חודש חדש עם שאלות/דעות חדשות

אם היית כותבת את המילים אז אולי ../images/Emo9.gif

מקסימום תשאלי בפורום זיהוי שירים.

מדונה81

New member
לא כ"כ הצלחתי לזהות את המילים

מה שכן זוהה, אלו מילים כלליות כאלה ולא הלך לי בגוגל..... אבל תודה בכל מקרה!! אגב, אם יש קישור לפרק, אולי אוכל להעלות אותו לפורופ זיהוי שירים..

אולי תנסי להעזר ב-VOD ../images/Emo8.gif

ותרשמי על הדרך את המילים של השיר וככה אולי אני אוכל לעזור לך.. מבלי שתפני לפורום זיהוי שירים.

חודש חדש עם שאלות/דעות חדשות ../images/Emo203.gif

כל מה שקשור לפורום , נא לשרשר לכאן.

gnomet1

New member
פרק 24 מישו יודע של מי השיר ואיך קוראים לו

השיר שהיה כשגידי הוביל את מירב הביתה וכשסמדר תלתה את הסוכה ודיברה עם ההורים שלה היה שיר שהלך ככה. i want you.... תודה

קואירן

New member
עזרה

את העונה הקודמת לא ראיתי במלואה. לא ברור לי מה הסיפור של אלה וריקי יוספי ושל שאולי. מי היה בנצי ומה קרה לו? תודה

izik79

New member
בקצרה

ריקי היתה נשואה לבנצי, והוא ניהל רומן מאחורי גבה עם אלה. בשלב מסוים היא עלתה על זה וסילקה אותו מהבית. היא הגיע לאולפני הערוץ ,החזיק כמה בני ערובה (לא זוכר מה הוא רצה בדיוק) ובסוף ירה בעצמו עם אקדח שריקי הכניסה קליע לתוכו. אחר כך, היתה גם האחות של בנצי, שהסתבר שהיא לסבית, והיא התאהבה קשות בריקי. ובשלב מסוים היא איימה על אלה עם מזרק עם רעל. אבל ריקי ואלה הצליחו להרוג אותה. שאולי, הוא במקרה האח התאום של בנצי שחוזר פתאום משום מקום, וכמובן שאלה וריקי מנסות לעשות הכל כדי שלא ידע על מה שהן עשו לאחיו ואחותו

רינת160

New member
טרי ושירה??

מישהו שם לב במקרה בפרק של אתמול (25) בסצנה של טרי ושירה כשהיא מלבישה אותה, הראו כאילו כשטרי נגעה בה, שירה הסתכלה עליה בצורה מוזרה כזו כאילו היא מתרגשת כשהיא נוגעת בה.. לא יודעת קטע מוזר או שרק אני שמתי לב?? או שיכול להיות שהיא רוצה איך שהוא כאילו לנקום באיתן, לא יודעת

Org289

New member
אומייגאד גם אני חשבתי על זה !..

וזה גם יכול להיות.. כי שירה אפעם לא הייתה ממש מעוניינת בשימי ולמרות שהיה את "עידן איתן" יש מצב שהיא תצא מהארון... .. P: חח.. נחכה ונראה :)

למעלה