חוויה מוזרה עד מאוד...

חוויה מוזרה עד מאוד...

אז "תודות" ליום מחלה, סיימתי אתמול לראות את העונה הראשונה ואפילו ראיתי את שני הפרקים הראשונים של השניה (למון- לידיעתך, דמעה צצה בזווית העין ב-2X02, בשיחה של ג'וש עם הנשיא בשדה, אבל לא מעבר)... ובאמצע ראיתי קצת תוספות. ואז עברתי חוויה מוזרה עד מאוד. בפספוסים ו'מאחורי הקלעים'. הנשיא צוחק. ליאו צוחק. טובי צוחק. טובי נחמד. אאאאאההההההההה...

אסל

New member
טובי צוחק ומחייך זה באמת מוזר...

מצד אחד אני טיפוס שאוהב לראות כאלה דברים, מצד שני חשוב לי שלא יראו לי משהו שסותר לחלוטין את הדמות או את הסיטואציה. למשל, אם כשמיסיס לנדינגהם נהרגת (זו הדוגמה הקיצונית) יראו פתאום סצינת פספוס עם צחוקים, זה יהיה מאוד בלתי-נעים; ובסדרה כמו "הבית הלבן" יש עוד הרבה דוגמאות כאלה. אני לא שחקן, אני צופה; תנו לי להישאר עם איזושהי אשלייה. (אני מדבר אליהם, לא אל מי שכותבת על זה הודעה בתפוז...)

וזו הבעיה עליה דיברתי

העליתי כאן בזמנו בעיה קשה בהחלטה איפה לקנות את העונות ב-DVD. הקופסאות מחו"ל כוללות כל מיני תוספות כמו פספוסים, סרטי תעודה, קטעים שהוצאו בעריכה וכו'. למי שרוצה תרגום (או סתם קונה בארץ מתוך נוחות) אין את הדברים הללו. אכן בעיה קשה.

זה בהחלט היה אחד המניעים שלי

מניע נוסף היה המחיר (עונות 1,2 עלו לי 20$ כ"א, 3 35$ ורק 4-5 עלו מחיר מלא של 45$, בסה"כ כולל משלוח והכל עדיין יצא יותר זול מהארץ). והערה לגבי התרגום-- אני מפעילה אופציה של כתוביות באנגלית, ומדובר ממש בכתוביות 'חכמות' שמקצרות את הטקסט במידה ששומרת את הבדיחות ועדיין מבינים. ואם אתה רוצה לבוא לראות תוספות, אתה תמיד מוזמן אלי...
DVD עלי, גלידת קרמבו עליך.

ובענייני גלידה

לכבוד "החגים" (יהיו אצלי גויים ביום שבת) הכנתי סורבה תותים בשמפניה ומחר אני מכין גלידת ערמונים ורום. סתם, שתדעי.

למעלה