חוויה מדהימה שחוויתי -משתף

HeavenDusk

New member
חוויה מדהימה שחוויתי -משתף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה היה בליל קיץ, לקראת השינה כשאני ישוב על המיטה נכנס בי דחף חזק ולא ברור לקרוא את ספר יחזקאל, הבאתי את התנ"ך המלא והתחלתי לקרוא את ספר יחזקאל בלי קונוטציה לשום דבר. לקראת סוף הפרק השלישי שוב, נכנס בי דחף עז להסתכל דרך החלון לשמיים. ראיתי את השמיים זרועי הכוכבים ובערך בזוית ישרה לחלון, באמצע השמיים שמתי לב לקבוצת כוכבים שניצנצה בצורה יותר בוהקת (בציור המצורף שציירתי), כאילו הראתה את עצמה. הרגשתי כאילו אני נרדם, מעין שלווה נפלה עלי והרגשתי יותר ויותר רגוע, שמתי את התנ"ך על השידה שלצד המיטה ונכנסתי למיטה, אט אט הרגשתי איך העינים שלי הולכות ונעצמות ואיך אני יותר ויותר רגוע, פתאום הרגשתי מעין "קול פנימי" שאומר לי :"תשווה בין הרגש לדפיקות הלב שלך", באותו הרגע ממש "ראיתי" בעיני רוחי שני קוים על ציר, אחד ירוק -הרגש, אחד אדום-דפיקות הלב, ובאמת כבמכשיר ספקטרום כזה, הרגשתי איך באמת הקוים משקפים את דפיקות הלב, עולה ויורד, ואילו הקו הירוק-הרגש עולה ויורד בצורה איטית יותר ולא מסונכרנת לקו האדום (הלב). הרגשתי שאני חייב בכל מכיר לאזן בין שני הקוים הללו ובאמת תוך כמה דקות הם שולבו יחד ונעו בהרמוניה מלמטה למעלה. תוך שתי שניות נרדמתי בתרדימה עמוקה. לאחר מספר דקות של שינה עמוקה (היתה לי תחושת זמן), פתאום הרגשתי שאני ער, אבל בצורה אחרת לחלוטין, כאילו המוח "התעורר" אל מציאות רחבה בהרבה, כזו שאפשר לתפוס בה גם מושגים מופשטים יותר, הבנתי גם שאני עדיין שרוי במצב שינה עמוק מאוד , אלא שהמוח פשוט ער, אין לי דרך להסביר זאת. התפיסה התחדדה והחושים "נפתחו" לחלוטין, הרגשתי כאילו שכל התפיסה של הזמן והמרחב רחבים בהרבה, ואז אותו קול פנימי החל אומר לי (לא באמת שמעתי קול אלא זה היה יותר תחושה מאוד מאוד ברורה, CLEAR) "אני רוצה שתצא מהגוף", התחלתי להרגיש עקצוצים ברגליים, כמו שהרגל נרדמת, ולאט לאט התחושה שלוותה בהרגשת חום החלה לעלות מכיון כפות הרגליים אל עבר הבטן והגפיים העליונות עד שכל גופי ממש היה "עטוף" בעקצוץ הזה. ההרגשה גם הכילה מעין קורטוב של "הדרכה" ממישהו שהיה בחדר. בשלב הזה גם יכולתי "לראות" את הנעשה סביבי למרות שהעינים שלי סגורות, ראיתי כל זוית שרציתי לראות, ממש 360 מעלות. מאוד התלהבתי , זו חוויה מאוד יוצאת דופן, היכולות הללו. בשלב שכבר כל גופי היה שרוי באותו עקצוץ הרגשתי איך הרגליים שלי "מחליקות" אל מחוץ לגוף, ואז בבת אחת הרגשתי איך אני מסתובב ב-90 מעלות אל הגוף שלי וגם זוית הראיה השתנתה בהתאם. באותו הרגע שהחלקתי החוצה לחלוטין התבהרה המחשבה עשרות מונים יותר מהבהירות הקודמת והביאה איתה צלילות דעת ברמה