חוויה מוזרה ומרגשת כאחד

חוויה מוזרה ומרגשת כאחד

בס"ד שלום חברים יקרים! אני רוצה לשתף אתכם בחוויה די מוזרה שעברתי אתמול כשהתייצבתי לענות לגולשים
בבית שלי, (למי שלא מבין אגיד שההגדרה
"בית" היא הגדרה פחות רשמית מההגדרה המקובלת "פורום"), לפני תיאור החוויה אזכיר עובדה חשובה:לפני כמעט 4 חודשים נפטר המורה שלי
למוסיקה
צבי ז"ל, המוזכר גם בחתימה שלי המופיעה למטה. ועכשיו לחוויה עצמה:אתמול כשניגשתי לעבודה השיגרתית נתקלתי בגולש ששמו צבי, ממש כשמו של המורה שלי, והגילוי הזה עורר בי רגשות וגם תגובות כמו הלם ראשוני, צמרמורת, וגם לא מעט דמעות שהעיזו לברוח להן מהעיניים. החלק הקשה היה כשפתחתי את ההודעה שעליה הגבתי, ושמתי בכותרת את אייקון החיבוק שאני מרבה להשתמש בו, והוא ניתן לחדשים ולוותיקים כאחד. כשנתתי אתמול לגולש את החיבוק, הרגשתי בתוכי שזה מעבר לסתם אייקון וירטואלי, הרגשתי שאני מחבקת את צבי ז"ל, ועכשיו כשאני חושבת על זה, יכול להיות שבכל פעם שאני מוציאה הודעה, אני מחבקת גם אותו, (באיזשהו אופן), המחשבה הזו, מקלה עליי קצת את ההתמודדות הקשה שיש לי מאז פטירתו, אני כותבת את זה בגלל שאני אוהבת לשים חיבוק בכל הודעה, וגם אם אני לא שמה הרי שאייקון החיבוק המופיע בחתימתי, עושה את העבודה מצויין, ועד היום לא שמתי לב למחשבה זו, למרות שאני מקפידה לשים אותו מאז תחילת דרכי כאן בחממה התפוזית. אפילו עכשיו כשאני כותבת לכם את ההודעה הזו, הדמעות מעיזות לברוח להן מהעיניים, ואין לי שמץ של מושג למה אני מגיבה כך. זהו חברים, עד כאן ההודעה העצובה הזו,
ליאת.

לקשמי

New member
לא מזמן שאלתי מישהו...

איך מתמודדים עם פרידה מאדם חשוב ואהוב. הוא אמר לי שאין דבר כזה פרידות באמת. אם אני חושבת על אותו אדם, לא משנה איפה הוא נמצא, אפילו אם פיזית הוא כבר לא בעולם, עצם המחשבה עליו גורמת לו במובן מסויים להיות כאן, איתי. המחשבה הזאת גרמה לי לחייך ולהרגיש טוב יותר בעניין של פרידות. ואגב: גם אני אוהבת להשתמש באייקון של החיבוק ומשתמשת בו הרבה, לפעמים אני אפילו לא יודעת למה בא לי לשים אייקון של חיבוק, לפעמים נראה לי כאילו לא קשור למה שכתבתי, אבל בכל זאת בא לי לשים אותו ואני שמה. אז גם לך אני אתן אותו
ומאחלת לך הרבה חיבוקים אמיתיים.

Ronit E

New member
../images/Emo24.gif

פרידה מאדם שמעריכים ואוהבים זה לא דבר קל, לאף אחד... כשאת רואה את שמו אצלך, בבית שלך, זה לא דבר קל, את נזכרת בו וכל התחושות שעולות מזכירות לך אותו...טבעי שירדו דמעות, זו חלק מההתמודדות הזו... החיבוק הוירטואלי הזה שנתת לו ושאת נותנת לכולם, מקל עלייך קצת את ההתמודדות ומעודד אותך וזה דבר נהדר. שולחת לך
מכל הלב.

Ronit E יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד את צודקת בהחלט, ואפילו עכשיו כשאני עונה לך הדמעות מעיזות לברוח להן מהעיניים, ואני שוב לא יודעת למה. היום בערב קרה לי שיחזור של אותו מקרה כשעניתי למישהו שענה לצבי, ופתאום כשכתבתי את שמו של צבי, הרגשתי מחנק בגרון, שלווה בדמעות ושוב לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, ליאת.

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ליאתי אמיצה שלי ../images/Emo25.gif

ב"ה קודם כל הרשי לי להגיד שלום לכולם , נעים להכיר אני השותפה של ליאתי ועוד חברה שלנו לניהול בית 484 שיתוק מוחין CP - תמיכה . ולעניין : ליאתי שלי , בתור החברה הכי טובה והתומכת שלך (והתמיכה והחברות זה הדדי) אני יכולה להעיד ולהגיד לך שהתגובה האנושית , מבחינתי הייתה צפוייה מראש , כי יש לך
ונשמה כ"כ ענקית רגישה וטהורה , וכל דבר קטן טוב (ולצערנו גם רע... ) נוגע בך הכי עמוק שיש , והשילוב בין מוסיקה לבין האישיות המדהימה שהייתה לצבי שלך ז"ל עובד ועבד עלייך חזק ואני יכולה גם להעיד שבזכות האישיות המדהימה שלך שאת דואגת לכולם יצרנו אוירה של
בפורום שלנו וכל
שלך אמיתי ! אז תמשיכי להיות כמו שאת שמחה עד כמה שאפשר , ולשיר כ"כ יפה את השירים של צבי ז"ל והפרוייקט שעשית - יחד הם הנצחה מכובדת כיאה לו !!
ענבל

ענבלי שלי../images/Emo24.gif

בס"ד תודה על תגובתך, ותודה שאת חושבת שאני אמיצה כי אני ממש לא חושבת כך, (לא יודעת למה), ושוב הדמעות בעיניים ושוב הגעגועים שעולים. תודה אהובתי על מילות החיזוק שאני משתדלת לקחת אותן ולהתחזק מהן. את מזכירה את הנשמה שיש לי, ואני מוצאת לנכון להזכיר כאן את תרומתו של צבי ז"ל לעיצובה של הנשמה הזו, (לפחות בחלק של המוסיקה). את צודקת בזה שכל חיבוק שלי (במקרה הזה מדובר על חיבוק וירטואלי), אבל את זוכה לחיבוקים אמיתיים,(תרתי משמע) הם אמיתיים וניתנים מכל הלב והנשמה. זה הזמן גם להודות לאבא הגדול שבשמיים שיצר את החיבור הזה כבר אז לפני 6 שנים (כשזכיתי בכבוד להכיר לראשונה את צבי), ואני יכולה להגיד חברים שזו הייתה זכות ענקית. עכשיו יש בחבילת המוסיקה של YES את השיר "אנשים טובים" שמדבר בין היתר על אנשים טובים שאחנו זוכים לפגוש באמצע דרכנו בחיים, ואני יכולה להעיד שצבי היה כזה, ומטבע הדברים זה שיר שאני מתחברת אליו מאוד בהקשר הזה, ליאת.

ליאת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מצטרפת לכל מה שכתבו לך כאן ומעריכה אותך לכתוב את הדברים האלה בפני כולם זה לא קל אז אני כאן לצידך תמיד

נשמה הפצועה../images/Emo24.gif

בס"ד את כל כך צודקת, אין לך מושג עד כמה. זה באמת קשה וכואב, אבל זהו סוג של הנצחה מסויימת שעשיתי כאן, אז אני מודה לכולם על ההזדמנות להנציח אותו, וזו הנחמה שלי, ליאת.

למעלה