מרעישה בשקט
New member
חודש יוני זה לא החודש שלי
וטכנית ההריון עוד לא נגמר, אבל הגענו לשלב שבו אפילו הרופאה בקופה מסכימה איתי שההריון לא תקין, אז אני יוצאת מהארון של הריון מספר 8.
יומיים לפני תחילת חודש יוני גיליתי שאני בהריון. לא סיפרתי על ההריון לאף אחת בפורום. רציתי להגיע לחודש יולי עם דופק ורק אז לשתף.
חודש יוני זה לא החודש שלי.
יוני 2014 - הריון שלישי, לידה שקטה בשבוע 21.
יוני 2016 - הריון חמישי, מגלה שהדופק פסק בשבוע 9
יוני 2017 - הריון שביעי, גרידה בשבוע 13
יוני 2018 - הריון שמיני, עובר קטן שלא גדל, דופק איטי.
והיה גם את יוני 2012 שהיה התל"מ הראשון שלי שלא התממש כי ההריון נגמר בשבוע 8 ואת יוני 2015 שבו עברתי את השאיבה הראשונה עבור PGD, שכמו 3 השאיבות האחרות הסתיימה בלי הריון.
הכרוניקה של ההריון הזה מוכרת לי. בפעמים הקודמות היה גם דימום, הפעם אין דימום, רק עובר מדשדש.
ביוץ מוקדם. המחזורים שלי מגיעים עכשיו כל 25 ימים, הביוץ היה ביום 11.
בדיקה ביתית חיובית ביום 25 למחזור, אפילו לא מהשתן הראשון של הבוקר.
יום 26 למחזור בטא 194.
3 ימים אח"כ, שבוע 4+1 הבטא קפצה פי 6.
בשבוע 5+2 יש שק הריון ומה שנראה כהתחלה של קוטב עוברי.
בשבוע 6+3 יש עובר עם דופק, העובר קטן ביום או יומיים ביחס לוסת האחרונה. אבל אם מחשבים לפי הביוץ, הוא קטן ב-5 ימים ממה שהוא אמור להיות. אני מציינת בפני הטכנאית שהדופק נראה איטי, אבל היא לא מתייחסת לכך.
כמה ימים אחרי הבדיקה כל התסמינים שלי נעלמים.
בשבוע 7+1 יש עובר עם דופק איטי, העובר תואם לשבוע 6+3.
היום בשבוע 7+4 יש עובר עם דופק מאוד איטי. כל כך איטי שבהתחלה הרופאה חשבה שאין דופק ושלחה אותי לטכנאית על מנת לוודא. העובר תואם לשבוע 6+4 ולי לא נותר אלא לחכות שהדופק ייגמר.
4 שבועות של הריון, יש לי מלא ממים מוכנים ועוד כמה בראש. כנראה שאעשה שרשור ממים היום או מחר.
וטכנית ההריון עוד לא נגמר, אבל הגענו לשלב שבו אפילו הרופאה בקופה מסכימה איתי שההריון לא תקין, אז אני יוצאת מהארון של הריון מספר 8.
יומיים לפני תחילת חודש יוני גיליתי שאני בהריון. לא סיפרתי על ההריון לאף אחת בפורום. רציתי להגיע לחודש יולי עם דופק ורק אז לשתף.
חודש יוני זה לא החודש שלי.
יוני 2014 - הריון שלישי, לידה שקטה בשבוע 21.
יוני 2016 - הריון חמישי, מגלה שהדופק פסק בשבוע 9
יוני 2017 - הריון שביעי, גרידה בשבוע 13
יוני 2018 - הריון שמיני, עובר קטן שלא גדל, דופק איטי.
והיה גם את יוני 2012 שהיה התל"מ הראשון שלי שלא התממש כי ההריון נגמר בשבוע 8 ואת יוני 2015 שבו עברתי את השאיבה הראשונה עבור PGD, שכמו 3 השאיבות האחרות הסתיימה בלי הריון.
הכרוניקה של ההריון הזה מוכרת לי. בפעמים הקודמות היה גם דימום, הפעם אין דימום, רק עובר מדשדש.
ביוץ מוקדם. המחזורים שלי מגיעים עכשיו כל 25 ימים, הביוץ היה ביום 11.
בדיקה ביתית חיובית ביום 25 למחזור, אפילו לא מהשתן הראשון של הבוקר.
יום 26 למחזור בטא 194.
3 ימים אח"כ, שבוע 4+1 הבטא קפצה פי 6.
בשבוע 5+2 יש שק הריון ומה שנראה כהתחלה של קוטב עוברי.
בשבוע 6+3 יש עובר עם דופק, העובר קטן ביום או יומיים ביחס לוסת האחרונה. אבל אם מחשבים לפי הביוץ, הוא קטן ב-5 ימים ממה שהוא אמור להיות. אני מציינת בפני הטכנאית שהדופק נראה איטי, אבל היא לא מתייחסת לכך.
כמה ימים אחרי הבדיקה כל התסמינים שלי נעלמים.
בשבוע 7+1 יש עובר עם דופק איטי, העובר תואם לשבוע 6+3.
היום בשבוע 7+4 יש עובר עם דופק מאוד איטי. כל כך איטי שבהתחלה הרופאה חשבה שאין דופק ושלחה אותי לטכנאית על מנת לוודא. העובר תואם לשבוע 6+4 ולי לא נותר אלא לחכות שהדופק ייגמר.
4 שבועות של הריון, יש לי מלא ממים מוכנים ועוד כמה בראש. כנראה שאעשה שרשור ממים היום או מחר.