הרבה יותר עמוקה. באותו רגע גם התחלתי לשמוע מעין רחש בתדר נמוך של מעין מכונה שעשתה כמו גגררגגרררררגררררר , משהו כזה. (לא ברור). התפיסה שלי את המרחב התעמקה והרגשתי שבעצם אין משמעות לנסיעה מנקודה א' ל-ב' אלא הכל תחום לתחום המחשבה. כלומר- אם אני ארצה להגיע מנקודה א' ל-ב' אני רק צריך להפעיל את מנגנון הרצון שלי שהתחדד גם הוא לרמות שונות שיכולתי לזהות בהם מעין "תפעול". שאלתי את עצמי מהו טיב המימד הזה שאני כרגע נמצא בו ומיד הגיעה מאסה של תשובות מרוכזות, בבת אחת הבנתי מה בעצם היכולות שלי בתוך המצב הזה, בנוגע לתנועה, לידע, להבנה. זה היה פשוט נפלא, הרגשתי שמציפים אותי חיות, חיוניות ואהבה. בשלב הזה הרגשתי בצורה מוחשית וממשית את הישות שהדריכה אותי והיתה בחדר, לא ראיתי אותה אך יכולתי לחוש בטיב נוכחותה המלא. באותו הרגע רציתי לראות את כדור הארץ מבחוץ, באותו הרגע פשוט הרגשתי איך אני מגיע אל מחוץ לכדור הארץ, זה היה מחזה מ-ר-ה-י-ב ביופיו!!!, אין לי כלים לתאר בכלל את ההרגשה, זה היה פשוט פנטסטי!, ההרגשה היתה שאני מסתכל על משהו חי ונושם, כמו שאתה מסתכל על בנאדם ומובן לך מאליו שאתה מסתכל על יצור חי, זו היתה ההרגשה המדוייקת, בשונה מאוד מלהסתכל על תמונה של כדור הארץ, בשונה לחלוטין. התמלאתי מעין אושר חלומי כזה, ופליאה מאוד חזקה, הבנתי שמה שאני חווה זה אמיתי לחלוטין ולא חלום עוצמתי (ככל שיהיה), משום שממש הייתי שם, והרגשתי בכל מנגנוני הרגש את האירוע. אותו קול פנימי אמר לי "תמשיך", "תעלה" , הסתכלתי למעלה וראיתי מעין קו זהב שחוצץ בין יקום מלא אור לבין המתחם של כדור הארץ, הגעתי עד לשפת קו הזהב הזה שחצץ בין המתחמים והתמלאתי פחד תהומי שלא אצליח לחזור חזרה, פחד כזה שפשוט שיתק אותי משום שאיתו הגיעה גם ההבנה של המראות והתכנים שאני עשוי לספוג שם. פשוט לא הייתי מוכן. אותו קול פנימי "אמר" לי שהפעם הבאה שתהיה לי הזדמנות שכזו תהיה בעוד זמן רב. לצערי ויתרתי., הפחד היה גדול מידי, משום שלא יכולתי להתמודד עם העובדה שאני הולך לראות ולהבין את השאלות הגדולות של חיי. זו היתה החויה העוצמתית ביותר שחויתי אי פעם. לאחר שרציתי לחזור, באותו הרגע כאילו "החלקתי" אל תוך הגוף ופשוט התעוררתי מוכה תדהמה, כאילו ממשיך את אותה הסאגה. לצורך הבהרה: יש לי משקפיים (היו לי דאז, עשיתי מאז לייזר), מספרים 5 ו-6, מאותו רגע ועד אמצע היום שלמחורת לא הזדקקתי כלל למשקפיים, הייתי אנרגטי (כמו השפן של אנרג'ייזר), מלא חיוניות וחיות, מלא עוצמה פנימית ובכל רגע נתון משחזר את החויה הכל כך אמיתית הזו. החלטתי לבדוק את הנושא ופניתי למשחזר חוויות בשם דן רווה, הוא עשה לי שחזור בהיפנוזה ועלו שם דברים מרתקים שלא הייתי מעלה אף בדמיון הכי פרוע שלי. מדהים. אמיתי. מפחיד. ממלא. מעניק השראה.

