חוויה לילית , ב "חדשים"

נוריתהה

New member
חוויה לילית , ב "חדשים"

אינני יודעת מה היה קודם אף פעם לא עקבתי. אבל לפני כחצי שעה הסתכלתי בחדשים והיה מאד מענין ו....מאוד כחול. הרשומות שכיכבו היו : אנאלי חזק גומר לה בפה סטייל זיון בדוגי ועוד כמה. ואם למישהו זה לא מובן אז כמובן שליד כל רשומה, היתה תמונה שהדגימה (את האנאלי את הדוגי וגם שנדע איך זה בפה). חבר'ה אפשר בהחלט לחסוך כסף על ערוצים כחולים כאן זה בחינם. למחר אני מכינה בירה ופיצוחים. ומי שלא מאמין העתקתי לקובץ. בהצלחה

sigalitbi

New member
התפוז הפך לפורטל פורנוגרפי

גועל נפש. זה מה שיצא מדף הבית החדש? נדמה לי, שאני לא ממש רוצה להיות שותפה לזה.

נוריתהה

New member
ולי משום מה נאמר

שרוב גולשי תפוז הם צעירים ולכן ספרים ואומנות זה לא בראש שלהם. מענין.

נוריתהה

New member
גם בהכי נצפים

של הבלוג של הולמס 30 יש תמונה שאני רואה אותה כבר הרבה שעות ולא רק אני מאד מתאימה. אז למה לראות בקטן אם אפשר לראות הגדול?

גאמי

New member
האמת?

להפתעתי גיליתי שהפוסט עצמו בכלל בכלל לא רע באופן מפתיע ומחמיא מאוד לציבור האמהות בארץ ....וממש ממש ברצינות. הופתעתי לטובה, נסו וראו השד לא נורא כל כך במקרה הספציפי של הפוסט הזה עם התמונה המוגדלת

דנטל

New member
בלילה מותרים בתפוז תכנים כחולים

למרות שמה שאת מתארת נשמע כחול הרבה יותר ממה שתפוז מוכנים לו. בכל מקרה, לפחות לי זה עשוי סוף סוף לגרום להקליק
. וכרגע יש שם רק תמונת תחת אחת מבלוג למבוגרים בלבד. כל השאר לא.

נוריתהה

New member
תמיד את יכולה לדפדף אחורה ולמצוא אותם

מותר אולי כחול, כאשר יש התרעה של לגיל 18 ומעלה בלה בלה בלה ואז את תחליטי להכנס או לא וזה על אחריותך, כי את נכנסת ביודעין. לא חושבת שמותר ליופיעו תמונות בלי התרעה מוקדמת. תהני.

צפיתי את התשובה הזו

איך מוודאים שזה יהיה רק בלילה? הלא רשומות חדשות מתעדכנות אוטומטית, כך שהטענה הזו שאולי תפסה בעבר, כבר לא תופסת היום.

נוריתהה

New member
אם אין התיחסות של ההנהלה

סימן שזה בידיעתה ובהסכמתה? איזון בין הנוער לכחול?

טל לוין

New member
ההנהלה מתייחסת

סליחה על העיכוב. באופן עקרוני בלוגים למבוגרים בלבד אמורים להופיע רק בין השעות 23:00 בלילה לבין 5 בבוקר, וגם אז לא כקידומי עורך אלא כקידומי גולשים. מחוץ לשעות האלה, הבלוגים האלה אמורים להיעלם, גם אם הם הופיעו שם קודם. הבחנתי גם אני בכמה בלוגים שנותרו שם מהלילה - ולכן זה הועבר לטיפול המתכנתים. טל

נוריתהה

New member
ובין 23 בלילה ו 5 בבוקר

מותר שיופיע חופשי התמונות? בלי אזהרה? תמונות של אנאלי ואורלי ועוד כל מיני ...לי? רוצה שאשלח לך במייל את התמונות שהורדתי שהשתובבו חופשי חופשי? אפילו אן זה כבר 11 בלילה?

טל לוין

New member
למבוגרים בלבד

השעות האלה הן שעות שלא הרבה גולשים נכנסים בכל מקרה, ויש זכות גם למי שרוצה לצרוך את התכנים האלה לעשות זאת. יחד עם זאת, באם בשבועות הקרובים יהיו הרבה גולשים שהדבר הזה מטריד אותם או מקשה עליהם את הגלישה - נשקול בחיוב לשנות זאת. טל

נוריתהה

New member
השאלה היא

האם אפשרי רשומה ללא תמונה? שם הרשומה מעיד על תוכנה. ואדם שרוצה להכנס לרשומה, זכותו המלאה. אבל אף אחד לא שאל, האם אנחנו רוצים לראות את התמונות או לא והם הופיעו מול הפנים. אם תנטרלו את התמונות אז אין בעיה.

טל לוין

New member
לא בטוחה שזה אפשרי אבל אבדוק

ודרך אגב - גם אם יש תמונות ייתכן והכיתוב יהיה פרובוקטיבי - אלו שעות מאוחרות, ואני לא בטוחה שבסיטואציה כזו צריך להפעיל צנזורה. מה גם שרשומות כאלה אינן מקודמות ע"י עורך בעמוד הראשי. כפי שכתבתי, אנחנו בודקים את השטח, אם יהיו תלונות מרובות נשקול שוב.

אני מנסה להבין

אם הבלוגרים מעלים את הרשומות האלה באמצע היום, הן לא תופענה בעמוד הראשון של החדשים?

טל לוין

New member
לא

המערכת מתוכנתת ככה שבלוגים למבוגרים בלבד לא יעלו בין 5 בבוקר ל-23:00 בלילה.

למעלה