חודש חדש וסיכום חדש

חודש חדש וסיכום חדש ../images/Emo9.gif

במסגרת הייחאתו של הפורום שלנו
אני מרשה לעצמי לפתוח את ה
פינה?? הכי נדרשת
הסיכמוש
(סיכום שבועי) אז נתחיל עם סטסיסטיקות עשרת הפורמים הכי אהובים על גולשי הפורום *האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית *הישרדות *זינה הנסיכה הלוחמת *היי סקול מיוזיקל * תשוקות (אני בשוק שהפורום הזה עוד קיים!!!) *הטופ מודל הבאה *עקרות בית נואשות *סמוולוויל+לואיס לקלארק *נמלטים *חברים+ג'ואי מציפני הפורום דורשי שיפור GiRiLy שכתבה 4 הודעות sivi16 שגם כתבה 4 הודעות tamar117גם עם 4 הודעות הכנאפה מתוקה גם עם 4 הודעות שירנושנושינושי כתבה 7 הודעות עוד דחיפה קטנה ודי gingitהיחידה (באמת נעלמת לי מותק איפה את??) כתבה 10 הודעות mkmkהמקורית (גם את הלכת לי
) כתבה 13 הודעות רוחמה כהן (איפה את ?!?) כתבה 15 הודעות nbi כתבה 18 הודעות המציפים
nogamoon עם 31 הודעות
misspop עם 68 הודעות
והמציפה הראשית -עבתדכם הנאמנה מורי לנצח עם 119 הודעות (וואוו מה ?! ) ומה קרה עם הסדרה החודש? בהולמרק אנחנו בעונה השביעית שוב באוסטרליה התחילו סוף סוף לשדר את העונה השמינית והאחרונה של הסדרה. ועכשיו לסיכום שלכם שנדע שאתם פה
הדבר הטוב שקשור איכשהו במקלאוד (זה יכול להיות כל דבר, סרטון שראיתם,פרק,דמות,שיר כל מה שעולה על רוחכם) הדבר הטוב של השבוע: הדבר הפחות טוב של השבוע: המלצה שלכם על סרט: תוכנית שראיתם השבוע : ציטוט שעשה לכם את השבוע: שיר השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: תוכניות לחודש הזה: תמונת השבוע (יכולה להיות גם שלכם
) סופ"ש נפלא

n o g a m o o n

New member
../images/Emo6.gif יופי של אימוץ ../images/Emo8.gif

ואני מציפנית? חחחחחחח רגע זה טוב או לא?
הדבר הטוב שקשור איכשהו במקלאוד (זה יכול להיות כל דבר, סרטון שראיתם,פרק,דמות,שיר כל מה שעולה על רוחכם)
לא יודעת אם זה ממש טוב, אבל סוף סוף התחילה עונה 8 וטוב שהיא האחרונה
הדבר הטוב של השבוע:
מצאתי דירה להשכרה
הדבר הפחות טוב של השבוע:
הובלה זה דבר יקר
המלצה שלכם על סרט:
לשחות נגד הזרם - סרט אוסטראלי (כמובן חחח) סיפור אמיתי על שחיין אוסטרלי הנלחם נגד כל הסיכויים להפוך לשחיין ברמה בינלאומית ולזכות בהערכת אביו. כך הוא מראה לעולם ולעצמו את ערכו האמיתי. תוכנית שראיתם השבוע :
ראיתי הרבה שום דבר מיוחד. ציטוט שעשה לכם את השבוע:
אנשים חושבים בטעות שהם מפסיקים להתאהב בזקנתם, מבלי לדעת שמזדקנים ברגע שמפסיקים להתאהב (גארסיה מארקס) שיר השבוע:אין תוכניות לשבוע הקרוב: אריזות תוכניות לחודש הזה: לעבור דירה תמונת השבוע
סופ"ש נעים

עכשיו באתי לענות ../images/Emo3.gif

הדבר הטוב שקשור איכשהו במקלאוד אממ אני חושבת שלראות שוב את הפרקים שג'ודי ומאט עוזבים את הסדרה. פשוט פרקים מעולים. הדבר הטוב של השבוע: שקיבלתי ספרייה חדשה ועכשיו הסטודיו שלי מסודר ויפה הדבר הפחות טוב של השבוע: שלא ראיתי אותו :( המלצה שלכם על סרט: חנות הפלאים של מיסטר מגוריום. פשוט סרט מתוקי. תוכנית שראיתם השבוע : סרוגים ציטוט שעשה לכם את השבוע: אולי אני ניראת כמו שפנפנת פלייבוי אבל אני לא טיפשה!! שיר השבוע: בוקר טוב עולם בביצוע המחודש של שרון הולצמן וג'קו אייזנברג תוכניות לשבוע הקרוב: הופעה כיפית ביום רביעי
תוכניות לחודש הזה: מלא מלא הופעות תמונת השבוע (יכולה להיות גם שלכם )
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sivi16

New member
ווואאוווו!!! כל הכבוד מורי!!

