חוויה...מרגשת ...ועוד משהו..

חוויה...מרגשת ...ועוד משהו..

היום נסעתי ...מחיפה לכיוון ת``א..ביציאה מחיפה ..עמדה..בחורה..עצרתי לה טרמפ...היא נראתה סקסית וצעירה..שאלה אם אוכל לקחת אותה לטירת הכרמל..(מרחק כמה קמ`` מחיפה), אמרתי לה ..אני נוסע לת``א..ואשמח אם תצטרף אלי...למעשה אמרתי זאת בצחוק..היא הסתכלה עלי ..מס` שניות בשקט ואז אמרה...אתה יודע מה..קדימה יש לי זמן..לא האמנתי למראי עיני...חשבתי שהיא צוחקת..אבל כשעליתי על כביש חיפה תל אביב..והיא לא העירה לי כלום..הבנתי שהיא רצינית..הצגתי את עצמי ולחצתי את ידה..והיא הפתיעה אותי..שלא מהירה לשחרר את ידה..כרמז לבאות..החלפנו מילות נימוסים..היא כאמור..הייתה צעירה..בת 20 סקסית..מרוב התרגשותי..הזין שלי התחיל לעמוד..והבליטה בלטה דרך המכנס הקייצי שלבשתי...היא .כל הזמן הסיטה ראשה לכיווני ..ובחנה אותי..מלמעלה עד למטה...וראיתי..כיצד מבטה קולט..את הזין שלי ..שהתחיל לגדול לאור רגלי השמאלית..מאחר....וגילי יותר מכפול מגילה ..חלפה מחשבה במוחי..שאני צריך להזהר..אולי מדובר במופרעת ..שעו עלולה לעלות לי ביוקר..וניסתי לפתח שיחה..כדי לברר..עם מי יש לי עסק....כשהגענו לעתלית...היא אמרה לי...תשמע..אתה אדם מבוגר בערך בגילו של אבי..אבל נראה טוב..ולא איכפת לי לעשות סקס איתך...אבל..רק..במלון...ותבטיח לי שאם אני מתחרטת..לא תכעס...או תיפגע..היא הייתה כל כך רציונאלית...ואמרתי לעצמי לוקח את הסיכון..כמובן שנתתי לה את דיבתי...הנסיעה לנתניה..הייתה בשבילי ארוכה..דיברנו עוד בדרך..פה ושם שלחתי את ידי אל רגליה..ממשש אותם..הלכנו למלון ``מקסים``..זה שמו..על חוף נתניה..עלינו לחדר...הצעתי לה שנתחיל במקלחת...ואכן התקלחנו יחד..נוגעים אחד בשני..גופה היה חלק ושחום..שדיה לא גדולים אך מוצקים..רגליה חטובות..עניים שחורות..עם ריסים גדולים..שפתיים עבות..הקיצר...תענוג של בחורה..הזיין שלי עומד ומוכן ומרוב התרגשותי ..למרות נסיוני הרב עם נשים..פשוט לא האמנתי כיצד נפלה חתיכה צעירה זו בחלקי..ואז לא יכותי להתאפק...נגשתי לתיקי והוצאתי משם את חבילת הקנדומים שאתי תמיד...הלבשתי על הזין..ואז...סובבתי אותה אל מול המראה באמבטיה..כיוונתי את הזיין של לתוכה..ופשוט זיינתי אותה בתנועות חזקות..ביד אחת אוחז בשערה..ביד השניה תופס ציצי ..וכך תוך שלוש דקות..לא יותר גמרתי בתוכה לתוך הקנדום..הבטחתי לה שזו רק התחלה ..ופשוט לא יכותי לעצור את חרמנותי ..היא שלפה..את..הקנדום..ירדה על ברכיה..והחלה למצוץ לי את הזין..הילדה הזו ידעה מה היא רוצה ואיך להשיג זאת ..תוך שתי דקות..נעמד לי הזין..שוב כאילו..לא גמרתי..הושבתי אותה על שייש הכיור..והתחלתי לעסות את דגדנה..עם הזין..הסתכלתי על פניה היפות..עיניה עצומות..אך ראיתי את התענוג המתחולל בגופה..ואז התחלתי לחדור לתוכה נע בה.ומביא אותה להתפרצות של אורגזמה..היא נאנקה וצרחה מהנאה..היא גמרה פעם אחת..נשארתי בתוכה..ואחרי כמה שניות התחלתי שוב לנוע בתוכה..מושיב אותה עלי..כשהיא מסקלת רגלי מאחורי גבי..ידיה אוחזת בתפי..ידי על ישבנה ..ואצבעותי..נוגעות..בחור הטוסיק שלה..וכך אני מנענע אותה..ואיך שאנו.כך כשאני בתוכה..אני פשוט הולך למיטה..משכיב אותה על גבה ..ודופק אותה..היא היית בשלב זה מאוד רגישה..בגלל שכבר גמרה..אך מהר מאוד..הרגישות התחלפה בתאווה..ראיתי שהיא מסוגלת לעוד אורגזמה..הובלתי את ידה שלה לדגדגן..וכך כשידי מכוונת את האצבע שלה אני מעסה לה את הדגדגן..וכל הזמן הזה אני נע בתוכה באיטיות..ואז ראיתי שהיא מוכנה..לשלב הבא..הוצאתי את הזין..העמדתי אותו בפתח..ממתין כמה שניות..והיא מנסה בידיה..האוחזות בישבני לדחוף אותי פנימה ואני ..מתנגד..ואז במכה אחת אני נכנס..ועוצר בפנים..עמוק בתוכה ולא נע..ואז שוב יוצא לאט..וחוזר על זה שלוש או ארבע פעמים..כשראיתי שהיא כבר לא יכולה יותר..היא פשוט התחננה לפני ..וצרחה..חזק..חזק..עשיתי את מבוקש..ושטף של אורגזמה הציף אותה...ואני בלי הקנדום..הפעם..הרגשתי את זרע התענוג שלי עומד להפרץ..שלפתי את הזין.אוחז ביידי..ופשוט משפריץ על פניה ועל גופה הצעיר.. טוב זה לא הסתיים..אחרי מנוחה של חצי שעה שוב עשינו זאת..בתנוחות שונות..וגם מול החלון הפתוח לכיוון הים..אולי מישהו ראה ..ונהנה להציץ... כךהעברנו..ארבע שעות של שיכרון חושים... היא הסכימה לרשום רק את הפלפון שלי..ואמרה שאם יבוא לה ..היא תתקשר אלי..הלכנו למסעדה אכלנו ..לקחתי אותה לתחנה המרכזית..בנתניה ואני המשכתי..לביתי..ומייד התיישבתי לספר לכם... ..... ועוד משהו... לגבי המפגש אני בעד... יאנהאולי באמת תריצי את הנושא..צריך לוודא שיהיו עוד בנות.. רמי מורג..

shoteret27

New member
השוטרת כאן - רמי

היי סקסי רמי יקירי נדמה לי שמימשת פנטזיה שכל גבר היה חפץ בה אחלה!!! ממני השוטרת

ווווואאאאאווווווו.......

לרמי........ אין מתוק יותר מעוד פנטזיה שהוגשמהההההההה אחלהההההההה חוקרת

למעלה