חודש לפני הלידה...

חודש לפני הלידה...../images/Emo123.gif

אני בטוחה שכולם עברו את זה כמוני, אבל... אני כבר נכנסת לחודש תשיעי, והאמת מאוד קשה לי לסחוב. אני מרגישה כבדה, לחץ דם שלי קופץ, יש לי התכווצויות למיניהם, אני מתעייפת אחרי עליה במדרגות ובטח אחרי עבודה, וכד'. ועדיין אני חייבת להמשיך לעבוד עם אני רוצה להיות עם הילד שלי לפחות שלושה חודשים בבית עם ראש שקט שמשלמים לי על זה. לצערי, אנחנו לא משפחה שיכולה להרשות לעצמה שאחד מאיתנו לא יעבוד. אז אני שואלת??? איך זה שלא המציאו חוק שנשים יכולות לצאת לחופשת לידה לפחות בחודש תשיעי (בתשלום), מבלי שיורידו להם את החודש הזה אחר כך. למה נשים צריכות ללדת בעבודה (ושמעתי כבר סיפורים של גננות שהתחילו את הלידה בגני ילדים), אני חושבת שזאת מדינה היחידה באולם שהנשים עובדות עד הסוף, ונשארות עם התינוק רק שלושה חודשים. אז זה... הוצאתי אליכם את כל הכעסים שלי. (סליחה)

Adoushi

New member
רק בישראל

כנראה שבמדינה הזאת אוהבים להיות ייחודיים! אילנה, אין מה לעשות. גם אל תכעסי, זה לא טוב..במיוחד עכשיו! תחשבי רק על האושר שיהיה לך אחר הלידה.

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

ראשית באמת כמו שאיהאב ממליץ לא רצוי להתרגז. שנית לצערי הרב ישראל לא יחידה בעניין הזה ארה"ב עדיין יותר גרוע מאיתנו, כשבארופה המצב יותר טוב ובארצות סקנידביה ובראשן פינלנד הקטנה. אם קשה לסחוב את הבטן יש עצה מזוגתי שגם לה היה מאד קשה ובהריונות שלה ראו רק בטן מהלכת: בריכה, בריכה ועד הפעם בריכה, לא ים ולא שום דבר אחר רק לבלות בתוך הבריכה מה שיותר זמן. שיהיה שקט רפי

באמת הגיע הזמן שיהיו רפורמות

בחוקים של ישראל, במיוחד בנושא כזה.... אבל יש נחמה,בחור אחד לא זוכרת את שמו שתמיד כותב בפורום הורים לתינוקות, הוא נלחם על חוקים שונים ושינויים במיוחד בנושא ההורות, לאחרונה הוא ניסה להשיג איזה שינוי בנושא מטפלות או משהו כזה, אני לא עוקבת, אבל מציעה לך, ואולי לעוד אמהות,לפנות אליו ואולי, אולי, נוכל להזיז דברים. אל תשכחי לעדכן.... כדי שתהיה לי תשובה להריון הבא....
בהצלחה אורית

את ממש צודקת

זה חודש קשה מאד.מה שיכול לעודד הוא שהזמן עובר ממש מהר והאושר שבא אחריו והאהבה וההתרגשות שיהיו בך ואני בטוחה שכבר יש - שווים הכל. ויש עוד יותר גרוע, כמו למשל חודש תשיעי בחום של אוגוסט ובלחות של איזור החוף. תמיד יש יותר גרוע שממנו אפשר לשאוב עוד קצת כוח... בהצלחה.

מעניין לקרא את האבים והאימות ../images/Emo6.gif

יש הבדלים מה? גם אני לא יכולתי לטפס יותר משתי מדרגות! ואני גרה בקומה רביעית עם 75 כאלו! זה היה נורא. חודש שמיני באוגוסט! בבריכה באמת היה נהדר! אבל לא כדאי להתחיל לשחות עכשיו... אולי רק לטבול. זה כיף. בטורונטו- בטח בכל קנדה. יש חופשת לידה של שנה ! הם הבינו כמה חשובה ההנקה... והקשר עם האם... תוציאי את העצבים ותמשיכי הלאה, מבאס אבל... או שתכתבי מכתב, אין לי מושג למי. האמת שההריון נראה לי ממש רחוק, מוזר. כמו שאורנית כתבה גם אני הרגשתי איך שאושרי יצא שההריון זה פרק שעבר ונגמר. מוזר. עד ההריון הבא. אנחנו איתך, יחי לאמהות.

למעלה