חוויה מפחידה היום בשבילי

roniway1

New member
חוויה מפחידה היום בשבילי

2 קאסמים נפלו ליד הבית שלי שכנה שלנו והבן שלה בן ה -4 פצועים קשה
13 טילים נפלו היום - ולא רואים את הסוף

ADB

New member
חיבוק גדול ותקווה שיהיה רק יותר טוב!!

זה נורא, ואני יכול רק לתאר לעצמי אך חוויה כזו מרגישה... אני בטוח שכל חברי הפורום מחבקים אותכם בחיבוק גדול ומתפללים לשלומכם!

ואצלנו מפקירים את התושבים כי צבע אדום לא עובד

פיקוד העורף מופקרים, איש הביטחון של המועצה אוכל חינם וראשי היישוב חסרי אונים למולם... רובי סרבי

roniway1

New member
תודה לכם - נקווה שיהיה יותר טוב

עכשיו ראיתי בחדשות וואלה , 20 טילים נפלו אתמול - והיום בבוקר נפלו עוד 2. העיר שלנו ריקה לגמרי , אף אחד לא מסתובב בחוץ - אין ממש אף נפש חיה ברחוב. היום סיימתי לעבוד ב - 7 בבוקר אחרי משמרת הלילה שלי - וכשירדנו מההסעה , היינו היחידים ברחוב. רבים בכלל לא באו לעבוד , והיינו רק קבוצה מאוד מצומצמת של אנשים. הבית שנפגע הוא ממש הבית שלידנו , 2 הבתים כמעט נושקים זה לזה. אותה שכנה היא חברה טובה מאוד של אימי , ורבים בשדרות מכירים אותה. ההרס הוא עצום - הכניסה של הבית נהרסה ממש לחלוטין , כולל הגג - ובפנים נהרס כמעט חדר שלם.

עב

New member
נשמע ונראה מפחיד

אני נוסעת הרבה מבאר שבע לאשקלון דרך הכביש ממערב לשדרות. אין לי מושג מה עלי לעשות במקרה של צניחת קאסמים. להמשיך בנסיעה? לעצור? ואז מה? מאוד לא ברור. מקווה שהכל יירגע כאן ושם.

לעצור את הרכב בצד הדרך בזהירות ומיד

לצאת מהרכב ולהיכנס למבנה או מחסה קרוב. ניתן לצאת מהמיגון כ-5 דקות, באם לא ניתנה הוראה אחרת. אם הבחנת ברקטה על הארץ או בחפצים בלתי מזוהים - יש להתרחק להרחיק סקרנים ולהודיע לגורמי הביטחון. (מעלון פיקוד העורף). בכביש בו את נוסעת אין מבני מגורים ולכן תעלה בצד הדרך ו/או שוחה היא מקום מחסה, רובי סרבי

האדישות של תושבי ישראל שלא עוזרים לאחיהם

וההתעלמות מהעומד לקרות גם להם עצמם לנוכח ההתפתחויות בזירת הרצועה והאש בשדה קוצים שהיא גוררת היא סכנה גדולה

SuzieRS

New member
../images/Emo45.gif, מילים שיצאו מליבי ביום ירושלים

כששמעתי על ההפגזה המסיבית על שדרות ברוח הדברים שכתבתה. נכתבו בלאדינו לפורום תרבות הלאדינו. אתרגם אותן לחברים כאן,שלא יודעים לאדינו. " Oh patria mia,si bella e perdida... " "אוי ארצי,כה היפה ואבודה ... " " Oh "Yerushalayim de oro" " אוי ירושלים של זהב..." asentados estamos en el sentro, יושבים אנחנו במרכז kantando. ושרים. bombas estan kayendo פצצות נופלות en muestras sivdades על עירינו i mozotros....mirando d'enfrente ואנחנו... מיסתכלים ממול murmureyando,Yerushalayim de oro. " ...ממלמלים," ירושלים של זהב Ande'stas Yerushalayim? ? היכן את ירושלים te olvidates de tus ijos,porke'stan leshos? ?... השכחתה את בניך? כי הם רחוקים no se ke dizir mas... .. אנני יודעת מה להגיד עוד ke azer mas..... ... ומה לעשות solo kantar Nabucco ( רק לשיר את נבוקו (שיר העבדים העבריים " Patria mia, si bella e perdutta ... "...אוי ארצי, כה יפה ואבודה." כידוע, מילות השיר של מקהלת העבדים העבריים, באופרה של ורדי- נבוקו , נכתבו בהשראת הפיוט על נהרות בבל..." ,מזמור הקינה של עם ישראל על החורבן מילים אלה- אוי ארצי כה יפה ואבודה- יצאו מליבי, או עלו על ראשי,ודמעות בעיניים. הינה מילות אותו בית בשיר המקורי, באטלקית ובאנגלית -(תרגמתי לעברית): Del Giordano le rive saluta, Greet thou Jordan’s banks, Di Sïone le torri atterrate… &nbs

SuzieRS

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif איזה תסכול נורא...

ישבתי שעות לסדר את הורות,לשים כל פסיק במקום,ובסוף יצא בלגן בילתי מובן...
לזרוק את התפוז לזבל...

למעלה