HeavenDusk

New member
והיקום--../images/Emo70.gif

אני מאוד אשמח לשמוע אם יש עוד מישהו שחווה משהו דומה, וכמובן-לשמוע השגות על החוויה, מה לדעתכם חוויתי, מה זה היה

HUhybrid

New member
מה זה הציור הזה שצירפת?

אתה ציירת? מתוך ההיזכרות שלך בחוויה ההיא? כי הכוכב שנראה חוצץ בין השמש לכדוה"א נראה בדיוק כמו כוכב שראיתי בחזיון שהועבר לי לפני 3 שנים לערך, כוכב שאמור לגרום לרעידות אדמה עזות על כדוה"א, כך שיגרמו לתנועה חריפה של המדפים היבשתיים. לפי מידע שקיבלתי דאז, כוכב זה כבר נכנס לתחום מערכת השמש שלנו.

HUhybrid

New member
אדב, באותו חיזיון הייתי בראש הכרמל

וראיתי מלמעלה איך כל מרגלותיו מוצפים במים. הגזירה תהיה שווה לגבי כל מישור החוף. תל-אביב פשוט תוכה בנחשלוםי אימתניים ותיחרב לחלוטין. אגב, אותו חיזיון כלל יציאה-מהגוף.

HUhybrid

New member
דע לך שריגשת אותי כהוגן

אודה לך אם תיצור עימי קשר אישי. יש לי הרבה מה לומר ולשתף בנוגע לחוייה הזאת שלך שתיארת. אני גם חוויתי יציאות-מהגוף, שכללו את אותו רעש שאתה מתאר ("באותו רגע גם התחלתי לשמוע מעין רחש בתדר נמוך של מעין מכונה שעשתה כמו גגררגגרררררגררררר , משהו כזה. (לא ברור)") וכן התהפכות הצידה בתשעים מעלות לגוף הפיזי, כשאני משקיף עליו מקרוב מאוד. כמוך, גם לאחר מכן הרגשתי שמח ומלא חיוניות ואנרגיה- כפשטם. לפני כחודש שיתפתי עם אחד מחברי הפורום מסמך שבו תיעדתי חוויות אלו. חלק מהחוויות הנוספות לא הכנסתי למסמך עד היום, שכן אותן אני בכלל מתקשה לשחזר. כמו-כן כמוך חוויתי לפחות טיסה בין-כוכבית אחת. מן הסתם כדי להצליח ולגשר אותך עימם (אני מתכוון להדרכה שלך) הם השתמשו ב"טריק" שמצאו לנכון- אותו אתה מתאר בתחילת החוויה- כדי להכניס אותך למצב הכרה מסויים המוכר כ"גלי אלפא". טעמת אולי מקצה הקרחון. אני גם חוויתי מקרים שבהם ממש שמעתי איך משחקים לי עם המוח כמו מקלט גלים, כך שגם שמעתי תחנות רדיו שונות הישר אל תוך המוח שלי. לצערי הרב, בין שאר המקרים גם השיתול י שבבים שונים ומשונים, שבגללם אני משוכנע יותר ויותר עם הזמן שאני סובל מהפרעות בריאותיות שהרפואה הקונבציונלית לא מצליחה לאתר ולהסביר לפי שעה. ההשערה שלי היא שישנה הכנה מאסיבית של האנושות טיפין-טיפין לקראת שינוי משמעותי שהולך לעבור על הפלנטה עוד בזמן חיינו. אני חושב שבגלל האצת הגלעין של כדוה"א, יש השפעה לכך גם על החים שעליו בכך שהמסות כולן רוטטות ברמות גבוהות יותר ויותר של תדירות ואנרגיה. אתה ואני מבין אלה ש"זכו" להכנה מוקדמת לפני רוב שאר האנושות. למה? אני לא יודע. אולי זו סתם בחירה אקראית, ואולי לא. מן הסתם הפעם באה תהיה כנראה ברגעים הקריטיים או זמן קצר לפני-כן. ייתכן מאוד וזה קשור להיפוך הקוטבי שהוזכר כאן בפורום לפני כמה ימים. מעבר לכך כרגע אינני מעוניין להרחיב כאן במסגרת הזאת של הפורום. אינני רוצה להצטייר כאן כתמהוני. אינני כזה, ואתה מוזמן ליצור עימי קשר שמעבר למסגרת הפומבית. אשמח מאוד.

HeavenDusk

New member
תודה אבל

ניסיתי לספר את הסיפור בצורה שתמחיש עד כמה שניתן את התחושות. כמובן שיכולתי לפרט עד אין קץ משום שהחוויה היתה עוצמתית מאוד

ירדן121

New member
אם היית יכול להסתכל לי בעיניים ולהג

יד שכל זה אמיתי היית רוצה שתעשה את זה!

HeavenDusk

New member
איזה אינטרס יש לי להמציא סיפור

בדיוני שכזה אם לא קרה במציאות?. אני איש מאוד מיושב בדעתו, ספקן מטבעו וגם אני לא ממש "מאמין" שחוויתי חוויה גדושה שכזו, אך אכן חוויתי אותה וזה הופך את הנושא מעוד סיפור בדיוני לסיפור אמיתי לגמרי.

