לראות את האור 123
New member
חודש עבר מהלידה של שחר
ומוצאת זמן לכתוב לכן.. לכתוב לי.
האמת שקשה לסכם מסע שכזה
בו ההתחלה ממש ידועה וזכורה ואילו הסוף.. אין באמת סוף
כשמאבדים תינוק, ילד.. שעוברים אובדני הריון.. אין באמת סוף.
שחר היקר אכן מפיץ הרבה אור בתוך החושך שחווינו בשנים האחרונות. אך המסע נמשך.. הכאב לא אותו כאב חודר בעצמות. אך יש לו מקום עמוק השייך רק לו.
כיצד ניתן לסכם?
עברנו כל כך הרבה. 3 הריונות מחוץ לרחם כולל כריתת חצוצרות, הפלה וגרידה בשבוע 15 ואובדן בננו בשבוע 33 להריון טיפולי פוריות .. ולצד זה היו גם שנים טובות יותר בהם נולדו 3 ילדים. ועכשיו שחר..
הרבה יזע ודמעות הרבה אמונה הרבה אומץ. לפעמים שגעון, הרבה חרדות, הרבה מתחים, הרבה תקווה
וחלום שהתגשם
הריון לאחר אובדן או אובדנים כל כך קשה
כמה טוב שיש את הבית הזה שנותן מקום לכל מי שחפצה לתמוך ולהיתמך בתק הזו.
שמחה לראות כל מי שבהריון
ספרקית, לא ידעתי ומאד שמחתי לשמוע
מאחלת לכולכן להגיע אל החלום. בידיים מלאות ולחוות את האושר העצום הזה.
זה מסע לא פשוט, תעשו כל מה שרק יעזור לכן לצלוח אותו. ובעיקר לנשום, לעבור יום יום..
מאמינה שעוד אכנס להתעדכן..
אך המסע שלנו בהבאת ילדים לעולם הסתיים. שמחה שניתנה לי ההזדמנות האחרונה ומודה על כל השפע הזה. היו רגעים שלא האמנתי שנגיע לזה..
תחושה של שלמות עם חסרון ביחד
תחושת הגם וגם.. זאת למדתי בעקבות האובדן. איך אפשר להרגיש בד בבד כמה רגשות שכביכול סותרים. למדתי שיכולים לחיות זה עם זה בשלום.
תודה על הבית הזה והבית הקודם שליווה אותי באובדנים..
מחכה לשמוע מכולכן בשורות טובות
בהמון הערכה
לראות את האור
ומוצאת זמן לכתוב לכן.. לכתוב לי.
האמת שקשה לסכם מסע שכזה
בו ההתחלה ממש ידועה וזכורה ואילו הסוף.. אין באמת סוף
כשמאבדים תינוק, ילד.. שעוברים אובדני הריון.. אין באמת סוף.
שחר היקר אכן מפיץ הרבה אור בתוך החושך שחווינו בשנים האחרונות. אך המסע נמשך.. הכאב לא אותו כאב חודר בעצמות. אך יש לו מקום עמוק השייך רק לו.
כיצד ניתן לסכם?
עברנו כל כך הרבה. 3 הריונות מחוץ לרחם כולל כריתת חצוצרות, הפלה וגרידה בשבוע 15 ואובדן בננו בשבוע 33 להריון טיפולי פוריות .. ולצד זה היו גם שנים טובות יותר בהם נולדו 3 ילדים. ועכשיו שחר..
הרבה יזע ודמעות הרבה אמונה הרבה אומץ. לפעמים שגעון, הרבה חרדות, הרבה מתחים, הרבה תקווה
וחלום שהתגשם
הריון לאחר אובדן או אובדנים כל כך קשה
כמה טוב שיש את הבית הזה שנותן מקום לכל מי שחפצה לתמוך ולהיתמך בתק הזו.
שמחה לראות כל מי שבהריון
ספרקית, לא ידעתי ומאד שמחתי לשמוע
מאחלת לכולכן להגיע אל החלום. בידיים מלאות ולחוות את האושר העצום הזה.
זה מסע לא פשוט, תעשו כל מה שרק יעזור לכן לצלוח אותו. ובעיקר לנשום, לעבור יום יום..
מאמינה שעוד אכנס להתעדכן..
אך המסע שלנו בהבאת ילדים לעולם הסתיים. שמחה שניתנה לי ההזדמנות האחרונה ומודה על כל השפע הזה. היו רגעים שלא האמנתי שנגיע לזה..
תחושה של שלמות עם חסרון ביחד
תחושת הגם וגם.. זאת למדתי בעקבות האובדן. איך אפשר להרגיש בד בבד כמה רגשות שכביכול סותרים. למדתי שיכולים לחיות זה עם זה בשלום.
תודה על הבית הזה והבית הקודם שליווה אותי באובדנים..
מחכה לשמוע מכולכן בשורות טובות
בהמון הערכה
לראות את האור