חוויה במדים... H-)

חוויה במדים... H-)

הנה אני כאן שוב...מתפטא לספר לכם חווית סקס נוספת שלי...הפעם מו העבר הרחוק יותר שלי במערכת הצבאית...(את הסיפור של האם והבת אמשיך בהזדמנות אחרת).. אתם בטח יודעים שמקובל במסגרת יחידות צבאיות לצאת פעם בשנה לטיול..ואכן כך ..לפני כ-15 שנים יצאתי עם יחידתי לטיול בצפון...לא אלאה אתכם בפרטי הטיול..על אף שלדעתי ...אפשר גם ללמוד ..ידיעת הארץ תוך כדי סיפורי הזימה..אבל .......הקיצר ..איילה היתה אחת מהפקידות החדשות ביחידה..כך שלא הכרתי אותה לעומק...היא לא משכה את תשומת ליבי באופן מיוחד...ושידרה צניעות וענווה..אולי ביישנות מסויימת....כך שהופתעתי מאוד כאשר במהלך משחק כדור במי הכנרת..איילה לא היססה לקפוץ עלי..לדחוף...לטפס על גבי..והכל כמובן במעין מסווה של המשחק...יתרה מכך..בשלב מסויים..תוך ניסיוןלחטוף את הכדור ממניביד אחת..מתחת למים אחזה איילה בבצים שלי..לשניה או שתיים...אבל זה הספיק .כדי להכנסני להלם קרב וכך הצליחה לחטוף את הכדור... עם רדת החשיכה...שוב נכנסנו למים והחל משחק ``קרבות`` ``אחד על השני``..בשלב מסויים ביקשה ממני איילה..שאש אותה על גבי....וכך תוך כדי צלילה שלי מתחת למים ובין רגליה ...לא יכולתי להתאפק ולהימנע משליחת ידי אל בין רגליה..כביכול כדי לפסקם ע``מ שאוכל להכניס את ראשי ולהרימה..אך השהתי את ידי מס` שניות ``מיותרות`` ואיילה ציחקקה ושיתפה פעולה....וכך המשכנו..כילדים במשחקים של נגיעות וליטופים...נצמדים גוף לגוף ..ומתנתקים...איילה הייתה לבושה בגד ים שלם ...גופה היה כמעט מושלם..ציצים גדולים..גוף חטוב..שיער שחור ארוך..פנים נאות..עניים שחורות...כשהסתכלתי עליה ראיתי כמה היא סקסית..מה שלא יכולתי לראות כשהיית לבושה במדים....בכל אופן ..גם במהלך הנסיעה באוטובוס..עברה איילה לשבת על ידי..נרדמה על כתפי...ולא הססתי להצמד אליה.....אך מה לעשות..אני בטיול עם חבורה גדולה של חיילים ומפקדי משנה ...צריך לשמש דוגמא...ויש אחריות..ואסור לפשל...לכן לא יכולתי להרחיק מעבר לכך... לאחר מספר ימים נכנסה אלי אילה למשרד באחד הערבים..כולם היו בחדר האוכל...ואמרה לי שאכזבתי אותה....התפלאתי ..ולשאלתי ענתה...``חשבתי שנהנו יחד בטיול ולא אמרתי לי כלום מאז``...הסברתי לאילה שאני לא בטוח בכוונותיה..ושהיא יודעת שאני נשוי...ואני חששתי שהיא לא תבין..מערכת יחסים הבנויה על חפוזים.....``.``תזמין אותי לארוחה במסעדה ,נדבר ונראה אם אני מבינה `` כך אמרה , הרבה ברירות לא נותרו לי..בהזדמנות ראשונה אספתי אותה נסענו למסעדה...דיברנו והבנתי שיש לי עסק עם בחורה ..שמה שמעניין אותה זה סקס טוב...וכך על בסיס הבנות אילו..לקחתי את אילה לפחות פעם עד פעמיים בשבוע למקומות שונים ...ביער בן שמן..בטנדר הצבאי..בבית מלון...בשעת בוקר כשאשתי בעבודה אצלי בבית..בבית הוריה...איילה ידעה לרדת ולמצוץ לי את הזין..עד שגמרתי לה בפה...היתה מוכנה לקבל מלפנים ומאחור..רצתה לחוות כל דבר אפשרי..כאילו אין מחר.. מזלי ..שאני בכושר טוב..כך שסיפקתי גם את אשתי בבית וגם את אילה.... כשאילה ..השתחררה...ונסעה לאנגליה בעקבות אהבתה..לא פעם מצאתי את עצמי מצטער על כך שהיא לא בארץ...כי אני בטוח שהיתה מסכימה מפעם לפעם לחוות ביחד..ולטעום שוב..סקס מן העבר...

למעלה