חוויה מסדנא

hopaheya

New member
חוויה מסדנא

אהלן. הייתי ממש שמח לשמוע חוויות שלכם מסדנאות - מה אהבתם, מה לא? מה היה סדנת טנטרה אמיתית, ומה היה "מין קבוצתי".. איך היה לכם ומה היה?

hopaheya

New member
בדיוק עם

בדיוק עם התגובה הזאת לא הסתדר לי.. אני סטודנט ואין לי הרבה כסף וזה לא זול בכלל, אז חיפשתי המלצה, וניסיון לברר מה קורה באיזה סדנאות.. (אושו היה מייעץ לי.. :) )

hopaheya

New member
וגם

אני חושב גם שזה חסר להרבה אנשים - מתגובות אחרות שראיתי. הרי אתם השתתפתם בסדנאות והם לא זולות בכלל, אז אולי תוכלו לעשות השוואה בינהם.. ?

חתוללבן

New member
כל סדנא היא שונה

אופי הסדנה המתאימה לך תלויה באישות שלך, איך אתה מתחבר למעביר הסדנא, איזה סוג של פעילות אתה מחפש רוחנית יותר או פיזית. הקטע של סקס הוא חלק מהסדנה לא העיקר בא. ואי אפשר לצפות מראש איך זה יתפתח כי אופי משתתפי הסדנא הוא הפרמטר העיקרי להתפחות והיכוון של הסדנא. מנסיון עם אותם מנחים בסדנאות זהות ועם אנשים אחרים זה הגיע כל פעם למקום אחר. לכן אין תשובה חד חד ערכית לשאלה שלך. אתה חייב לנסות ערב מבוא עולה כ 150-200 ש"ח אם אתה לא יכול לעמוד בזה אז גם במחיר הסדנה אינך יכול לעמוד.

hopaheya

New member
חטול לבן חטול שחור

התכוונתי דווקא לערב מבוא ולא לסדנא. ברור לי שהכל שונה וכו'... אני לא מחפש תשובה חד חד ערכית בכל זאת רציתי לשאול איך היה בערבי מבוא השונים.. איזה סגנון זה היה.. לא נראה לי שזה כל כך קשה, לא?

חתוללבן

New member
אני יכול להעיד על ערבי מבוא של

אורן וחיה http://www.toam-tantra.org.il/ אני מאוד אהבתי את זה.

למעלה