חחח דורשת שיפור.. בכיף! הדבר הטוב שקשור איכשהו במקלאוד : אז ככה מצאתי אתר (גרמני אני חושבת) שיש בו לפחות 100+ טפטים של בנות מקלאוד ! אתר פשוט מדהים.. יש שם רקעים מדהימים של כל הדמויות כל הרגעים והזוגות!! תהנו!! http://jkfanart.web-log.nl/ הדבר הטוב של השבוע: סוף סוף חזרתי הביתה מהמחנה... הדבר הפחות טוב של השבוע: יש לי מבחן מעבר ממש ממש מעצבן במתמטיקה.. המלצה שלכם על סרט: אושן 11 !!!! קומבינציה מדהימה של ג'ורג' קלוני ברט פיט וג'וליה ורוברטס.. והרבה אקשן!! תוכנית שראיתם השבוע : E.R העונה ה14 ציטוט שעשה לכם את השבוע: Life's short ,Talk fast שיר השבוע: סלין דיון.. לא משנה איזה שיר! תוכניות לשבוע הקרוב: אאממ.. טעימות לבר מצווה, לבקר חברים, ללמוד למת', ועוד כמה דברים. תוכניות לחודש הזה: לנצל את הזמן שנותר בחופש בצורה הטובה ביותר! תמונות השבוע :

גיחה קצרה

מורי חמודה, את צודקת, קצת נעלמתי לאחרונה, פשוט אני בארץ לתקופה יחסית קצרה ואני צריכה לאסוף את כל החומר לעבודת הגמר לפני שאני חוזרת לחו"ל והזמן אוזל לי במהירות מפחידה. מבטיחה "לפצות". אנסה לענות: הדבר הטוב שקשור איכשהו במקלאוד - אהמ...אהמ... אהמ...הפרק הראשון סליחה, אבל אני חייבת לרוץ. חיבוק לכולן נ.ב. למה ביממה יש רק 24 שעות? זה לא מספיק!!!

N B I

New member
עונה!!!

הדבר הטוב שקשור איכשהו במקלאוד (זה יכול להיות כל דבר, סרטון שראיתם,פרק,דמות,שיר כל מה שעולה על רוחכם)אממ...שהוציאו את ג'ודי מהסרה לני שהיא השתגעה סופית הדבר הטוב של השבוע:אילת עם חברים הדבר הפחות טוב של השבוע:פרידה מהנבחרת התעמלות
המלצה שלכם על סרט:לא יצא לי לראות השבוע כלום תוכנית שראיתם השבוע :פרק סיום העונה השלישית של האוס, למה תמיד הפרקי סיום של זה חייבים להיות כל כך הזויים? ציטוט שעשה לכם את השבוע:"איך מתקדמים המאמצים לחנוק את עצמך?"-"בינתיים כולם עלו בשווא" חברים בשעת לילה מאוחרת שיר השבוע:תהרגו אותי אבל דסטינישיין אנ-נואן. תוכניות לשבוע הקרוב:לעבוד תוכניות לחודש הזה:לעבוד תמונת השבוע- אולי אחר כך :p

היי מורי

סחתיין על הרשימה המדויקת. סתם שאלה, מאיפה את יודעת את הפורומים האהובים עלינו, חוץ מבנות מקלאוד כמובן? שבוע שלם המחשב שלי היה מושבת! שבוע! אז למרות שמאוד רציתי, פשוט לא יכולתי. אז בינתיים שיהיה לכולנו שבוע מדהים!!! ועכשיו לשאלות: יש הרבה דברים יפים בבנות מקלאוד, אבל אין כמו שיר הפתיחה שאני שומעת אותו כל פעם שמצלצל לי הפלא. הדבר הטוב של השבוע: שהבראתי ממחלה הדבר הפחות טוב של השבוע: שיש לי עוד ארגזים לפרוק ממעבר הדירה. המלצה על סרט: לא ראיתי כבר שנים תוכנית שראיתם השבוע: EVERWOOD ציטוט: האהבה יכולה לנצח את המדע! (מתוך אווראוד) ו... נגמר לי האוויר, אז תסלחו לי אני הולכת לנשום....

למעלה