חודש טוב ומבורך,

רחליקה האחת

Member
מנהל
חודש אלו"ל הוא החודש בו אומרים שהמלך נמצא בשדה.

שהמלך ישפיע על כולכם שפע ברכה והצלחה,

רחל |4U|

https://www.google.com/search?q=king+of++DENIERS+GIVING+MONEY&tbm=isch&ved=2ahUKEwi9p8CE4qHyAhXMw4UKHT48BxAQ2-cCegQIABAA&oq=king+of++DENIERS+GIVING+MONEY&gs_lcp=CgNpbWcQA1CGsg1Y_d4OYOHlDmgBcAB4AIABdYgBzQeSAQMyLjeYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=lPsPYb2NJMyHlwS--JyAAQ&bih=757&biw=1600#imgrc=-BK7qPrUm1IjPM

http://chabadpedia.co.il/index.php/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A_%D7%91%D7%A9%D7%93%D7%94

חודש אלו"ל הוא החודש בו אומרים שהמלך נמצא בשדה.

שהמלך ישפיע על כולכם שפע ברכה והצלחה,

רחל |4U|

https://www.google.com/search?q=king+of++DENIERS+GIVING+MONEY&tbm=isch&ved=2ahUKEwi9p8CE4qHyAhXMw4UKHT48BxAQ2-cCegQIABAA&oq=king+of++DENIERS+GIVING+MONEY&gs_lcp=CgNpbWcQA1CGsg1Y_d4OYOHlDmgBcAB4AIABdYgBzQeSAQMyLjeYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=lPsPYb2NJMyHlwS--JyAAQ&bih=757&biw=1600#imgrc=-BK7qPrUm1IjPM

http://chabadpedia.co.il/index.php/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A_%D7%91%D7%A9%D7%93%D7%94
קשה לי לדעת כי אולי אלול הוא ראשי תיבות של:
אני
למלך
והמלך
לא
???

עכשיו ברצינות:חודש הבקשות.האם נבקש נכון?האם נבקש מה שנכון אבל הוא לא נכון בדיעבד?האם הבקשות מלוות כאינטרס או כאמצעי?

ברוכים הנמצאים❤
איזה כיף,
מתי אני קופצת לביקור?😝

רוצה לחרוג מגבולות הפורום תאמיני לי!
חודש מבורך אישה יקרה.

החרבתי את ידיעותיי ואהיה נרגשת לשתף זאת בהזדמנות הראשונה.

רחליקה האחת

Member
מנהל
נשמה טובה דניאל 1155,

חייכת אותי בדברייך:

;)החרבתי את ידיעותיי ואהיה נרגשת לשתף זאת בהזדמנות הראשונה.;)

ואני רק

מקווה שזו טעות קןלמוס :LOL: :LOL: ובעצם הרחבת את ידיעותייך ולא החרבת אותן חלילה ...

ההזדמנות כבר כאן. אשמח להתוודע |לב|

אכן טעות קולמוס😂

כרגע אגן דברים אצלי נחרבים, אבל לא ידיעותיי כל הקלפים.
אשתף בהזדמנות הראשונה שאלות ותהיות.

אמקד ואנסה להסביר שבלימודי ניסיתי ללמוד להתחבר לאינטואיציה שיש לי משילובים מסויימים גם אולי אם לרגע הם לא נראים לי נכונים. למדתי שאם לפעמים אני מקשיבה חזק לאינטואיציה שלי היא אכן צודקת ( וגם מבחינת שילובים שלא ידעתי את פירושם - הסתבר שאינטואציה שלי היא הפרשנות היותר נפוצה לנושא.)

יש בחורה שלעתים אני מסתכלת על הפתיחות שלה. אמנם כלליות ורנדומליות, אך מצאתי את הסרטונים שלה מעוררי עניין.
יש לה אנרגיה מקסימה ואחלה קישוריות בן הקלפים שלרוב זה מה שאני מנסה לעבוד עליו.

