חודש טוב לכולם.ציפי אני מבינה את חרדתך

הדסהש1

New member
חודש טוב לכולם.ציפי אני מבינה את חרדתך

גם אני כזאת.שהבנות נוסעות לנופש או לטיול מבקשת מהם שיצלצלו שהם מגיעות וכאשר הם חוזרות.חוץ מיפעת שלא אוהבת את החרדה שלי.ולגבי שאלתך ציפי ברמת גן יש סיבוב שני.ולגבי העוגיות אנו לוקחים תרופות ולאחר מיכן חייבים לקחת משהו לפה.בעלי שותה כמה כוסות קפה ולוקח עוגיה אחת או שתיים..הסכרת לשנינו מאוזנת.ועוגיות תוצרת בית טעימות לו יותר.מסרתי אתמול את מכשיר השמיעה שלי לתיקון.באמת יש שם רשרוש צריך לווסת אותו.יש לי מכשיר נוסף הישן יותר ואני יכולה להיות רק עם מכשיר אחד שאני שמה רק שאני יוצאת החוצא.עד יום ראשון אין לי מה לצאת מהבית.

בוקר טוב

תודה לכל המחמיאות, אני לא מברזל ואני לא גיבורה, אני אמא רגילה, שלא
כל הזמן דואגת, הילדים שלי מתרוצצים המון בכבישים ונוסעים לכל מיני
מקומות ואני לא כל הזמן חושבת לעצמי מה קורה איתם, אבל הפעם הזאת
זה היה ממש עשר דקות אחרי השיחה ולא ידעתי שהם עדיין לא יצאו מהבית,
אז גם, במקום להשתגע, צלצלתי, ביררתי ונרגעתי,
היום אני עוד לא החלטתי מה לעשות עם עצמי, אבל החלטתי לא לחזור למיטה,
אחרי שעזרתי לאורי ביציאה למרכז יום.
שיהיה יום נעים, למרות החמסין

בוקר טוב ,הדסה , הבוקר , בתוכניתו של ד"ר קרסו ,

דיבר ד"ר רון דבי , שהוא ראש המחלקה לנוירולוגיה בבי"ח וולפסון . הוא דיבר על נוירופתיה ,. אולי כדאי לך להעלות/ להוריד , את הכתבה מהדף של ערוץ 10. ואולי אפילו לבקש הפניה אליו , הרבה בריאות תמר
נ.ב . אני קצת ממהרת , לכן תצטרכו להמתין עד הערב , ואז אספר לכן כמה דאגנית אני .

קיבלתי מחו"ל:

לה"ב 433 מברך את כל המנצחים לראשות העיריות,
ומזמין אותם לביקור היכרות במשרדי החקירות שלו
כדי לחסוך זמן בקדנציה הזו .

הדסהש1

New member
ערב טוב היום נמנעתי לצאת לצבוע

את שערי.בזמן האחרון קשה לי לשבת שעה ויותר על.כיסא בגלל כאבי גב תחתון לכן קניתי ערכת צבע וצבעתי לבד.יצא משביע רצון.נוסף לכל מחילופי מזג אויר הצטננתי וזה ממש לא במקום.לא התחסנתי השנה מקווה שזה לא יהיה בעוכרי כי גם שחוסנתי חליתי.התעצבתי על מותה של.תינוקת בירושליים מחצבת.הם מנטורי קרתא במאה שערים לא מחסנים כלל את ילדיהם זה מקאה ראשון ב 10 השנים האחרונות.עצוב מאוד.מקווה שלא תהייה פניקה .ומי שלא חיסן את ילדיו שיחסן.

הדסהש1

New member
רציתי לספר דבר שמעצבן מאוד

את המבוגרים בינינו קיבנו נודעה למייל שלא דולם חשבון הטלפון
הדקתי וזה שולם.בערב קיבלנו הודעה קולית.ונאמר שאם זה דולם זה מבוטל.לא הסתמכתי על זה.בעלי צלצל למספר שרשום היה וכמובן זה נודעה קולית צריך להקליל כל פעם את מה שהם אומרים .רבע שעה של הקלדות.בסוף אמרו זאת טעות
לא הסתמכתי והבוקר רמי.צלצל לעוד מספר ששם ענה מוקדן וגם אחר דין ודברים מסתבר זאת טעות ובקש שישלחו לנו הודעה שתהייה לי במייל שזה מסודר.רציתי אסמכתא שאם היו מנתקים יכולצי להוכיך ששילמתי.זה דרך האשראי יתכן והיתה טעות בחברת האשראי.גם בבנקים היום הכל דרת המחשבים ולי זה גורם לבעיות שונאת ללכת לכספומט .מתבלבלת לפעמים בהקלדה בקיצור מפחדת מהחידושים.למה לא הדאירו לפחות פקיד אחד או שניים לאנשים קשישים.מוגבלים ? בנתיים רמי שיהיה בריא עושה את הענינים בבנק .אני מהדור הישן עדיין
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אדזה 900

New member
סדנא למטפלים בבני משפחה סיעודית

מנחה את הסדנא חברה מקסימה בהתנדבות בנושא הטיפול בבן משפחה סיעודי וכל מה שנובע מכך.המאמצים שנדרשים מבן המשפחה ,המטפל ,הקשיים ,איך להתמודד ,המשתתפים מספרים את סיפוריהם הקשים והפתרונות שיכולים להיות לעזר להתמודד עם הבעיות הפיזיות והנפשיות שצצות עקב המצב הלא כל כך רגיל.המסקנה הסופית שאיתה יצאתי מן הסדנא היא לא לשכוח את עצמנו,לדעת מתי לקחת פסק זמן ולדאוג לצרכים האישיים שלנו,להתבונן בדברים מרגיעים ויפים . לא להתנתק עקב המצב הקשה מהמטופל אלא להתנתק לפרק זמן אפילו קצר מהטיפול עצמו,לא לשכוח לשאול את עצמי - ומה איתי כי גם אני זקוקה לעידוד אחרת אלך לאיבוד ולא יהיה מי שידאג למטופל.תודה למנחה ולמרץ שהיא משקיעה בנושא.

אדזה , למזלי , שנינו , טפו , טפו , טפו ניידים .

, אני עם סיאט , ובעלי, [עוד חודשים 83] באוטו
בוס , או בקו 11. הוא אף פעם לא אהב לנהוג ,בעיקר מחוץ לעיר . לאחרונה , [כשלוש שנים] בכלל ירד מההגה . אבל , כמו שחז"לינו זכרונם לברכה אמרו : לא לעולם חוסן ! , אז טוב לדעת שיש שרות כזה .
ובאשר לחרדתיות , כשבני , בכורי היה בשרות חובה , קיבל ערב אחד צ"ופר [אז המילה צ"פר עוד לא נולדה] , ובא מירושלים לבאר שבע ברכב צבאי .למחרת אמור היה לחזור לבסיס . כשעתים אחרי שיצא ולא התקשר להודיע שהגיע , צלצלתי לבסיס ולא קיבלתי קשר איתו . מכיוון שטלפונים ניידים עוד לא היו , צלצלתי לכל חדרי המיון שבדרך לירושלים . סורוקה ,אשקלון שהיה בחיתוליו ,תל השומר , אסף הרופא , שערי צדק אסותא , ותסלחו לי אם שכחתי בית חולים זה או אחר , אז או עתה .
הקיצקץ , הבן יקיר לי אפרים , נסע לאחד המושבים בדרום , לבקר חבר ושכח עדכן אותנו . שיהיה גם לכם לילה טוב , תמר .

למעלה