חוויה מהגן...אוי ילדים אתם מקסימים

חוויה מהגן...אוי ילדים אתם מקסימים

אז ככה, בשעה 18:30 התאספנו בגן, ישבנו על הכסאות הקטנים שבקושי חצי תחת תופס הכיסא וההצגה התחילה: הילדים המתוקים שלנו אוי הרכים המלאכים הקטנים שלנו... הכינו לנו ההורים הצגה. ואני יושבת בצד, מסתכלת על האיש הקטן שלי וחושבת... אוי כמה שאתה גדול ילד. איך גדלת. איך אני מתרגשת ממך כל פעם מחדש, הילדים הקטנים האלו אויי מתוקים משהו לאכול אותם אממממ..... אחלה של הצגה בחיי אפילו ירדה לי דמעה מההתרגשות... היה אחלה של מסיבה, עד.... ש....!!!! המנגנת והרעיון שלה.. היא אמרה יאללה ילדים אנחנו להורים הצגה עשינו, לא מגיע לנו גם???. כולם כןןןןןןןןן אמא אבא יאאלה... למה לא??? טוב אז ככה, אני הייתי הסבתא, כן כן אני סבתא... הייתי צריכה לקחת את כל הילדים את כולםםםםםםם 43 ילדים ולשבת איתם על הרצפה.... ליד המדורה!! לא פחות ולא יותר כן כן אני דווקא אני!!! סבתא בגיל 29 ל43 ילדים כן כן !!!! מזל שזה לא כל יום!!! בקיצור,,, סבלתי!! מה הייתי צריכה לעשות עם הילדים? אני לא מספרת שלא יעשו ממני צחוק היה לי מספיק בגן כן כן היה מספיק!!! אז ככה הייתי צריכה לבחור לי בן זוג אמממממ......יש הרבה שם לא ידעתי את מי לבחור אממממ.... חחחחחחח בחרתי סוף סוף!! היו עוד זוגות. פתאום!!!!! המנגנת אמרה ככה!!! הורים יקרים את ההצגה של הילדים שלכם אהבתם??. עכשיוו אתם השחקנים!!! שיטטטטט למה דוקא אני??? טוב היה אחלה שיחקנו וזהו... לא הבנתי למה כבר שבוע האיש הקטן שלי אומר תמיד ככה: אש אש מדורה!!! כל היום ככה לא הבנתייייייי עד שראיתי שזה חלק מההצגה....נו נו אני ממש לא מבינה... בקיצור היה אחלה מדליקקקקקקקק במיוחד המדורה הקטנה שעשינו... מזל שלא שרפתי את הגן..... אחר כך האיש הקטן שלי אומר לי אמא הולכים הביתה?????. לא רוצה!! אני רוצה לראות עוד מדורה, טוב מה אני יכולה לא לקחת אותו???. הילד רוצה אמא עושה... הלכנו ראינו מדורות!!!! אששששש!!!!!! מלא עשןןןןןן!!!!!! הוא שמח!! ואני??? .....עם הבטטות בתוך האש.... הוא מעיף אותם לתוך המדורה ואני צריכה לחפש אחר כך למה לא???. למה יש אמא????. הוא מעיף ואני מחפשת לאאאאאאאאאאא זה חם לי אני אומרת, הוא בשלו!! בכייף שלו.... אכלנו, רקדנו סביב המדורה היה אחלה בפלה... הוא ישן לא בכייף ואני עכשיו כולי שחורה!!! למה לא?????. למה יש אמא????????. אבא יושב אוכל רואה איך אמא נילחמת באש הוא יושב....למה לא?????????? למה יש אמא?????? אויייייייייי טוב שזה היה אבל יותר טוב שזה ניגמררררררררררררר בקיצור עד לשנה הבאה אני לא רוצה לשמוע יותר על אש!!!!! אפילו לא על מנגל לאאאאאאאאאא היה לי מספיק להיום!!! חחחחחחחחחח אוי ילדים מה אנחנו עושים למענכם שרק יהיה לכם טוב.... מתי תבינו????????? 40.000 ק``ג של תפוחי אדמה נכנסו למדורה יצאו אולי 10 בודדים בקושי....מה לעשות???? הוא מעיף אני צועקת!!! בכייף שלו להעיף מה אני יכולה לעשות לו??????. כלום!!!!!!?.......בבוקר ללכת לחפש את הבטטות...חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח אולי ישאר משהו מכל מה שהוא זרק למדורה חחחחחחחחחחחחח טוב להתקלח אני חייבתתתתתת אז בייייייי ממני האמא משוגעת על הילד שלי אבל!!!!! לא על החג הזה!!!!! חחחחחחחחחחח אני במקלחת בייי טלי מהקריות........ :-( ;-) 8-(

למעלה