חלילה להחריב,
נהפוך הוא,
קניתי עוד חפיסות קלפים שונות ונחמדות על מנת שיהיה לי מגוון וגם המון צבעים.
🙃

רחליקה האחת

Member
מנהל
סליחה שמעיר אבל נראה שאת משועבדת לקלפים...

גבר בדרכו שלו,

תודה על השתתפותך בדיון.

בתחילת דרכי גם אני התעניינתי במגוון חפיסות קלפי טארוט. העולם הזה עדיין מלהיב אותי. יש בתחום זה רבדים ועומק - מי ישורנו?

ייתכן שהרושם של סביבתי היה שאני משועבדת לקלפים.

בקריאה ראשונה היה ניחוח של אגרסיביות-מה בדבריך.

בקריאה שניה ושלישית הבנתי שאולי רצית להסב את תשומת ליבה לנקודת מבטך. יחד עם זאת, התקשורת כאן נטולת טונציה ודברים עלולים להתפרש בצורה שגויה.

לכן אני מבקשת להתנסח אחרת.

יום טוב

רחליקה האחת

Member
מנהל
אכן טעות קולמוס😂

כרגע אגן דברים אצלי נחרבים, אבל לא ידיעותיי כל הקלפים.
אשתף בהזדמנות הראשונה שאלות ותהיות.

אמקד ואנסה להסביר שבלימודי ניסיתי ללמוד להתחבר לאינטואיציה שיש לי משילובים מסויימים גם אולי אם לרגע הם לא נראים לי נכונים. למדתי שאם לפעמים אני מקשיבה חזק לאינטואיציה שלי היא אכן צודקת ( וגם מבחינת שילובים שלא ידעתי את פירושם - הסתבר שאינטואציה שלי היא הפרשנות היותר נפוצה לנושא.)

יש בחורה שלעתים אני מסתכלת על הפתיחות שלה. אמנם כלליות ורנדומליות, אך מצאתי את הסרטונים שלה מעוררי עניין.
יש לה אנרגיה מקסימה ואחלה קישוריות בן הקלפים שלרוב זה מה שאני מנסה לעבוד עליו.

חלילה להחריב,
נהפוך הוא,
קניתי עוד חפיסות קלפים שונות ונחמדות על מנת שיהיה לי מגוון וגם המון צבעים.
🙃

מעולה. מי הבחורה? אשמח להתוודע לסרטים שלה.

בהצלחה מכל הלב,

|חיבוק|

שלום לך "גבר בדרכו שלו",
מה גורם לך להתבטא כך?
אנחנו לא מכירים.
צר לי לאכזב אותך וחשיבתך. אבל, אינני משועבדת לקלפים.

שיעבוד לדבר מה אינו דבר חיובי ולכן הייתי מחליפה את מילותיך ל- "נראה שאת אוהבת את הקלפים".

כך בעיניי ובהרגשתי.

דרך צלחה לך✌🙏

רחליקה יקרה, גבר בדרכו שלו היי,

רחליקה, אכן קראתי כמוך את דבריו של האיש ומסכימה איתך.
לא רק על המשפט הראשון אלא גם על השאר.

יש מצב שניסה הבחור להעביר מסר מסויים אך ראוותנות והגאוותנות שלו מנעו ממני מלהכביר בהסברים.

גבר בדרכו שלו, אוכל להמליץ לך, בדומה לרחליקה, שאם יש דבר מה בליבך שאתה שואף לומר, מוטב שתנסה דברים אחרים להעביר אותן לפני השטח.

הקלפים נתונים לכולם.
עוד לא פגשתי את האדם שהוענקה לו התעודה מטעם "בית הספר לקוסמים" ולכן איני מזלזלת בחשיבתי ותובנותיי יותר מאלו שלך.

תוכל להרחיב באופן הולם ואשתדל שיהיה בכוחי לענות😉🤣
יום טוב

למעלה