חודש אחריי שיחרור ועדיין מבולבל

fullmetal1

New member
חודש אחריי שיחרור ועדיין מבולבל

שלום אני מתאר לעצמי שהרבה חופרים פה על זה אבל אני חייב להגיד את זה אני לא יודע מה לעשות ? להשלים בגרות? לשפר? ללמוד? פסיכו? לעשות את הדברים האלה בכל? אוליי טיול? אוליי לעבוד? ואם לעבוד כל העבודות הם פיזיות מגעילות בלי כסף ... תחושה של חוסר ביטחון כאילו אני לבד אין לי מסגרת שתהיה איתי תוך כמה זמן זה יעבור? מה לעשות? אין איזה מדריכים על זה? איזה מקום עם אנשים שמספרים איך הם עברו את התקופה הזאת?

BrokenDream103

New member
אני עוד 3 חודשים משתחרר

ומאוד מפחד להגיע לרגע הזה שאתה מדבר עליו. =/ אולי אני באמת אחתום קבע בסוף...

ro ne n

New member
אז ככה

מניסיון שלי שאני עוד חודשיים שנה משוחרר .. בהתחלה הייתי מאוד שמח להשתחרר ואז את הכאפה לפנים קיבלתי לאחר שעזבתי עבודה ראשונה שלי שהייתה קשה (איך שהשתחררתי הלכתי לעבוד בחברת ביטוח במוקד של קבלת שיחות מאנשים שנפגעים בתאונות ואני צריך לתמוך לפתוח תביעה וכל השאר) בקיצור עבודה מגעילה אבל שכר מעולה אבל זה לא היה שווה את הכסף היתה לי תקופה קשה שלא ידעתי מה אני רוצה מעצמי ואז הלכתי לעבודה אחרת של חברה להשכרת רכב שהיחס שם היה שווה לתחת ... וכיום אני עובד בשירות לקוחות של חברת אינטנרט לא משנה את שם החברה שגם שמה לא להיט אבל כבר אני חצי שנה שם ומנסה להתמודד עם הקשיים ולהישאר עם משכורת בריצפה ולהתמודד 9 שעות עם צעקות באוזן לא נחמד... האמת שהגעתי למסקנה שאני רוצה ללמוד משהו כי העבודות האלו הם סתם חרא נותנים לך ציפייה שתתקדם ובתאכלס מתוך 200 אנשים 5 מתקדמים...והמשכורת חרא כי מן הסתם אין לך מקצוע והשכר בשוק מינימום .. 20.70 אין לך יותר מידי בהתחלה מה להתפנק החיים בחוץ לא קלים ונכון צריך להתמודד עם עבודות חרא בהתחלה עד שמוציאים מקצוע והשכר אחר ... המסקנה היא כזו ללכת ללמוד מקצוע וכמה שיותר מהר קח לך איזה שבוע שבועיים של שקט לך טייל נקה את הראש תחזור עם אנרגיות טובות אני עשיתי טעות שהתחלתי ישר לעבוד מבלי לעשות טיול לנקות את הראש ... תתמקד במטרה נניח בגרויות אם צריך לשפר עשה את זה עכשיו ובמקביל חפש עבודה במישרת סטודנטים... וזרום עם החיים .. כל אחד עובר את זה ועד היום אני מרגיש את זה את הפחד מהלא נודע מכיוון שאין לי מושג מה עדיין אני רוצה לעסוק אבל אצל כל אחד זה שונה... זהו אז המון בהצלחה קח את החיים בקלות מתחילים מלמטה ולאט לאט עולים :)

amararic

New member
הנה לכם משהו שאולי יעזור לכם

בבלוג שלי אני מפרסם סיפורים וכתבות שאני מעלה על דף אחד הפוסטים שלי עורר הרבה שאלות אצל הרבה חברה צעירים פשוט כדאי לקרוא

עירית327

New member
מזל טוב לשחרור

אין ספק שעומדות לפניך החלטות לא קלות אבל לפחות תנסה להנות מהתקופה הזאת. חיילים משוחררים (עד שנתיים מהשחרור) זכאים להטבות לארועים, מסעדות, אטרקציות ועוד. ההטבות מסובסדות על ידי משרד הבטחון וגורמים נוספים ומופיעות באתר בהצדעה , מצורף קישור. שיהיה המון בהצלחה! עירית

למעלה