חוויה מביקורי בשגרירות הונגריה בת"א

רובררט

New member
חוויה מביקורי בשגרירות הונגריה בת"א

שלום לכולם. אני מבקר קבוע בפורום .אבל זו הפעם הראשונה שאני משתתף בו. רציתי לשתף אותכם בחוויה מאד לא נעימה בשגרירות הונגריה. כידוע לכם הם עובדים שלושה ימים בשבוע בין 9-12 . ובכן הגעתי באחד הימים לשגרירות . הייתי שם בערך משעה 9 בבוקר. וכבר היו המון אנשים לפני . בקיצר בשעה 12 הפקידה הנחמדה פשוט סגרה את האשנב . וזהו היא סיימה את עבודתה . אז נכון אני גר באזור המרכז אבל מה עושים אנשים שמגיעים ממקומות מרוחקים.?????????????. אמורים לישון בלילה מחוץ לשגרירות כדי להיות ראשונים . מה ההונגרים האלה חושבים לעצמם ??.. שהם השגרירות האמרקאית . אז רבותי תגובות בבקשה הרבה בריאות לכולם רוברט.

טומי*

New member
נראה לי שהצדק איתך....../images/Emo12.gif

מצד שני את שעות המשרד הם קובעים כנראה לקראת הקיץ יש לחץ מסוים.

reuven4u

New member
אני מזמן יודע שאני רוצה להיות פקידה

בשגרירות הונגריה

B T1

New member
חברים סיפרו לי....

כאשר ביקרו בשגרירות הונגריה לאחרונה הפקידה העובדת בשגרירות ועוסקת בקבלת קהל מתנהגת בקוצר רוח, חוסר נימוס, מעירה הערות ציניות, בקיצור לא כפי שראוי שתתנהג כעובדת של נציגות אירופאית בלבנט. שאלתי אליכם האם גם היה רושם דומה או שזו היתה התרשמות בלעדית של חברי?

kropacsek

New member
שלום ובוקר טוב../images/Emo42.gif

מהביקורים שלי בשגרירות, עוד במשכנה הקודם (לפני שנהיו שכנים שלי), אני זוכר שירות אדיב וסובלני. במיוחד מהגברת אנה שוסטר (בערך בת 40, שער שחור). אני יכול לספר לכם גם שפעם ביום שישי, הגענו אני ואחותי לשגרירות בלי לדעת שלרגל איזה חג או משהו כזה לא תהיה קבלת קהל. בכל מקרה העובדים שהיו שם קיבלו אותנו והכניסו אותנו לחדר האירוח שלהם ועזרו לנו למלא את הטופס שהיה חסר לנו. ייתכן ולאור הביקוש ההולך וגדל מיום ליום, בתוספת הלחץ שהזרים נתונים בו לאור ה"מצב", הם קצת מאבדים את הסבלנות.

reuven4u

New member
לא מקבלים אותי, כי

אני לא מספיק חתיכה, לא מספיק בלונדינית, ולא מספיק גסת רוח... :))

למעלה