חודש אחרי ניתוח

angel cry

New member
חודש אחרי ניתוח

ועדיין סובלת מכאבים הרופא אמר שיקח כמה חודשים תספרו לי מניסיונכן

angel cry

New member
ניתוח ראשון או שני?

ניתוח אחד בארץ. ושני אצל ד"ר ספורן

מיכל0202

New member
החלמה מהירה לך חמודה

אם יש לך כאבים זה בסדר גמור זה יקח לך כמה שבועות אל תידאגי בסוף זה יעבור ואת תהיי מרוצה מאוד , כל אדם לגופו אי אפשר לדעת כמה זמן עוד יכאב לך לי כאב חודשים. דר' ספורן הוא "אלוהים".

angel cry

New member
הכאבים הורסים אותי

עולות מחשבות מצד אחד שמחה. מצד שני לא רואה את האור שבקצה המינהרה כמו דיכאון כזה. ככה צריך להיות?

natali0106

New member
כן!!!!!! ככה היה לי 6 חודשים!!!!!

אני רוצה להציע את עזרתי אתה זקוק להמון תמיכה וחום מכול העולם ומכול מי שמבין בזה. אני מציעה את הטלפון או המייל שלי על מנת לעזור!!!

natali0106

New member
אז לא הבנתי.. תפרט לי מזה הניתוח

מזה הניתוח הראשון ומזה הניתוח השני??

angel cry

New member
אז ככה...

ראשון בארץ- חזה ואח"כ כל היתר את הראשון עברתי לפני שנה בערך-אולי אצטרך עוד ניתוח- עוד מעט יש לי ביקורת. נראה מה הרופא יגיד. ואם הוא יסכים.

natali0106

New member
ההחלמה...

כל החלמה לגופו. כל גוף מקבל את ההחלמה בצורה אחרת, לי הייתה החלמה מאוד קשה, רק אחרי 6 חודשים התחלתי להתאושש... מה שקשה הוא ההרחבות עם הדילטור שעתיים בוקר ללא ניקיון שזה יוצא 3 שעות ושעתיים ערב... זה לא היה נכנס.... וזה היה סיוט... הכול היה ממש לאט אצלי... תהיה סבלני... ורגוע!!! כי זה מאוד חשוב!!!

נגה א

New member
איזו סיבה יש לך להרגיש ככה?

כאילו את מרגישה לבד עם הכאבים? אז את כנראה צריכה חברים ואנשים קרובים ותומכים ואוהבים שתוכלי לשתף אותם מתי שכואב לך והם יוכלו לנחם אותך...

DarlingAdam

New member
יש כאן אנשים נחמדים,

ובד"כ האווירה פה נעימה. אני מקווה שתמצאי פה חברים וחברות ושיהיה לך כיף פה :) מעבר לזה, ישנן קבוצות תמיכה באגודה, ויש את מספר הטלפון של נורה באגודה, אם את מעדיפה פנים אל פנים בנוסף לפורום :) ברוכה הבאה!

natali0106

New member
יש גם קבוצה...

יש גם קבוצה מגובשת של בנות מחוץ לקבוצה ומחוץ לפורום. אנחנו מדברות כל יום, צוחקות, יוצאות ביחד, עושות וועידות הן בטלפון והן במסנגר.... אנחנו נשמח לקבל בחום ואהבה אלינו כל אדם באשר הוא העיקר!!! שיהיה אמיתי, שידע לפרגן, שלא יהיה רע בלב...

Sonata Of Tears

New member
איי מיצי מיצי מיצי

(נותנת חיבוק גדול ועולה לך דיגדוגי בצוור) :) אל תרגישי רע יש לך את הפורום (יש פה בנות משהו משהו אחת אחת ,בסט אוף בסט!) ויש את האגודה (שאין עדיין קבוצה שמתייחסת לעניין הג'נדר ,אבל יש קבוצת נשים..! ויש את הנוער,מה שלא נראה לי מתאים לך:) *רמז מאסיבי לנורה לקדם את עניין פתיחת הקבוצה לטראנסג'נדרים! כבר יש לנו 3 בקבוצת נוער שכנראה יבואו לקבוצה כזאת :) חח) בכל מקרה,בהצלחה:)

transman

New member
קבוצת טרנסג'נדרס באגודה

יש כזאת בתל אביב, לבוגרים (כלומר לא נוער).

Yaara77

New member
היי

ראשית תוכלי לכתוב אלי ככל שתחפצי [email protected] ואז תקבלי גם את הטלפון שלי (אסור כאן בפורום) שנית - הצטרפי לחגיגה בקלוב של ד"ר ספורן ותפגשי המון בנות. אני משלימה עוד יומיים 3 חודשים לניתוח - ספורן כמובן שלישית - ד"ר ספורן אמר לא לחוס על כדורים לשיכוך כאבים - אקמול למיניו יעיל ונחמד, לוקחים במידת הצורך. ואם הטיפולים כואבים - יש לי המון המון טיפים איך לעשותם קלים בסבבה
חיבוקים יערה

למעלה