מבשלת בבטן
New member
חודש תשיעי הגיע ../images/Emo70.gif
לא יאמן, אבל אני כבר כמה ימים רשמית בתוך החודש התשיעי! פתאום נראה שהזמן חלף כ"כ מהר... בא לי לשתף אתכן קצת בתחושות וברגשות: היום נפגשנו שוב עם המיילדת והיה נחמד מאוד, היא מיששה את הקטן והוא הראה שהוא לא פרייאר - מי שממש אותו יקבל מישושים (או יותר נכון בעיטה) חזרה! היום נלך לקנות ביגוד ראשוני- זה בטח יהיה מרגש מאוד... ציחצחנו את הבית במהלך השבת- אני אפילו מעזה לומר שאולי יש ניצנים של יצר קינון
- ואני חשבתי שלי זה בחיים לא יקרה! אני לא יכולה להגיד שיש לי התקפות מטורפות של נקיון, אבל בהחלט יותר חשק ורצון מבד"כ... אני מתרגשת לקראת הלידה, ומוצאת שאני לא כ"כ מפחדת. אני רק מקווה שהיא לא תהיה ארוכה מידי כי אז אני לא יודעת איך אתמודד (שילוב של עייפות וכאבים). זהו לבינתיים, מבחינתי החל מעוד שבוע (שנעבור את יום כיפור)- שיצא מתי שמרגיש לו נוח...
לא יאמן, אבל אני כבר כמה ימים רשמית בתוך החודש התשיעי! פתאום נראה שהזמן חלף כ"כ מהר... בא לי לשתף אתכן קצת בתחושות וברגשות: היום נפגשנו שוב עם המיילדת והיה נחמד מאוד, היא מיששה את הקטן והוא הראה שהוא לא פרייאר - מי שממש אותו יקבל מישושים (או יותר נכון בעיטה) חזרה! היום נלך לקנות ביגוד ראשוני- זה בטח יהיה מרגש מאוד... ציחצחנו את הבית במהלך השבת- אני אפילו מעזה לומר שאולי יש ניצנים של יצר קינון