חוויה חוץ גופנית

שריר

New member
חוויה חוץ גופנית

דרך חלום צלול אפשר להגיעה לחוויה חוץ גופנית

Variety

New member
כן, זה קל מאוד.

ניסיתי את זה, והצלחתי פעמיים מ 4 נסיונות (היום גם ניסיתי אבל לא הכי הלך). אבל מה שתעשה זה, בחלום צלול, תעמוד בשטח פתוח כשאתה רואה את השמיים, ותתחיל לעוף למעלה ישר, בשיא המהירות כשאתה אומר "אני יוצא מהגוף" ותחזור על זה הרבה פעמים כשאתה טס. ואז לשניה "תאבד את ההכרה" ותמצא את עצמך מחוץ לגוף. חלומות פז, Variety-

Variety

New member
כי זה פותח דלתות.

וזה לא מפחיד ברגע שלומדים להתגבר על הפחד הזה. זה פחד טבעי מהלא נודע. אני ממש אוהב חוויות חוץ גופניות ונהנה מכל רגע שאני בחוץ. למה זה מפחיד אותך? חלומות פז, Variety-

שריר

New member
לא יודע...

אני מבין חלומות צלולים אתה עדין בתוך הגוף אבל אתה יוצא מהגוף וכאילו אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אתה בעולם הפיזי בלי הגוף הפיזי גם לי זה נשמע מגניב אבל קצת מפחיד לא נראה יל שזה אמור לקרות

שריר

New member
אני לא מצילח לזכור חלומות....

הלילה הרביעי ואני עם אני זוכר חלומות זה רק בגלל שבמקרה מישהו אומר משהו שפתאום אני נזכר או שאני אומר לעצמי למשל פעם אחת חשבתי לעצמי אולי אני אחלום בטיול חלום צלול ופתאום נזכרתי שאחת שאני כנראה אהיה איתה בטיול הייתה בחלום שלי ואז אני נזכר בהכל אבל כל הקטע במיטה לא מזכיר לי כלום

שריר

New member
חלום צלול-מודעות

נרדמתי בצהריים אני לא זוכר שחלמתי משהו והייתי ופתאום אמרתי לעצמי אהה זה חלום אז או שהייתי מספיק ער או שזה העיר אותי אז השאלה הנשאלת זה עדין נותן לי נקודות על מודעות וכבר יכול להיות שאני אוכל להתחיל לחלום חלומות צלולים?

Variety

New member
ממהר?

אתה שואל שאלות מאוד מעניינות, מסקרנות, אבל אתה נראה לי קצת ממהר לחלום חלומות צלולים. אני מציע שתצבור חלומות ביומן חלומות, כדי שיהיה לך בסיס. גם לי לפעמים יש חלום צלול out of the blue. זה קורה כשמתעסקים עם הנושא. אבל אתה צריך (כמה שזה נשמע מעצבן) הרבה סבלנות. אם אתה תמהר, זה רק יעצור אותך! אול כדאי שתציב לעצמך יעדים? שכל יעד נוסף הוא רומה גבוה יותר? זה מה שאני עשיתי. היעד הראשון שלי זה לזכור כל לילה לפחות חלום אחד גדול. ואז כשהיה לי מצבור חלומות עברתי לשלב הבא שכבר היה קשור לחלומות צלולים. ואז, יותר קל לך, כי אתה רואה איזה שלבים עשית - תעשה V ליד כל שלב שעברת. ואל תחלק את זה לשני שלבים זכירת חלומות וחלומות צלולים, אלא גם בתוך חלומות צלולים תחלק את זה, ל-ליצור חלומות בהזמנה ואז לחפש סמלי חלום (עוגנים מהאתר של אלון ברמן) שהם קבועים. ... ... .. אתה מבין למה אני מתכוון? חלומות פז, Variety-

שריר

New member
כן בערך תודה אבל...

אתה יכול לפרט לי על השלבים ואני כבר מתחיל לזכור חלום בלילה

Variety

New member
מממ...

בניתי את השלבים לפי ספר. ואין לי אותו כאן. אז, אני ממליץ שפשוט תעשה מה שהגיוני. זה לא מסובך כל-כך. חלומות פז, Variety-

שריר

New member
טוב יש שיפור אני מתחיל למצוע עוגן

והים היו לי שתי חלומות תוך שעתיים הכי מפורטים דהיו לי איי פעם

Panther

New member
לא נכון

מה אתה מתקן אותו אם הוא צודק? כותבים צהריים. אין לי כרגע מילון יותר טוב לבדוק את זה, אבל במילון של Microsoft Word 2000 כתבתי את המילה noon וביקשתי לתרגם לעברית, וזה כתב צהריים

שריר

New member
מה הוויכוח אןצרים צהריים יש כאלה שם

צוהריים כי ככה הם גם אומרים את זה דיי על זה אתם מתווכחים

שריר

New member
זכירת חלומות

כל בוקר אני מנסה לזכור את החלום שוכב ומנסה להיזכר לרוב אם אני נזכר זה בחלום של מקסימום דקה אבל אז שאני קם אני נזכר בחלומות של 10 דקות של דף שלם והיה לי חלום מגניב שהגעתי לקטע מסויים התעוררתי והים חלמתי והמשכתי מאותו קטע

למעלה