חוויה לא נעימה... וקריאה לפעולה

חוויה לא נעימה... וקריאה לפעולה../images/Emo70.gif

נגלתה לאזני שמועה משמחת שיצא לשוק מוצר חדש בסדרת "טופוטבע" הלא הוא ה"בורגר-טופו" - המבורגר טבעוני. אחוז התלהבות ביקשתי מאמי לקנות לי אריזה אחת של המוצר, על מנת שאוכל לנסות אותו ולקבוע האם ראוי לרכוש בקביעות גם את המוצר הזה, אחרי ש"טופוטבע" לא אכזבו אפילו במוצר אחד (שכחו רגע מהנקניקיות, זה סתם הורס את הפואנטה). חזרתי לי הביתה מבית-הסבל, ולאחר יומי הראשון והמתיש כשמיניסט חפצתי לסעוד ממעדני מקרר ההפתעות שבדירתי הקיבוצניקית. משפתחתי את המקפיא נחשפתי לבשורה נהדרת: אמי אכן רכשה אריזה כתומה של ה"בורגר-טופו" המיוחל! נמרץ החילותי במלאכת הטיגון, כשלפתע מבצבצות מרשימת הרכיבים שעל האריזה המילים "חלבון ביצה". מתוסכל ומדוכדך אכלתי בלית ברירה את התטגין (כמו תבשיל רק פחות בריא), וטעמו המשובח רק העצים את הצער העמוק בלבי. החלטתי שאני חייב לעשות משהו! חברה כמו "זוגלובק" שמייצרת מוצרים טבעוניים על בסיס קבוע יכולה להשקיע מעט בציבור נכבד של הקונים הקבועים שלה... ניסחתי מכתב לחברה, ואני קורא לכולכם להוריד את מסמך ה"וורד" שצירפתי להודעה זו, למלא את פרטיכם האישיים ולשלוח לחברה את מכתבכם. הכוונה היא להציף את החברה במכתבים הקוראים לה להסיר את חלבון הביצה מהמוצר המופלא. אל תתעצלו, זה חשוב לי... שאלו את חבריכם הצמחונים והם יאמרו לכם שזה טעים למדיי. אני מאמין שזה צריך להיות חשוב גם לכם. בברכת המהמפכה הטבעונית, מאור

vegi force 1980

New member
מאור

אני אישית ממש לא אוהב את ההמבורגר שלהם... הוא יבש וחסר טעם לדעתי מצד שני על הנקניקיות שלהם אני חולה זה הדבר היחיד שאני אוכל 4 נקניקיות ישר מההקפאה אל המיקרוגל ל3:50 דקות להוסיף ליד זה אחר כך חומוס או קטשופ אוסם חריף וזה אחלה דבר לפעמים בתוך לחמנייה עם חומוס וקטשופ..... כמובן לא לשכוח לשים מלח על הנקניקיות

lilithmm

New member
השם זוגלובק מזכיר לי הרג בע"ח

כי מהרג בע"ח הם מתפרנסים צריך להשתדל לא לקנות מהם כלל

lilithmm

New member
למה לקנות????

מה כבר מוכרים מוכן שאי אפשר להכין, חוץ מאולי נקנקיות טופו חיקוי של בשר :((

lilithmm

New member
אז מה, רק אוכל מוכן?

ואם כן, עדיף לאכול פלאפל מאשר לתרום לזוגלובק

כל הכבוד!

שלחתי מכתב דומה בנושא זה ל"זוגלובק" לפני כחודש, והם טרם השיבו לי. אז אל תחכה בקוצר רוח ליד תיבת הדואר, אבל אם הם חוזרים אליך תודיע לי בבקשה, ואם לא מומלץ להתקשר אליהם ולהציק טלפונית. לא מזמן פעילה מאנונימוס התקשרה אליהם ודיברה עם מהנדס המזון שלהם לגבי סדרת הנקניקיות שלהם, שאחרונה החלו להוסיף לה ביצים. הוא אמר שזה ניסיוני, ושלא ידע שזה מפריע למישהו, ושיתחשב בכך. כתיבת מכתבים חשובה מאוד, ויש לה הרבה השפעה. מומלץ לכתוב גם לחברי כנסת ולמערכות העיתונים. הכוח שלנו כקוראים, מצביעים וצרכנים הוא עצום. מומלץ מאוד גם להתקשר: עם מספיק חוצפה ישראלית (אך בנימוס ואיפוק) אפשר להשיג הרבה מאוד. חברי כנסת, למשל, מניחים כי מאחורי כל מכתב שנשלח אליהם ישנם 1,000 אנשים שרצו לכתוב ולא כתבו. כך, לעיתים 10 מכתבים עשויים לשנות את הצבעתם של חברי כנסת. למידע נוסף על כתיבת מכתבים: http://anonymous.org.il/letter.htm

Neta558

New member
פרטים לשליחת מכתבים לזוגלובק

דואל ניתן לשלוח דרך האתר בדף הזה: (הגבלה של 250 תוים) http://www.soglowek.co.il/index_contact.html פקס: 04-9826444 כתובת למכתבים: שדרות הגעתון 8 ת.ד 70, נהריה, 22100

תודה נטע! ../images/Emo24.gif

גם במכתבים האלקטרונים אפשר להעתיק את הנוסח שלי... *מאור אוהב את מה שהוא עשה*

adipo

New member
אני פתוחה לרעיונות

לגבי דרכי פעולה בשטח- הרי אני ומתן ותחים תא פעילות לזכויות בעח בנהריה וזאת יכולה להיות משימה שלנו! רעיונות? יום טוב וחג שמייח עדי יש עת לכל דבר ולכל דוור יש עט!

Neta558

New member
לא בטוחה שהמקום רלונטי

זה מאפשר לכם להרים הפגנת מחאה מולם, מה שלא נראה לי יעיל במיוחד. אנשים מכל הארץ קונים את המוצרים שלהם, ולכן לחץ צרכנים לא צריך לבוא דוקא מעיר המפעל. בנוסף, פעילות כלפי חוץ, כגון הפגנה, בנושא המדובר לדעתי עשויה להזיק לענין. יהיה תמוה בעיני אנשים לראות טבעונים פועלים למען רכישת מוצרים של זוגלובק, שידועה כחברה למוצרי בשר. בכל מקרה, כל הכבוד על פתיחת התא, והמון בהצלחה! גם אם לא בענין הזה, אני בטוחה שיהיה לכם מספיק על מה לפעול...:)

דורון ק

New member
אני לא אוכל את הדברים האלה

במילא אבל תהיה קטנה-האם אלבומין הביצה הוא החלק הלא צמחי היחיד שם? אני בכלל לא בטוח בזה,אם אני לא טועה יש שם גם ויטמינים ומייצבים שמאוד יכול להיות הופקו ממקורות לא צמחיים,אבל אני לא בטוח בזה-שווה בירור.

מור ד

New member
וכמו שאמרה באישה בפרסומת0-

לקחו חמישים שנה כדי שתרנגולות לא יוכלו לישון בלילה, בגלל- "זוגלובק" די נכון, אני לא רונה מהם, זאת עדיין חברה שרק חלק מזערי ממנה שייך לטבעונים

למעלה