חודש יוני זה לא החודש שלי

חודש יוני זה לא החודש שלי

וטכנית ההריון עוד לא נגמר, אבל הגענו לשלב שבו אפילו הרופאה בקופה מסכימה איתי שההריון לא תקין, אז אני יוצאת מהארון של הריון מספר 8.
יומיים לפני תחילת חודש יוני גיליתי שאני בהריון. לא סיפרתי על ההריון לאף אחת בפורום. רציתי להגיע לחודש יולי עם דופק ורק אז לשתף.

חודש יוני זה לא החודש שלי.
יוני 2014 - הריון שלישי, לידה שקטה בשבוע 21.
יוני 2016 - הריון חמישי, מגלה שהדופק פסק בשבוע 9
יוני 2017 - הריון שביעי, גרידה בשבוע 13
יוני 2018 - הריון שמיני, עובר קטן שלא גדל, דופק איטי.

והיה גם את יוני 2012 שהיה התל"מ הראשון שלי שלא התממש כי ההריון נגמר בשבוע 8 ואת יוני 2015 שבו עברתי את השאיבה הראשונה עבור PGD, שכמו 3 השאיבות האחרות הסתיימה בלי הריון.

הכרוניקה של ההריון הזה מוכרת לי. בפעמים הקודמות היה גם דימום, הפעם אין דימום, רק עובר מדשדש.
ביוץ מוקדם. המחזורים שלי מגיעים עכשיו כל 25 ימים, הביוץ היה ביום 11.
בדיקה ביתית חיובית ביום 25 למחזור, אפילו לא מהשתן הראשון של הבוקר.
יום 26 למחזור בטא 194.
3 ימים אח"כ, שבוע 4+1 הבטא קפצה פי 6.
בשבוע 5+2 יש שק הריון ומה שנראה כהתחלה של קוטב עוברי.
בשבוע 6+3 יש עובר עם דופק, העובר קטן ביום או יומיים ביחס לוסת האחרונה. אבל אם מחשבים לפי הביוץ, הוא קטן ב-5 ימים ממה שהוא אמור להיות. אני מציינת בפני הטכנאית שהדופק נראה איטי, אבל היא לא מתייחסת לכך.
כמה ימים אחרי הבדיקה כל התסמינים שלי נעלמים.
בשבוע 7+1 יש עובר עם דופק איטי, העובר תואם לשבוע 6+3.
היום בשבוע 7+4 יש עובר עם דופק מאוד איטי. כל כך איטי שבהתחלה הרופאה חשבה שאין דופק ושלחה אותי לטכנאית על מנת לוודא. העובר תואם לשבוע 6+4 ולי לא נותר אלא לחכות שהדופק ייגמר.

4 שבועות של הריון, יש לי מלא ממים מוכנים ועוד כמה בראש. כנראה שאעשה שרשור ממים היום או מחר.

נעה בין מחשבות עצובות איתך

לבין הומור שחור ממש .....
אז קודם כל חיבוק !
הלוואי הלוואי שאולי יקרה בכל זאת נס חנוכה קטן בסוף יוני ?
ואת השחור אשמור לממים שלך

secondtime82

New member
בא לי לומר פשוט אוף!!!

בשנה שאני כאן, מבלי להכיר, כל כך נכנסת לי ללב. ואני מקווה, באמת מקווה, שיהיה גם את הפוסט המשמח הזה שאת מחכה לו. ובינתיים, לבי איתך. צר לי כל כך

כואב הלב

כל כך מגיע לך הריון תקין ותינוק, וכל כך קיוויתי שזה יקרה כבר

עצוב נורא, חיבוק גדול

pezach2

New member

אוי מרעישה,
הזעקה האילמת שלך כמו חץ בלב שלי. בוכה איתך.
חיבוק ענק!
מתפללת עבורך והנשמה האדירה שאת.
(יוני עוד מעט נגמר.. אולי עוד יתאושש לו העוברון הקטנטן ??)

EcoT

New member
חיבוק גדול

אין מילים לנחם והכאב שלך קורע אותי. אני איתך בלב ובשרשור של הומור שחור

אגב פיצוי

מי אמר שהחיים פייר. לך מגיע ללדת תאומים או שלישיה. מוכנה לחתום על אחד. חבל שמחלקת חתימות סגורה לקהל האנושי. פתוחה רק לכוח עליון/גורל/טבע/משהו. עוצרת את המילים. מחכה לממים.

וונדל28

New member
כ"כ כואב... חיבוק גדול

מקווה שבכל זאת יהיה נס... שולחת לך חיזוקים וחיבוקים ובטוחה שבסוף תזכי לילד/ה משלך.
מאחלת לך שתתבשרי בבשורות טובות בקרוב ממש.

שירהד1

Member
מנהל
ברגעים כאלו- אין ממש מה לומר
-

אז אשאר פרקטית, כי זה מה שאני יודעת לעשות ברגעים כאלו- מתי הבדיקה הבאה, ואיך את מתכוונת להעביר את הזמן עד הבדיקה תוך שאת שומרת על נפשך?

הרבה חיבוקים

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

נראה לי שאלך ביום ראשון בבוקר

הרופאה בקופה הציעה שאגיע אליה ביום שלישי, כדי שנהיה בטוחים שאכן אין דופק.
אני עניתי שאני לא חושבת שאצליח להתאפק עד אז, ולכן נראה לי שאגיע ביום ראשון למיון במרכז בריאות האישה.
הרופא שלי מעודכן לגבי המצב, ואנחנו מחכים שהדופק ייגמר כדי שנוכל לתאם את הגרידה.

מבחינת השפיות בזמן ההמתנה, עבורכן זה התחיל עם פרסום ההודעה שלי אתמול, אבל עבורי זה התחיל כבר בבדיקה בשבוע שעבר וביתר עוצמה בבדיקה ביום ראשון השבוע שאחריה כבר היה לי ברור ששום דבר טוב לא הולך לקרות הפעם.

כתבתי השבוע לגברת עוגיונת שהבכי משחרר וכתבתי את זה מתוך החוויה האישית שלי. ביום ראשון לקח לי 3 שעות עד שהצלחתי לבכות. והבכי אכן שיחרר אותי.
מדי פעם הכאב מבליח, אבל אני מספידה ומתאבלת על ההריון הזה כבר זמן מה, וכעת כשאני כבר ממש לא מרגישה בהריון, אני פשוט מחכה.
במקום לעשות דמיון מודרך ללידה, אני עושה דמיון מודרך לגרידה.

יקירה

כמו רבות נוספות עצובה איתך. עוקבת אחריך כבר שלוש שנים ומייחלת לטוב עבורך ועבור המשפחה היקרה שלך.

&nbsp
(ממש רציתי להכין עבורך מם, אבל לא מוצאת את התבנית של המם המצויר בשני חלקים, שהוא פחות ביותר צד אחד בו הדמות אוחזת בידיים את מה שייחלה לו, ובצד השני כח גדול יותר מפריד).

תודה, ידעתי שאת תמצאי

מקווה שהשתמשתי נכון (מרשה לעצמי לממם מתסכול כמי שבאמת מחבבת אותך ורוצה עבורך סוף סוף).

למעלה