חודש דרום אמריקה

rmoses1

New member
חודש דרום אמריקה

באתר הספרים דיבוק להלן קישור לפרטי המבצעים. אני מתעניין בספרים הקלאסיים, ספרי הקריאה. מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ? ראובן

Lvt

New member
אתה מתכוון בספרדית, נכון ???

אם כך, תן לי כמה דקות אני אתן לך. MARCELO

shellyland

New member
../images/Emo51.gif נפלא!

אני ממליצה על ספריו של ז´ורז´ אמאדו, בעיקר על תרזה באטיסטה עייפה ממלחמות ועל גבריאלה ציפורן וקינמון (Gabriella cravo e canela). את טוקאיה גרנדי עוד לא קראתי, ואני מתכוונת לרכוש אותו במסגרת המבצע, כמו גם את מבחר שירת אמריקה הלטינית. אגב, כולם שמו לב איזו תמונה מופיעה ברקע, כן? לדעתי הם גנבו אותה מגלריית התמונות של הפורום הזה. כמובן שדבר ראשון הקלקתי על שובר ההנחה לפפגאיו, ולאכזבתי הרבה גיליתי שזה בסך הכל קאיפיריניה חינם. את זה יש לי גם בבית ביותר חינם וביותר טעים. ושוב - תודה ראובן.

rmoses1

New member
אגב, איך מכינים קפיריניה

ואיפה אפשר לקנות את החומרים אני מודה, אני לא מבין הרבה בענייני משקאות, אבל קפיריניה זה טעים... ראובן

shellyland

New member
קאיפיריניה

זה הדבר הכי פשוט בעולם להכין. כל מה שצריך זה בקבוק של קשסה, כמה לימונים (כל המרבה הרי זה משובח), סוכר וקרח. קשסה אפשר להשיג בחנויות המשקאות המובחרות. לצערי, בארץ זה די יקר והמחירים נעים בין 55-80 ש"ח לבקבוק (מה שבברזיל עולה כ-10 ש"ח). חותכים את הלימונים לקוביות (רצוי שיהיה לימון מסוג ליים, ירוק כזה, אבל לא חובה) ומועכים אותם בשביל לסחוט את המיץ. לא סוחטים במסחטה!!! מוסיפים לחתיכות הלימון המעוכות והמיץ את הקשסה, קרח כתוש וסוכר לפי הטעם. בשביל שהסוכר יתערבב טוב עם הקשסה מומלץ להמיס אותו קודם במעט מים רותחים. וזכרו: אם שותים לא נוהגים!

למעלה