקולדים. שבת שלום לכולכם געגעתי
כל עצמותי אומרות שירה , לאחר שסיימתי מסע כומתה , ושבועים גבושון במתקני האימונים בדיסני, באפטלינג וולבי ודומיהם עם יורשת העצר. חרפתי נפשי בחלק מהמתקנים הנועזים ביותר , וכיתתי רגליי במשעולי בירות אירופה , תוך אכילת מנות קרב שכללו בין היתר בגאטים עמוסי גבינות קממבר רוקפור ודובדבנים.