החודש הזה אבוד כבר 100 אחוז ואני לא מדבר על גשם כי גשם לא מעניין אותי, העיקר שהטמפרטורות יהיו ממוצעות.נמתין ונראה.
אל תבלבלי את השכליוניש125 שקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זבללללללללל לא חם ולא נעלים שקר יתפוצץ לך בפרצוף טיפשששששששששש איך חזית את ינואר חם מהרגיל אם האטמוספרה כו7לה קפואה מטוטמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שאין לו טיפת שכלל זה היה ברור שלא יהיה חם במידה ניכרת בינואר במשך מתקררר אף יותר טיפש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כי את בחורע אנורקסית...יוניש125כמו השכל שלך אבד מזמן ינואר ייה חם במידה ניכרת אז למה קר לי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טמבלללללללללללללללל
עזוב היא סתם מבלבלת את המוחכי את בחורע אנורקסית...
מי שטמבל זה אתיוניש125כמו השכל שלך אבד מזמן ינואר ייה חם במידה ניכרת אז למה קר לי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טמבלללללללללללללללל
מי שיתפגר זה אתך תתפגר יא טמבלללללללללל חם מהרגייל במידה ניכרת ינואר אחד הקרירים שחחוינו יא
דבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע https://www.weather2day.co.il/lod מה זה שבוע שבירת שיאים חום במוח שלך חסימה עלק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.