חוויה לא נעימה מהלילה

איציק78

New member
חוויה לא נעימה מהלילה

בלילה #היום# בשעה 3 בבוקר היה לי תאונה ליד התחנה עם הניידת משטרה ביציאה מהתחנה נסעתי ברח´ שבזי ברה"ע יש שם עבודות בכביש היה שם מעקה בגבוה של 30 ס"מ והיה שם מלא חול ומים מיד דיוחתי לק. תורן של הלילה ואל תשאלו איזה יום היה לי למזלי הטוב לא היה אף אחד בניידת הייתי לבדי בדרכי לאסוף שני שוטרים למחסום בוקר ותבינו לבד מה היה , הקצין תורן הרים טלפון מיד למפקד תחנה, לרמ"ס, לקצין רכב, לבוחנים,הבוקר נסעתי לכפ"ס להגיש עדות ולמלאות טפסים , כ"כ לקחו לי את רשיון משטרתי ל30 יום . ואולי ישימו אותי למשפט גם. לתשומת לב מי נענש מזה אם לא המשטרה עכשיו יצטרכו להביא תיגבור נהגים מתחנה אחרת שיהיו שוטרים נהגים חברה מה אתם אומרים צריכים לקחת לי את הרישיון או לא? הכביש לא היה בכלל בתנאי נסיעה איציק

עזוב אותך...

מה הכיף הגדול בלהחזיק רשיון משטרתי? לי יש, ואני לא משתמש בו בכלל, מי רוצה לנהוג בטרנטות שיש למשטרת ישראל? כל הגב כואב, אתה מגיע למאה הרכב רועד לך כמו לא יודע מה.. שתרגיש שההפסד שלהם, והם הפסידו נהג. אתה תהיה מפסוט, שלא תפחד מדיון, ולא מכלום. וכשהם ירצו להחזיר לך ת´רישיון, תגיד להם בעדינות ´הספיק לי, אני לא מעוניין יותר לנהוג´. זה יותר מאלף מילים! ולגבי תנאי הכביש: מע"צ, זה אירגון טרור לכל דבר! הייתי משווה אותו לחמאס ולג´יאד האיסלמי! הם מתמחים בפיגועי ´חפור וברח´. מגיעים בלילה, חושך, אף אחד לא רואה, מקרצפים לך כביש לאורך של עשר קילומטר, ונעלמים! הכביש חוזר להיות חלק, מגלגלי הרכבים ששועטים בו. ביציאה מכביש ירושלים ת"א (מחלף שפירים מכיון ת"א לכיון בית דגן) היה בור בכביש לאורך 2 הנתיבים! פשוט בור. אתה מגיע על מהירות של 79-80 בסיבוב, ואתה דופק את כל הרכב. בתחנה שבצידי הדרך, עמדה ניידת משטרה, עם שלושה שוטרים! שעזרו לאנשים לתקן את הפנ´צרים!! זה מע"צ, אירגון שצריך להוציא אל מחוץ לחוק!!! הם היו אשמים באוטובוס של ז´ק יוליזרי שהתפך, הם אשמים במלא דברים! רק אין אומץ להגיד את זה! הגיע הזמן שיעשו לזה סוף!

מתנדב

New member
איציק, דבר ראשון אני מאחל לך שזה

יעבור כמה שיותר מהר, אל דאגה אתה תצא מזה מהר מאוד. ותגיד תודה שהדבר הכי חשוב שלא נפגעת ולא קרה כלום לא, כי הבריאות זה הכי חשוב. לגבי השלילה שקיבלת, אין הרבה מה לעשות נגד זה זה החוק, והמשטרה מקפידה על כל דבר קטן ונזק שנגרם בניידות או ברכוש. אני מקווה מאוד בשבילך שתקבל את הרשיון המשטרתי כמה שיותר מהר. ותודה לאל שזה לא היה ברשיון האזרחי. נ.ב. אל תשכח לידע אותנו מה נסגר.

למעלה