אז טעמצי את השמנת פטריות
ממש אהבתי!
הטעם הכי מוצלח לדעתי...
הצורה של תפוציפס רגיל, הטעם מזכיר קצת את אברת המרק פטריות אבל אני ממש אהבתי.
לסיכום:
השמנת פטריות הכי מוצלח, גם מבחינת הטעם וגם מהחינת המרקם.
הפסטו טעים, המרקם מזכיר את הראפלס שהיה פעם.
השווארמה פשוט לא טעים!
כאילו סתם הוסיפו תבלין שווארמה...לפעמים לא ממש מרגישים את התיבול.
המרקם גס ולא נעים- כמו ראפלס רק גם יותר.
הציפס ממש יבש ולא טעים...לא מומלץ...
בכל מקרה, הפטריות והפסטו מוצלחים אבל אני חושבת שיכלו לבחור טעמים יותר מעניינים כמו המלח וחומץ שכל כך חסר....