חוויה בחנות צמר.....

1אסתיפ

New member
חוויה בחנות צמר.....

הבוקר עברתי חוייה לא נעימה בחנות הצמר ביהוד. המוכרת לא נחמדה, ולא מרשה ללקוחות לגעת בצמר. היחס כלפי לקוחות חדשים פשוט מגעיל. והמחיר יקר. אני נכנסתי לחנות פעמיים בפעם הראשונה לא קניתי. היום היתי צריכה צמר לאפודה דחופה למתנה. בשל לחץ בזמן נכנסתי לחנות ביהוד לקנות את הצמר וקניתי 2 חבילות בלבד. המוכרת שהיא גם בעלת החנות פשוט הפסידה לקוחה. מי שמכירה אותי יודעת כמה אני סורגת. אני לחנות ביהוד פעם נוספת לא נכנסת. לידיעתכן אסתי.

היא לא מרשה לגעת בצמר?

זה ממש טיפשי! אנשים הולכים לשים על עצמם את הצמר הזה, הם רוצים לדעת איך הוא מרגיש... נשמעת חנות גרועה למדי...

גם אני החרמתי חנות צמר כאן

בגלל מוכרת לא סימפטית. היתה חנות שהייתי קונה בה צמר בכל פעם שנכנסתי. בעקרון, המוכרת היתה אמורה להכיר אותי (היטב). יום אחד הגעתי ב-16:57, כשהחנות נסגרת ב-17:00. הדלת היתה כבר סגורה, אבל המוכרת ישבה בפנים וסרגה. דפקתי על הדלת, והיא סימנה לי שלא, היא סגורה. טפי. אז הפסקתי ללכת. (ולפני שבועיים, כשחיפשתי צמר ובחנות הקבועה החדשה שלי לא היה בדיוק מה שרציתי, החלטתי לנסות בחנות ההיא. עברתי שם עם האוטו וגיליתי שהם סגרו. מה שמוכיח (לא יודעת בדיוק מה, אבל זה מוכיח את זה)).

עשית עליהם טקס וודו?../images/Emo6.gif

ודרך אגב, יש בעיות בגן עדן

רוהאנדה

New member
אני מניחה שאנחנו הולכות לאותה חנות

ואני דווקא מאוד מרוצה ממנה כל פעם שאני הולכת אני מבלה שם שעה היא מלמדת איך לעשות כל מני דברים, נותנת טיפים (למדתי ממנה כבר הרבה רק מלהקשיב לטיפים שהיא נתנה לאחרות). נכון כשהמקום מלא היא לא אוהבת שמושכים את הצמר מהמדף כי נהיה בלאגן אבל כשמגיע תורי היא נותנת לי לבדוק כל מה שאני רוצה וממליצה על סוגים.. בקיצור אני מאוד אוהבת את החנות והמוכרת לגבי מחירים - השוויתי את הצמר שאני קונה רק מול חנות אחת בת"א והמחיר זהה. קניתי מאצלה מסרגת קרושה תוניסאי (חד צדדי לא דו כמו מה שמוכרים פה לסדנא ביום חמישי) ב10 שקלים וזה נשמע לי סביר. ממליצה לתת לה עוד הזדמנות ולחכות בסבלנות לתור שלך אז היא תתייחס לכל בקשה

88hentai88

New member
ממש חבל לה, וממש מבעס

שהיא הרוויחה כזאת ביקורת נוראית... הצמר הוא כל כך ידידותי וכל כך אוהב שמוכרת גרועה יכולה ממש לבעס את כל הקניה האוהבת שבו... אבל מוכרת זאת כניראה השתדלה נורא לקבל ביקרות כזאת וכניראה שהיא מגיעה לה.

למעלה