חוויה מתקנת - ננוצ׳קה

חוויה מתקנת - ננוצ׳קה

לפני כמה חודשים (או שנה+ ?) כתבתי על חוויות לא ממש טובות אחרי ביקור בננוצ׳קה. נדמה לי שזה היה זמן קצר אחרי שהפכו לטבעונים, אבל לא מצאתי את ההודעה כדי לבדוק.

בכל מקרה, השבוע ביקרתי אצלם שוב, וחוץ מהנוף ההזוי מחוץ למסעדה (הרחוב סגור בגלל חפירות הרכבת הקלה) הכל היה מעולה - האוכל הטעים, השירות היעיל והקשוב, העיצוב של המסעדה (שנשאר כשהיה אבל בשילוב האוכל והשירות היה יותר מורגש).

בקיצר, הפעם ממש נהניתי וגם שמחתי לראות שהיו לא מעט אנשים במסעדה שבאים לאכול אוכל טבעוני באמצע שבוע (אם כי לא היה מלא).

Gidi Shemer

New member
הייתי שם בביקור האחרון בארץ

בדיוק בלילה שלפני תחילת העבודות על הרכבת. לא עמד בסקאלה של ארוחת הצהריים שאכלתי אצל מיקי מהי
, אבל היה נחמד.
התרשמות שלי, כפי שכתבתי בפורום צמחונות וטבעונות:

המקום נראה בהחלט מיוחד מבחינה עיצובית. שוקק מאד (וגם רועש מאד למי שזה לא הקטע שלו).
בעניין הגסטרונומי, לקחנו (חבורה של 6) הרבה דברים וטעמנו מהכל כך שיצא לי לדגום די הרבה מטעמים. הכל היה בין חביב לטעים. שום דבר לא הפיל אותי מהרגליים.

מה שכן היה מאד מאד טעים היה אגף המתוקים ובעיקר דוראדו- קינוח מבוסס שכבות של שוקולד מריר ועוד דברים טובים.

בקיצור, לטעמי, לא מקום לבוא אליו במיוחד עבור האוכל (במיוחד שהוא לא מהזולים ביותר), אלא יותר בשביל האוירה, ובדרך לקבל גם אוכל נחמד, לא מפיל. בתור אחד שאוכל מעט מאד בחוץ זה מקום שהייתי הולך אליו רק בסיטואציה כמו שלי היתה אתמול (מפגש משפחתי ואח נדיב), אבל לבליינים הרציניים יותר זו בהחלט אופציה.

תודה על השיתוף

בעוד חודש בדיוק חוגגת יום הולדת 40 ואני באמת חושבת איפה כדאי לחגוג. התלבטתי בין ננוצ'קה לאנסטסיה (אף פעם לא אכלתי באף אחת מהן). חשוב שזאת תהיה מסעדה שגם קרניסטים יהנו ממנה.
מה לדעתכם עדיף?

לא המלצה אלא טיפ

לא אכלתי באנאסטסיה אז לא יודע מי מביניהן יותר טובה/מתאימה מבחינת האוכל.

מה שכן, גידי צודק לגבי המחירים הרגילים בננוצ׳קה - אבל אם ממהרים עוד אפשר לתפוס דיל שרץ בגרופון כבר כמה שבועות של ״ארוחת פרימיום ליחיד״ שכוללת מנה ראשונה פלוס לחם, מנה עיקרית, קינוח ומשקה אלכוהולי ב-100 ש״ח לסועד - בהחלט משתלם ולדעתי גם מתאים לחגוג יום הולדת בגלל המבחר. מזל טוב.

https://www.groupon.co.il/deals/merchant-0-11305917288-1

מה זה ארוחת פרימיום?

אני רואה שנשאר שם רק גרופון לארוחת פרימיום ליחיד במחיר 99 ש"ח. זה נראה לי יותר מחיר לארוחה משפחתית, אמנם אני כן מתכוונת להגיע עם המשפחה אבל כאדם יחיד אני לא אוכלת במחיר כזה
לא יודעת אם זה משתלם לי בייחוד אם אני מתכוונת לאכול ארוחה "רגילה" ולא פרימיום (שאני מבינה שזאת ארוחה שכוללת יותר מנות?)

יש תפריט בהמשך הקישור

כמו שציינתי, מדובר בלחם + מנת פתיחה, מנה עיקרית, וקינוח, פלוס בירה או יין. הארוחה היא לבן אדם אחד

למעלה