חודש חדש וסיכום חדש ../images/Emo9.gif
במסגרת הייחאתו של הפורום שלנו
אני מרשה לעצמי לפתוח את ה
פינה?? הכי נדרשת
הסיכמוש
(סיכום שבועי) אז נתחיל עם סטסיסטיקות עשרת הפורמים הכי אהובים על גולשי הפורום *האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית *הישרדות *זינה הנסיכה הלוחמת *היי סקול מיוזיקל * תשוקות (אני בשוק שהפורום הזה עוד קיים!!!) *הטופ מודל הבאה *עקרות בית נואשות *סמוולוויל+לואיס לקלארק *נמלטים *חברים+ג'ואי מציפני הפורום דורשי שיפור GiRiLy שכתבה 4 הודעות sivi16 שגם כתבה 4 הודעות tamar117גם עם 4 הודעות הכנאפה מתוקה גם עם 4 הודעות שירנושנושינושי כתבה 7 הודעות עוד דחיפה קטנה ודי gingitהיחידה (באמת נעלמת לי מותק איפה את??) כתבה 10 הודעות mkmkהמקורית (גם את הלכת לי
) כתבה 13 הודעות רוחמה כהן (איפה את ?!?) כתבה 15 הודעות nbi כתבה 18 הודעות המציפים
nogamoon עם 31 הודעות
misspop עם 68 הודעות
והמציפה הראשית -עבתדכם הנאמנה מורי לנצח עם 119 הודעות (וואוו מה ?! ) ומה קרה עם הסדרה החודש? בהולמרק אנחנו בעונה השביעית שוב באוסטרליה התחילו סוף סוף לשדר את העונה השמינית והאחרונה של הסדרה. ועכשיו לסיכום שלכם שנדע שאתם פה
הדבר הטוב שקשור איכשהו במקלאוד (זה יכול להיות כל דבר, סרטון שראיתם,פרק,דמות,שיר כל מה שעולה על רוחכם) הדבר הטוב של השבוע: הדבר הפחות טוב של השבוע: המלצה שלכם על סרט: תוכנית שראיתם השבוע : ציטוט שעשה לכם את השבוע: שיר השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: תוכניות לחודש הזה: תמונת השבוע (יכולה להיות גם שלכם
) סופ"ש נפלא
במסגרת הייחאתו של הפורום שלנו