חוויה מינית שמחה ועצובה מהילדות

חסוי 29

New member
חוויה מינית שמחה ועצובה מהילדות

שלום, אני בן 29 עם תסמונת אספרגר ( הפרעת תקשורת, אוטיזם בתפקוד גבוה )בגיל 10-11 קיימתי 5 פעמים יחסי מין ( לא אנאליים ) עם אח שלי, שהייה אז בן 12-13. אח שלי יזם את היחסים , הוא הוריד לי את המכנסיים בבית סבא שלנו בלי לשאול אותי והתחיל להחדיר את הפין שלי לפין שלו לכמה דקות. שמנו את הגופות הערומים שלנו אחד על השני, אבל שוב בלי חדירה אנאלית. אחר כך התגריתי גם ונסחפנו לעוד 4 פעמים ואנחנו מסתכלים על זה תמיד לאחור בבדיחות הדעת. האם זה אומר שאני חד מיני ? או שאח שלי צודק שזה היה משחק ילדים? צריך לציין שהוא בן 31 ובתול ואני שכבתי בחיים שלי רק פעמיים ורק עם נערות ליווי, אולי המעשה הזה גורם לי לא להצליח עכשיו עם בנות נורמטיביות ?
מבחינה שלילית של העניין - האם אחי עשה משהו בלתי חוקי ? האם עברתי התעללות מינית על ידו ? האם יעשו לו משהו במשטרה על כך ? או שברור שלא כי כבר עברו 18 שנה ?

הי חסוי!

בגילאים האלה יש סקרנות מינית ונשמע לי מהתיאור שלך ששניכם נהנתם מהמשחק.
האם הרגשת מפוחד או מאויים על ידי אח שלך אם לא תשתף פעולה?
האם הרגשת שלא נעים לך והוא עושה לך משהו בניגוד לרצונך?
אם התשובות שלך הן "כן" אז נעשה פה משהו לא תקין אבל אני בספק אם זה יכול להקרא "התעללות מינית" אתה יכול להתייעץ עם המרכז לנפגעי תקיפה מינית כדי להבין טוב יותר את עצמך. למשטרה אין סיבה לעשות לאח שלך משהו אלא אם כן אתה תגיש תלונה.
&nbsp
סקרנות מינית זה דבר בריא ואין לה הרבה קשר לנטייה מינית בגיל מבוגר.
לרבים מאיתנו יש חוויות דומות עם ילדים וילדות בגן או בבית הספר.
האם אתה נמשך לנשים? גברים? שניהם?
האם אי פעם עבדת על התקשורת שלך עם בנות המין השני בצורה מקצועית?
אני מנחשת שהאספרגר שלך הוא מכשול הרבה יותר גדול ביצירת קשר אינטימי-מיני מאשר משחקי הילדות עם האח.

חסוי 29

New member
תשובות

בפעם הראשונה הוא לא שאל אותי, הוא זה שהוריד את מכנסיי בלי לשאול אותי.
זה לא מכאיב להצמיד פין לפין, את יודעת...

ברור שאני נמשך לנשים ורק לנשים. מאז עם אח שלי בחיים לא הייתי עם גבר.
לא עבדתי בצורה מקצועית על התקשורת עם הבנות.
האספרגר הזה הוא מכשול ענק להשגת בת זוג עבורי !

אז נראה לי

שתתמקד בלחפש איש/אשת מקצוע שיוכלו לעזור לך ללמוד לתקשר טוב יותר עם בנות המין השני.
&nbsp
שחרר את משחקי הילדות שלך עם אח שלך..

Sharoman

New member
חייב להגיד שאני מסכים עם מיצי בכל מילה

לא באמת ניתן לדעת מה עובר או עבר על אחיך ולמה הוא עדיין (במידה וזה באמת המצב) בתול, אבל לדעתי סביר יותר להניח שגם הוא סובל ממצב דומה לשלך (גם אם לא באותה מידה/רמה/דרגה) מאשר שחוויה כזאת השפיעה עליו בצורה קיצונית כל כך.

לגביך, הייתי אומר שהבעיה היחידה שלך היא תסמונת האספרגר שלך שמשפיעה על היכולת שלך ליצור ולהבין קשרים חברתיים (שמורכבים ומסובכים גם ככה).
לא הייתי דואג יותר מידי לגבי מה שקרה עם אחיך. ילדים מגלים את המיניות ואפילו את הגוף שלהם בכל מיני צורות ובכל מיני גילאיים.

מה שכן אוכל להציע ואפילו להמליץ לך זה להפסיק להשתמש בנשות מקצוע בשביל סיפוק מיני ולנסות לשפר את הקישורים החברתיים שלך עם מטפל ועם חבריך הקרובים, ומשם לנסות להתקדם עם בנות.

למעלה