חוויה מזעזעת עם הוט

esperanza1

New member
חוויה מזעזעת עם הוט

שלום לכולם, מעניין כמה מכם הספיקו להפגע מחברת הוט. אני נפגעתי מהם עד מאוד וחשבתי לשתף אתכם. אני בטיפול מולם מאז השנה שעברה. הכל התחיל מניתוקים שהיו לי באינטרנט ומשם... פשוט הצליחו להוציא אותי מהכלים, נציגי שירות לקוחות שעונים לטלפון הם חסרי מקצועיות בעליל. כביכול טכנאים שמגיעים אלי הבייתה (בטווח של שעות ומשביתים לי את כל היום) בסיום הטיפול שלהם טענו שתיקנו את התקלה ומהשנייה שהם יוצאים מהדלת התקלה חוזרת. ושוב חוזר חלילה להתקשר למוקד להמתין המון המון זמן ולקבל מענה מנציג חסר מקצועיות שישלח שוב טכנאי שלא יתקן את התקלה וכך חוזר חלילה במשך חודשים על חודשים על חודשים. מן תחושה כזאת שאתה הופך להיות העובד החדש של הוט לומד את כל הטריקים והשטיקים שלהם וכל היום שלך סובב סביב התקלות. פשוט מסכת זוועות של טיפול בלקוח. ומאז התחלתי לבדוק אותם וגיליתי שהטבה שנתנו על שירות לקוי שקיבלתי שילמתי עליה פי 2 ממה שהייתי משלמת אם הייתי עושה את השידרוג להטבה שקחבלתי כביכול כפיצוי, חחחח... פיצוי שאני צריכה לשלם עליו כפול?!?!? חיובים בחשבונית שלא הייתי אמורה לשלם - פתאום החליטו שמעלים את המחיר. ועוד ועוד ועוד... אני לא רוצה להלאות אתכם בפרטי הפרטים אבל לסיכומו של דבר: עברתי ל YES ואני כל כך מרוצה יש לי אותם כבר יותר מחודשיים ואני פשוט נהנת מכל דקה רכשתי את החבילה עם יס מקס ואני מקליטה לי את כל התוכניות שאני אוהבת. צופה בהם מתי שבא לי בלי לשלם כסף מיותר ל VOD של הוט. מה גם שהתכנים של YES הרבה יותר מעניינים ויש הרבה יותר מה לראות מאשר ב HOT. בטלפון ובאינטרנט עברתי לבזק - איזה שירות איזה מיקצועיות איזה מענה חבל על הזמן ובנוסף אני לא משלמת אקסטרא כסף לחברת חשמל על הממיר של הטלפון שמחובר כל הזמן לחשמל!!! תעשו לעצמכם טובה ותבדקו אני ממש לא שמחתי לעבור לYES כי הייתי רגילה לתוכניות של HOT חבר'ה זה לא יאומן עד כמה התכנים של YES טובים יותר מהתכנים של הוט. עד כמה המענה בשירות לקוחות של YES זמין מהשירות של הוט. איכות השידור והתמונה הרבה יותר חדה בYES פשוט הכל יותר טוב ואיכותי חברה תעשו לעצמכם טובה ותבדקו טוב טוב עד כמה כדאי לכם להשאר לקוחות של חברה שכזאת. החוויה שלי הייתה זלזול בלקוח. אני בטוחה שכשתחוו תקלה תבינו שגם בכם מזלזלים אני מציעה לכם למנוע את הרגע הזה. ותבדקו מה אתם משלמים כי לוקחים מכם כסף שלא הסכמתם לו מראש. אשמח לתגובות

למעלה