חוויה מדהימה!

חוויה מדהימה!

אולי רובכם ככולכם לא תתלהבו יותר מידי - כי בשבילכם זה באמת לא ביג דיל אבל סחבק יצא היום לראשונה לחו"ל! (למעט פעילות מבצעית בשרות הסדיר) צביקה הרפז היה צריך לבצע טיסת מנהלים כזו לקפריסין ומכיוון שהוא יודע שסחבק מרושש ומת לטוס - הוא התקשר והציע לי להצטרף אליו. (כיפאק לצביקה.... ) אז כל הדרך הלוך וחזור ישבתי לידו והוא הסביר לי הכל - וזה מצויין כי למדתי המון! ועוד כמה טיסות כאלו ואני אוכל לצאת לבדי יום אחד לקפריסין. בדרך חזרה הטסנו מכשירים (מכשירים עלק... "התעייפנו" מאוד מהר - אז צביקה שם טייס אוטומטי) ומה היה עוד מגניב? (אבל לא לצחוק כי זה אידיוטי) כל היום הסתובבנו בטרמינל פה ושם ונכנסנו ויצאנו ואמה ודוניה,כי הנוסעים אחרו... וכל פעם אתה מציג את עצמך כצוות המטוס - מזדנב אחרי צביקה עם הדרגות שלו - והכל... ויושב בכיסא ימין בטיסה מסחרית - ומתנהג כ CO-PILOT לכל דבר - אז ממש הרגשתי קצת ככה - וזה היה כמו שפינטזתי בתור ילד להיות טייס בחברת תעופה? ...אז זה היה הכי קרוב לזה! תודה צביקה!

באיזה מטוס טסתם?

ובהחלט מגיע לצביקה כל הכבוד. לא שמעתי על הרבה שיפרגנו ככה. שמוליק

פייפר אצטק PA-23

מטוס מדהים ונפוץ... משייט 140-160 ובהנמכה הגענו ל 181.... ומה שאתה אומר נכון - אין הרבה אנשים שאני מכיר שבאמת מוכנים לתת מעצמם לטובת אלו שרוצים לטוס ואין להם מהיכן להביא. סחבק פה טייס שרק רוצה לטוס כל היום אבל מה לעשות - אין כסף. אז נשאר לי רק לדבר על זה הרבה, לטוס את החצי שעה בחודש (לקח לי בערך חצי שנה לסיים את ההסבה על הזלין! מתנה בשלבים מאמא ואבא לרגל קבלתי לטכניון,בהתאם ליכולת הכלכלית שלהם כי גם הלימודים עולים כסף) וגם זה בקושי, ולקוות שאנשים כמו צביקה וגדי (ועוד שני אנשים שאני מכיר שדואגים לי כשהם יכולים - לא בטוח שהם מוכנים להתפרסם פה) יתקשרו אלי כשיש להם מקום בטיסה או עצם לזרוק לי (הב! הב ! וולף! וולף! ההאהאהאההההה....) בכלל צביקה עזר לי המון כבר - העברות ועוד....הוא אחלה!

מחפש טייס ל

מחר אני יוצא מחר בבוקר לטיסה דומה וחוזר ביום שישי צהריים מחפש טייס /ת לחברה הוצאות מינימליות על לינה ומס כניסה ללרנקה מחכה לטלפון עוד היום 777699 067 צביקה

צביקה, אני יוצא מחר לרודוס

מוכן לעשות לך חברה בקשר.... 123.45 לשירותך. ביי אבי

למעלה