חודש טוב לכולם.יש נגיד חדש

יוליקה

Member
מנהל
הבוקר הגיעו 400 חרדים להתגייס

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4412534,00.html

400 חרדים ודתיים הגיעו לבקו"ם, רובם יישלחו לבסיס אימונים בבקעת הירדן - שבו אין כניסה לחיילות.

אבל את אמא מותר להביא לבקו"ם??

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת. אגב, אין קשר לחוק השוויון בנטל ולגיוס הזה.

זו זריית חול בעיניים

כיוון שחרדים שכן מתגייסים, יש כאלו המשרתים חודשיים (חודש טירונות [כמו בנות] וחודש שירות אלק) ומי שמשרת "שירות מלא" זה רק שנה וחצי (כנ"ל ישיבות ההסדר) רק החילונים הם הפראיירים של המדינה לשרת שלוש שנים.
כל הזמן מחזקים את "סכי-העיניים" (אלו שתי פיסות העור משני צידי העיניים לסוסים כדי שיביטו רק קדימה) לציבור החילוני ומטעים אותו בלי סוף.
ההם דורשים כל הזמן שילכו לקראתם אבל לא מוותרים על מה שהם חושבים שמגיע להם, ומזלזלים בחוקי המדינה ובמה שחשוב לחילוניים (ראה פרשת אנדרטת המסוקים, הדרת הנשים ועוד).

אני מתנגדת לגיוס חרדים -

זה רק מעביר את הדרת הנשים לצבא. לפני כמה שבועות חזרו חיילות קרביות מפעילות, ולא הורשו להיכנס לחדר האוכל כי היום שם חרדים! למה לא שלחו את החרדים החוצה ואיפשרו להן להיכנס? לרבנים הפתרונים.

אלה לא היו חרדים, אבישי בן

חיים, כתב לענייני חרדים, ביקר שם הבוקר - אלה לא חרדים. אלה סתם בחורים שנפלטו מישיבות, חוזרים בתשובה שהמשפחות הסכימו שיתגייסו, וסתם שאביבה. הוא ראה ביניהם בחורים עם חולצות של Rolling stones, הוא ראה בחורים שהלכו וקנו במיוחד טלית וכיפה בשביל הגיוס ועוד. הוא אומר שפשוט מרמים אותנו. להיפך - הצבא מחזיר את הבחורים האלה אל הדת והישיבות והחרדיות.

יוליקה

Member
מנהל
היום ה-1 לאוגוסט

בכל 1 לחודש, אני בודקת את הסטטיסטיקה של ההשתפות בפורום,
אני חייבת לציין - שאני די מבסוטה מהתוצאות...למרות שיש כל כך הרבה
פורומים לבני גילנו, כולל פייסבוק כולל מוטק'ה - יש מספיק כניסות לפורום.

תודה לכל המשתתפים, המשיכו כך.

ינואר - 2012 586
פברואר - 2012 536
מרץ - 2012 577
אפריל - 2012 691
מאי - 2012 664
יוני - 2012 826
יולי - 2012 782
אוגוסט - 2012 733
ספטמבר - 2012 824
אוקטובר - 2012 780
נובמבר - 2012 778
דצמבר - 2012 833
ינואר - 2013 626
פברואר - 2013 711
מרץ - 2013 817
אפריל - 2013 909
מאי - 2013 677
יוני - 2013 780
יולי - 2013 895

לא רע בכלל!!!

הכל תלוי בזכות המנהל

צריך מחד לתת במה חופשית לכולם, ומאידך, לעמוד על המשמר.

כנסי לפורום שלי, אני יותר קטלני. מי שמתנהג שלא כמו בפורום חברים שם אנחנו רוצים לעזור לאנשים ולתת מידע, נחסם מיידית בלי שום אזהרה.
רואים בפורום שהוא פורום שרוצה רק לעזור כיוון שנדיר מאוד שמישהו יהיה מומחה בכרתים (עובדה כשהפסקתי לכתוב משך שבועיים בפורום תפוז, לא היה מי שיתן תשובות).
יש לפעמים אנשים שמוכרחים להתפרץ על אחרים, עובדה שבפורום שלי זה לא קיים.

גם בפורום הזה שאני רואה בו פורום חברים, יכול לפעמים להתעורר ויכוח ואפילו חריף, אבל אני רואה בו כפורום חברים, כי בסך הכל בגילנו עברנו את עידן המלחמות, ויותר רגועים.

איך אומרים ? = בעבירת, מהי המילה המעצבנת ביותר ??? - "תרגע"......

מאיר, דעתי כדעתך ! אתה

צודק בהחלט !! זה באמת פורום של חברים, ומותר שהדיעות יהיו שונות בין אדם לאדם, זה המענין !

למעלה