חודש טוב ומבורך והצעה לניהול

• פותח הנושא ddh1
  • פורסם בתאריך

ddh1

New member
חודש טוב ומבורך והצעה לניהול

בוקר טוב וחודש טוב לכווווווווווווווווולם.
גולדה, אני מסכימה איתך שהפורום מתנהל גם בלי ניהול, אך לאור המצב היום לאור ההודעות הנכנסות "חדשות לבקרים" וכשאין סינון ימשיכו להיכנס, אני מציעה שמי שיכול/ה לנהל את הפורום שיציע את עצמו. למון -דבש, זה לא אישי נגדך. בזכותך ובזכות פלפל שהקמתם אחל'ה של פורום יש לנו פורום מקסים. מסיבות אלו ואחרות אינכם יכולים לנהל אותו יותר ואנחנו צריכים מנהל.נראה לי שאת יודעת זאת מכבר...... ראשית, שימחוק את כל הודעות הזימה.שצורמות בכל פעם מחדש.הודעות כגון אלו יכולים לגרום לאנשים טובים פשוט לא להגיע לכאן יותר. שנית, שיעורר אותו, שירעננן אותו, ויתן סיבות טובות לעוד אנשים טובים להיכנס ולהיות חלק מהבית החם שיצרנו כאן. רותי, גולדה, יפית, יוכי- איפה את, שחמטית, וכל השאר, מי שחושבת שיכולה לנהל את הפורום הצעתה תתקבל בברכה! יום נפלא וחודש טוב! דינה

דינה בוקר טוב

כבר הבוקר שלחתי הודעה דומה למנהלי הפורום- בתקווה שייתפנו ויעשו כאן סדר...

ddh1

New member
שירת מדבר, חודש טוב

מה שלומך? איך מתקדם ההריון? איך את מרגישה? עדין את רגישה לריחות ומאכלים שונים? אני מקוה שאת בסדר.ומאחלת לך רק טוב
דינה

רותי410

New member
דינה, אני מסכימה אתך במאת האחוזים!!!!!

וצריך גם לשלוח הודעה להנהלת תפוז. אולי גם הם יכולים לדאוג לעניין. אם אף אחד לא ישלח עד הערב, אעשה זאת. בימים כתקנם הייתי מציעה את יוכי, אבל עכשיו שהיא עסוקה באתר של בית ספרה, זה לא לעניין. אז קדימה, למי שיש זמן, ידע ויכולת, שיתנדב לנהל ולהפיח רוח חיים בפורום. כי זה באמת פורום נעים וחמים, וחבל שיגווע לאטו. וכמובן, בינתיים נעשה את כל מה שאפשר שזה לא יקרה. וחודש טוב לכולם, והלוואי שבאמת כולנו נרבה בשמחה. יום טוב לכולם

יפית מן

New member
שלום בנות ובוצהרים טובים לכולכם../images/Emo213.gif../images/Emo16.gif|חיב

חודש טוב לכולכם משנכנס אדר מרבים בשמחה ,איןם לכם מה להצטער הפורם חי וקיים עם בנות שכאלה אין לי ספק שעם ישראל חי.אתם בנות 10 הנשים הצעירות שאנ י מכירה לא משקיעות כלום באוכל קונות הכל מוכן, לא תאמינו אפילו מרק צח מתעצלות לעשות יש לנו כאן בכפר קיטרינג וכולם קונים אוכל מוכן ובליל שבת הבעלול שר אשת חייל לבעל הקטרינג כך שאתן אלופות ואני מורידה את הפיאה שלי לכולכן נשות חייל אתם.. תבורכו וליולדת החדשה הרבה מזל טוב וגידול קל יחד עם הבעל והבת היותר גדולה

היי דינה

הרבה זמן לא נפגשנו כאן:) ב"ה ההריון מתקדם טוב- עדין רגישה מאוד לארון תבלינים(מנסה מדי פעם לפתוח אותו)- אבל הוצאתי את כל מה שחובה לבישול וללא ריח מסויים (פלפל,מלח, פפריקה וכו')- ויש לי מזל גדול שבעלי נגר:)- אז הוא סידר לי סטנד תבלינים יפה ונעים... עם הבישולים- יש ימים שאין לי כח בכלל- אבל ב"ה לשבתות השם מסייע,נותן כוחות ואני מבשלת מהבוקר עד כניסת שבת:)והיום החלטתי להתחדש בכמה כלים לאפייה איכותיים ומקצועיים יותר ועשיתי הזמנה שבעזרת השם תגיע ביום שישי בבוקר- ואני כולי מתרגשת:) מה שלומך את? שיהייה חודש טוב ובשורות טובות:)

ddh1

New member
שירת מדבר,איזה כיף!

אני תמיד בעד להתפנק בהריון ולהשקיע בעצמך בדברים שעושים לך טוב. אני משוכנעת שכשטוב לך אז גם העובר גדל ברוגע ובהנאה.(אמא שלו (של העובר) מתכננת לאפות לו הרבה ועוד עם כלים מקצועיים,,, כדאי לו) תהני ותתפנקי כמה שאת רוצה ויכולה. זוהי תקופה יפה של החיים.מתי התל"מ? (תאריך, לידה משוער) אני ב"ה בסדר גמור. עם התאומים בבית. הם כבר בני 10 חודשים. וקצת איטיים בהתפתחות. (לא לחוצה. גם הגדול שלי היה ככה).כיף לי איתם מאוד והם מעניקים לי אושר תמידי ואין סופי. מנסה להיכן בורקס של פירגה. אם יצא טוב, אצלם ואשלח לפורום. חודש טוב, דינה

פניתי להנהלת הפורומים

ובעקבות פנייתי, מחקו את ההודעה מאתמול, פניתי שנית עכשו ואני מקווה שיטפלו בהקדם בבלגן כאן. פורום אינו יכול להתנהל ללא מנהל, כנראה.

למעלה