ירדן121

New member
התכוונתי-

אולי זה היה חלום לפעמים יש חלומות כל כך מציאותיים. ולפעמים יש דברים שחלמת ואתה חושב שהם באמת קרו לך או שבאמת עשית אותם ובחלום אתה ממש יכול להסתכל עליהם אתה מושיט יד -והם נעלמים. אז התכוונתי שאם אתה יכול להסתכל לבנאדם בעיניים ולהגיד לו זה קרה אז אני לא יכולה להתווכח איתך אני יודעת כמה זה מעצבן שלא מאמינים לך במיוחד דברים כאלה אפילו אם הם קצת בדיוניים. אני לא יודעת מה זה היה חיזיון או כל משהו אחר אבל אני מאמינה בדברים האלה ואין מה לעשות אין רק דברים הגיוניים לא סתם יש את המילה הזאת לא הגיוני ,בדיוני.

HeavenDusk

New member
ההבדל בין חלום צלול לבין חויה אמיתי

ההבדל בין חלום צלול לבין חויה אמיתית הוא תהומי לחלוטין. שימי לב, בחלק הראשון אני אכן מתאר מעין הרדמות, אך בשונה מהרדמות רגילה, השכל שלי נשאר ער לחלוטין בכל התהליך הזה וכפי שאמרתי בוצעה גם הדרכה מאוד ספציפית ומאוד מדוייקת איך להגיע למצב של גלי אלפא. דהיינו: הגוף היה רדום אך השכל היה ער. שאלתי פעם פסיכולוג קליני האם יש מצב שבו הגוף ישן והשכל יהיה ער והוא אמר שישנם המון המון מקרים מתועדים ברפואה הקונבנציונאלית שבהם מרדימים מנותח אך במהלך הניתוח הוא מתעורר, כל חושיו מתקיימים אך הוא אינו יכול לזוז. במקרה שלי פשוט "הרדמתי" את הגוף עד למצב של גלי אלפא ואז התעוררתי. אמנם אני מתאר מציאות שונה בתכלית מזו הקיימת אך אין לי ספק קל שבקלים שהייתי ער לחלוטין, ונהפוך הוא, עירני ברמה שהיא מעבר לרמת העירנות הקיימת במציאות. אכן חוויה, לא הייתי מסווג אותה כ-"חזיון" מכיון שבחזיון , בעל החזיון הוא פאסיבי ואילו אני בהחלט לקחתי את החלק הפעיל יותר בחוייה, לא רק שהייתי אקטיבי, גם כל שאלותיו על טיב היכולות במימד המציאותי הזה נענו אחת אחת. ------------- אגב-יש ספרים שלמים על חוויות מהסוג הנקראים:ASTRAL PROJECTION. כמו הלהקה המשובחת!

ירדן121

New member
אני לא יכולה להגיד כלום-

לך זה קרה לא לי. הפחדתם אותי עם הכוכב הזה שאמרתם שהוא אמור לגרום לרעידות אדמה עזות על כדור הארץ ,איך הוא אמור לעשות את זה?

AdonAsda

New member
אני לא שמעתי על אף כוכב לכת שאמור

לעבור לידנו. (או כוכב רגיל?) אם הדבר אכן יקרה, והכוכב מספיק גדול, כוח המשיכה שלו עלול לגרום לכוחות גאות ושפל, שחוץ מלגרום לגאות אדירה שתציף כל מקום נמוך שנמצא ליד קו חוף, זה יכול אולי לעוות את קרום כדה"א(גם אם מעט מאוד) ובכך לגרום לרעידות אדמה.

HUhybrid

New member
כל שאמרתי היה

שבאחד המקרים שוב יצאתי\הוצאתי מהגוף, ואז פשט הוצג בפני תסריט, שבו אני מותא עצמי ועוד כמה נמלט לעבר פסגת הכרמל, משקיף לכיוון מערב. כל האזורים הנמוכים של הכרמל מוצפים, אני מניח שזה במי הים-התיכון. אנו מבטיםי בשמיים ובקרבת השמש, שנראית פשוט מפלצתית וענקית, מופיע כוכב בצבע אדמדם. פתאום יש רעש מוזר וממושך, כאילו האדמה גונחת. ואז זה נראה כאילו הככוב פשוט "נופל" למטה, דהיינו לאופק. למעשה זו היתה אשלייה אופטית, כי על הלוח פשוט נדחף על ציר מערב-מזרח. ברגע שזה קורה, יש רעידת אדמה ממושכת, שאחר-כך הופכת לרטיטה המוכרת לי כשאני נכנס\יוצא לגוף, ואז זה מתעמעם ואני חוזר לגוף למטה באיטיות.

למעלה