חוובה סיכום שבוע

orpaz14

New member
חוובה סיכום שבוע ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מיילוש: שיר השבוע כללי: משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב\רע שקרה השבוע: משפט השבוע: תוכנית\סדרת השבוע: סרט השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: תוכניות תשבוע הבא:

יובי180

New member
עונה :)

שיר השבוע של מיילוש: 7 things שיר השבוע כללי: pushin' me away- jonas bros וhasta la vista- camp rock משהו טוב שקרה השבוע: השגתי עוד עבודה :) משהו פחות טוב\רע שקרה השבוע: הדחקתי אותו חח XD משפט השבוע: "עכשיו דממה, ג'ו על הבמה!" חברה שלי ביציאה ב3 בלילה XD תוכנית\סדרת השבוע: האנה מונטנה העונה ה2 :) סרט השבוע: קאמפ רוק התחדשות השבוע: וואו מלא: שמלה, נעליים, עגילים.. ראש1 XD תמונת השבוע: האחים על השער של הרולינג סטונס >>>>>>> תוכניות תשבוע הבא: לנסוע לת''א ולהתחיל להשקיע בעבודה שלי סוף סוף XD

pop128

New member
שלי D=

שיר השבוע של מיילוש: Simple song, breakout' girls wanna have fun כל האלבום... שיר השבוע כללי: חרשתי על השירים של מייליD: משהו טוב שקרה השבוע: אילת! נולדה לי עוד בת דודה שנייה (בלונדינית עם עיניים כחולות!! מתה לראות אותה כבר) משהו פחות טוב\רע שקרה השבוע: נתפסו לי כל השרירים מהבננה והאבובים =[ ואיבדתי טבעת =[ משפט השבוע: של שחף ... "אני פיתה עם חומוס" מסובך להבין XD תוכנית\סדרת השבוע: ללא עקבות, היפה והחנון ... XD סרט השבוע: וואי לא ראיתי סרטים התחדשות השבוע: האאאאא טוב אז ככה XD : תיק, נעליים, 3 גופיות, סטרפלס, 2 שרשראות, תחתונים, חזיה, ג'ינס קצרים ועוד כמה דברים שאין מקום לכתוב! תמונת השבוע: אולי אח"כ D: ... מהבננה שאני היחידה שנשארתי עליה XD תוכניות תשבוע הבא: לנווווח! ולבלותD:

orpaz14

New member
עונה :)

שיר השבוע של מיילוש: '7 things' כמווובן
שיר השבוע כללי: ממ The Jonas Brothers-When You Look Me In The Eyes, (של האחים) s.o.s, Rihanna -Take A Bow +Cry אלה העיקריים :) משהו טוב שקרה השבוע: ממ שומדבר מיווחד.. :] משהו פחות טוב\רע שקרה השבוע: גם לא.. משפט השבוע: אין :S תוכנית\סדרת השבוע: 'האנה מונטנה' מתה כבר שתתחיל העונה..אממ זאק וקודי, רומיאו ויוליה, כוכב נולד 6.. סרט השבוע: נמו :) חח התחדשות השבוע: נממ..חצאית לבנה, מכנסיים שחור ולבן(כמו של אנס של החורף..שזה הדוק כזה למטה) ונעלי אצבע חמודות :) תמונת השבוע: שמתי למעלה
תוכניות תשבוע הבא: למצוא עבודה, להעביר את השבוע בכיף שלי XD

עונה:)

שיר השבוע של מיילוש: חחח מיילוש.סטארט אול אובר שיר השבוע כללי:pour some sugar-sugarland משהו טוב שקרה השבוע:כלום
משהו פחות טוב\רע שקרה השבוע: שיבוץ מאוד גרוע לשנה הבאה משפט השבוע:||| תוכנית\סדרת השבוע:האנה מונטנה,CSI סרט השבוע:דיק וג'יין עושים את זה התחדשות השבוע:ביצים?
תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: בלי לשון הרע

נה../images/Emo14.gif

שיר השבוע של מיילוש: כל האלבום החדשD:, חרשתי אותוD: שיר השבוע כללי: השבוע היה רק מייליD: משהו טוב שקרה השבוע: יש לי הרבה כסףD:, וירדתי 3 קילו!D: משהו פחות טוב\רע שקרה השבוע: חלמתי חלום עם משמעות מפחידה, אבל זיו אומרת לי לא להתייחס לזה... משפט השבוע: זה יותר שיחה - "היא בשבעה" "מה זה שבעה?" "שמישהו מת, יושבים שבעה" "כאילו שבעה אנשים?" "לא, שבעה ימים" "אז היא לא תהיה פה שבעה ימים?"O: תוכנית\סדרת השבוע: הבאזזז, בטי, זאקודי וראיתי גם קצת מהשידורים החוזרים של טב"ע:p סרט השבוע: - התחדשות השבוע: - תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא כרגע אין, חוץ מזה שאני שמחה שאת הבייביסיטר הראשון אני מסיימת בסוף שבוע הבא, ומתחילה את הבייביסיטר השני:p

למעלה