חוויה מינית במהלך הריון-קיימת או לא

dafnasagiv

New member
חוויה מינית במהלך הריון-קיימת או לא

חוויה מינית במהלך הריון- קיימת או לא קיימת? שלום, שמי דפנה שגיב-רייס אני עורכת מחקר חלוצי במסגרת עבודת הדוקטורט שלי באוניברסיטת בר-אילן בתחום החוויה המינית והמערכת הזוגית במהלך הריון. לראשונה נבחנות הרגשות, המוטיבציות והמחשבות כלפי החוויה המינית. מה האישה מרגישה, חושבת, חושקת וסולדת בהריון. כמו-כן אני מתעניינת גם בבן-הזוג, שכמעט ולא נחקר עד היום, ואף בדינאמיקה שבין בני-הזוג בתקופה כל כך ייחודית בחייהם. כידוע לך אין מחקר ללא נבדקים, ולכן הסכמתך להשתתף במחקר חשובה מאוד. המחקר מועבר באינטרנט, כך שמובטחת לך אנונימיות וסודיות מוחלטת. מילוי השאלון האמריקאי אורך כ-20 דקות, ולמעשה את/ה בוחר/ת מתי ואיפה נוח לך למלא אותו. לאות תודה יוגרל בין הזוגות שיסיימו את התהליך לילה בסוף שבוע בבקתות העץ המפנקות של קיבוץ עין חרוד איחוד- תתרשמו בעצמכם www.en-harod-tour.co.il אנא היכנס/י בזמנך הפנוי למילוי השאלון באתר על ידי לחיצה על הקישורית הבאה: http://seker.atarimnet.info ותקליד/י את מספר השאלון 1008 בפינה הימנית למעלה. אני מודה ומעריכה את המאמץ ותשומת הלב שלך, אשמח לשתף אותך בתוצאות המחקר. תודה מכל הלב, דפנה שגיב-רייס (אוניברסיטת בר-אילן) [email protected]

Martinigirl

New member
כן אה...

זה מאד מאד בריא בשביל התינוק,ששוכב לו שם בסבבי ונח לו,וכל יומיים מישהו דופק לו בראש: טוק טוק... אין שום קשר,יחסי מין בתקופת הריון (במידה וההריון הוא תקין) הם טובים לבני הזוג,וחלק מהשגרה. זה לא משפר את ההתפתחות שלו,וגם לא מפריע לה.

אלוקים אדירים.....

תשמע... קודם כל צריך להבין שנכון, נוח מאוד לעובר בבטן של אמא שלו - אבל זה עדיין לא מכון ספא... ואם את חושב שבשעת קיום יחסי מין אתה מגיע עם הרבי הקטן שלך לעובר... אז או שאתה חי באשליה (ונראה לי שזה העניין) או שאתה יכול לשנות את השם שלך למיכאל צינורוב... האופציה היחידה שקשורה לתינוק היא ההורמונים שהאם מפרישה שגורמים גם לו וגם לה להיות יותר רגועים ונינוחים. יש כמובן גם כל נושא הכיוצים של צוואר הרחם - אבל העובר עדיין לא בשלב שהוא נמצא שם... עד כאן השיעור - למה לתינוקות לא כל כך אכפת להכיר את אבא לפני שהם יוצאים... בשיעור הבא - גילויי עריות וסטיות מיניות בתנ"ך.

אח שלי , נשמה שלי ! , אני לא צוחק

" אם היית יודע מה כתוב במידרש על יחסי מין אז כבר מיזמן היית חוזר בתשובה כמוני ! , והיית מבין כמה כל העולם המחורבן הזה מיתגמד ברגע ש-אישה יולדת !
" .............................................

אני בטוח שאתה לא צוחק....

זה מה שמפחיד אותי.... תגיד לי - אלוהים - יודע שאתה קורא לעולם שהוא ברא - "מחורבן" ??

לשם שינוי - ואני מחזיק את עצמי....

אני נאלץ להסכים עם הדוד המתחזק.... יחסי מין בהריון בהחלט מומלצים ואף בריאים כיווצים של שרירי הרחם במהלך אורגזמה... הפרשות הנרתיק המוגברות עוזרות לסלק פסולת ורעלים... התחושה הפסיכולוגית של להיות עדיין מושכת וסקסית... ולא לדבר על החומר שנמצא בנוזל הזרע שמשחרר הורמון מאלחש בגוף האישה וגורם להרגשת אופוריה... אז חוץ מלרדת ולהסתכן בלנשוף אויר אל תוך הנרתיק - זה בהחלט מומלץ...

הנה ! , אתה יודע יותר טוב מימני ! .

אני עוד לא נשוי אז אני לא יודע איך תינוק מרגיש ! , אבל אני בטוח שזה יותר טוב מאשר יחסי מין בלי היריון . ואם כבר דיברת על " רגע אמדוד לי ! " ( הגודל לא קובע ! ולא אומר כלום !
)
, אז אתה בטח כבר יודע ש-במיטה הגודל לא קובע ! , אלא העובי ! .......................זה מה שיכול לענג את האישה במיטה .

אז אתה אומר

שכשתהיה נשוי - תדע איך תינוק מרגיש ??? אני את האישה שאיתי מענג עם כמה פרקי אבות... ומצאתי שימוש נוסף לרצועות של התפילין... בוא נגיד שלמושג "טוטפות בין עיניך" יש משמעות חדשה....

אם היית באמת דתי ! ................

אז היית יודע שבמקום לשלם 200 שקל על
" ויאגרה " , יש לך " אגוזים , בוטנים , שקדים , ו-פיסטוקים " שיכולים להעמיד למי שלא עומד לו ! .

../images/Emo12.gif אח שלו....

אני איבדתי אותך.... ואני לא ממש חושב שיש לי מוטיבציה למצוא.... אם הייתי חי במציאות הטבעית - הייתי לומד כמה עולה ויאגרה ??

Martinigirl

New member
תשמע חוזר בתשובה

אין לי מושג למה אתה חותר,כנראה להחזיר אותנו בתשובה מין הסתם אבל דע לך שבאופן אישי אתה ברגע זה גורם לי לרצות שני דברים: 1. פיתה/לאפה 2. לעשות סקס (בלי להתחתן ולהכנס להריון) רק לשם הסקס,סקס,סקס :) בקיצר,נכשלת הייתי אומרת,נקסט...

dafnasagiv

New member
אני שמחה לראות שהמחקר מעורר עיניין

ודברים נוספים.... מומלץ לקיים יחסי מין בכל שלב כל עוד שהם בסכמה ורצון הדדי. אשתדל לעדכן אתכם לכשאנתח את הנתונים, ועד אז אתם מוזמנים לענות על השאלון אם אתם 'הורים לעתיד' ואף להציע לחברים שמחכים לילד להצטרף.תודה

magenta73

New member
אני לא בהריון ולא מתכוונת להיות

בזמן הקרוב, אבל מה שכן, שמת לב שהקישורית שלך מוליכה לדף הבית של המכון הזה לסקרים ולא לסקר עצמו? כלומר יש שם צורך להירשם וכו'... אני חושבת שזו טעות, אולי לא, ועדיין, אולי כדאי שתבדקי את זה... בהצלחה.

למעלה