חוויה מתקנת ...

utopia 111

New member
חוויה מתקנת ...

היי אנשים ! אני מעריץ וותיק של אנוק, בערך. אני לא סוכר בדיוק מתי, אבל הרומן שלי התחיל כשקניתי בארץ את urban solitude, בתקופה שעוד היה פה את הלימטד אדישן. מאז קניתי את כל הדיסקים שלה, מלבד החדש (האקוסטי). את האחרון (graduated fool), ממש ממש אהבתי, ולמשך תקופה ארוכה טחנתי בלי אבחנה. היום ניגשתי לסדר ולספור את כל הדיסקים שלי ... אני מסדר אותם בקייס כזה, מעי תיק, כי יש לי ממש הרבה וזה יותר נוח. קיצר, אני מדפדף, מגיע לאגף המכובד של אנוק, ופתאום חושך בעיניים .... graduated fool שבור לכמה חתיכות. אני לא מאמין שזה קרה ! למה דווקא הדיסק הזה ? בקיצור, כל היום התייסרתי, הרגשתי ממש חרא עם עצמי.... עד לפני כמה דקות. הזמנתי באמאזון את הדיסק הזה, ואת הדיוידי שיצא, ועוד כמה דברים טובים. אמנם המינוס שלי הולך וגדל למימדים מדאיגים, אבל היי ... זו אנוק.

Ne§t£A Gi®L

New member
אוי, זה מבעס. כל כך מבעס.../images/Emo108.gif

אני שומרת על הדיסקים שלי [לא רק של אנוק-אלא בכלל...] כ"כ הרבה...עד תחילת השנה היו לי "דיסקים לא להוצאה מהבית". עצוב, אבל נכון. מה לעשות-את הרביעיה של אנוק קניתי בהולנד, סקאנק ליומולדת, ועוד ועוד... כבר הפסקתי עם זה [למרות שאני עדיין מעדיפה להשאיר אותם Between these walls...
]. תתחדש לך! מה עוד קנית?

utopia 111

New member
המממ...

אני לא מוציא את הקייס מהבית. פשוט יש לי יותר מ300 דיסקים, וזה ממש מייאש לחפש אותם כל הזמן בקופסאות, אז קניתי קייס. קניתי גם סינגל של auf der maur, ואת החדש של שרה בטנס (מקייס צ'ויס ז"ל), ואת ה ep של רדיוהד שלא מגיע בסוף לישראל. תודה על ההבנה
נחמד לדעת שמישהי מזדהה .

MysteriOfir

New member
הנה עוד הזדהות

כול הדיסקים שלי נגנבו מהארונית של בבסיס לפני כמה חודשים...כמה דיסקים של אנוק, סאם 41, יהודים, בלינק 182, מטאליקה, אופספרינג...בקיצור...כול פיסת מוזיקה שהייתה לי בערך.

Ne§t£A Gi®L

New member
פאאק...אתה רציני?!../images/Emo108.gif

אני מצערת לשמוע... אוי, הייתי מתאבדת. למקומות כאלו, בגלל זה>>רק צרובים [אני יודעת שייקפצו עליי...אבל אם יש לכם את הדיסק כבר, זה נראה לי לגיטימי לצרוב לעצמך עותק נגד גניבות].

MysteriOfir

New member
|קופץ על לירי|

עכשיו ברצינות...זה דווקא רעיון טוב מאוד. חבל שלא חשבתי עליו

Ne§t£A Gi®L

New member
לא נורא../images/Emo108.gif

להבא...
ואל תקפוץ עליי אני פצועה גם ככה בכל מקום אפשרי [ברגל, ביד, ברגל השניה, ביד השניה, באף...ועוד...
].

למעלה