חוויה עם בחור

מילקי110

New member
חוויה עם בחור

ביום שלישי נפגשתי עם בחור שהכרתי דרך פורום באינטרנט

יש לציין שאין לי ניסיון בדברים האלה בכלל . הוא הציע שניפגש עוד הרבה קודם ורק ביום שלישי אזרתי אומץ להתקשר אליו

שכן הוא השאיר לי את הטל' במסרון . נפגשנו ודיברנו שעתיים וחצי , זה לה היה דייט סוג של מפגש . ואז הוא רצה לבוא אליי הבייתה ואני לא הסכמתי כי לא נראה לי להביא מישהו זר אחרי פעם אחת שאני רואה אותו

ואחרי יום שלישי הוא לא חזר אליי וכלום , אני עצמי גם ככה לא נמשכת אליו אבל עדיין .והיות שזה לא היה דייט כך זה היה נראה לי ואין לי ניסיון והכרנו בפורום שהוא זהה לפורום הזה , וכתבתי שם משהו והא התייחס אז אני יודעת שעצם זה שהוא לא יצר

איתי קשר אחרי יום שלישי אומר שהוא לא רוצה כלום איתי , אבל שאלתי בכל זאת במסרון ( אני יודעת שלא אמורים לשאול אבל שוב לא התייחסתי למפגש ביננו כדייט ) ואז הוא אמר שקשר איתי במצבי זה גדול עליו .

ואני לא נמשכת לבן אדם הזה בכלל , אבל עדיין , אני אדם קצת עם קשיים חברתיים יש לי חברה אחת . ואגב בפגישה עצמה זה בהחלט לא היה דייט שכן אני זאת שבעשרים ש"ח קניתי לו משולש פיצה ושתייה .

אני גם ככה אדם עם ביטחון עצמי ברצפה וסיטואציה כזו פוגעת בי , אבל היי , הבן אדם בכל זאת הציע לבוא אליי הביתה אז אולי אני יכולה לקבל את זה כמחמאה . ( גם אחרי זה ראיתי שרשורים שלו מאותו פורום וגם אני בכלל לא הטעם שלו

הוא לא התייחס למה שארע ביננו אבל ראיתי מבחינת מראה מה הוא רוצה וזו בכלל לא אני , אני לא נראית כפי שהוא רוצה אז אולי זה בגלל זה )

זה די מעליב אבל לשמוע , זה גדול עליי , אבל הייתי צריכה לקרוא בין השורות ולא לשאול שאלה כזאת , אבל היי זה עדיף על פני לתהות למה אין שום קשר . ( אני יודעת שמי שיקרא את זה יחשוב שזה טמטום לשאול שאלה כזאת כי זה ברור שאם

האדם לא חוזר ושעשיתי צחוק מעצמי עם השאלה הזו , אבל שוב זה לא היה דייט לפחות לא מיבחינתי )

coffe to go1

New member
בוקר טוב מילקי

לפי מה שכתבת את כל הזמן חזרת ואמרת שזה לא היה דייט מבחינתך, אולי בתוך תוכך ראית את זה בתור דייט ומכאן נובעת האכזבה. מה זאת אומרת את קנית לו משולש פיצה? עצה שלי תעברי הלאה ואל תתעסקי עם מחשבות על אותו בחור ועל המפגש בינכם, היה מה שהיה וכל הכבוד לך שעמדת על שלך ולא הזמנת אותו לביתך. לי זה נשמע כמו סתם אדיוט שניסה לנצל אותך גם את מזמינה אותו גם רוצה לבוא אלייך אחרי מפגש של שעתיים וגם לא יוצר קשר אחר כך, עשית בשכל. אל תדאגי לגבי מה ששאלת אותו , עשית מה שהרגשת וזה בסדר שזה לא יביך אותך. תעברי הלאה , הוא לא שווה את המחשבות שלך. שולחת לך
שיהיה לך יום מקסים ושבת מדהימה...

פריאל12

New member
ילדונת, אני חושבת שאת אדם מדהים!

ובכל פעם כשאני קוראת את תגובותייך, מתחזקת אצלי הרגשה זו

פריאל12

New member
שמתי לב שלא רשמתי אל מי הפנייה-כולכם ילדים

קפה יקירה, זה אלייך

מילקי110

New member
ממש תודה

ותודה רבה לאלומה המקסימה שהכירה לי א הפורום הזה .

עכשיו יש לי פורום חדש לחפור בו . וממש תודה על התגובה עודדת אותי , והיי אולי אני צריכה לקבל את זה כמחמאה כי הנה בחור רצה לבוא איתי הביתה

וממש תודה

אני כמעט לא נכנסת לפה, אבל חשבתי עלייך

במיוחד לאור מה שהיה אתמול... שיהיה לך עוד מקום לאוורר...
שבת שלום מילקי וכולם

מילקי110

New member
אני עדיין מרגישה רע

אני חדשה אבל ייצא לכם לדעת שאני רוב הזמן מרגישה רע , אני מתגוררת לבד

והנושא הזה של להיות דחויה ע"י אנשים לא חדש לי ועדיין זה כואב כל פעם מחדש .

אני גם חופרת לא קטנה ותלמדו להכיר גם את זה.

וממש תודה לאלומה כי עכשיו יש לי פורום חדש לחפור בו . העניין הזה של "לא רוצה קשר איתך" זה ממש כואב לי

התחושה של לא רוצים אותך היא ממש קשה לי . אין לי ברקע הורים ומשפחה תומכת אני לבד , ולכן כל דבר כזה מפיל .

netosh23

New member
גם לי הייתה חוויה דומה

גם אני היכרתי בחור מפה ,שהוא שלח לי מסרון בעקבות הודעה שכתבתי.

ורק אחרי 3 חודשים של היתכתבות ניפגשנו, אבל זה לא הסתדר בסוף,

כי ספרתי לו משהו על אחי הגדול, והוא אמר שאין סיכוי שניהיה ביחד

לקח לי 3 חודשים לשכוח אותו

, גם עכשיו היכרתי משהו שכתב לי ואבל בקושי ניפגשנו

טוב מקווה שלא חפרתי יותר מידי

שבת שלום

נטע

פריאל12

New member
מילקי, ברוכה הבאה

כתבת שאת שמחה על שמצאת פורום נוסף לחפור בו..... אני מתכבדת ושמחה מאוד להעביר אלייך את ה-

אצלנו בכפר, דייט = מפגש
במקרה הזה, מדובר במפגש, שלכל אחד מכם היו ציפיות שונות ממנו.
לפעמים לוקח זמן לגלות אם משדרים על אותו גל, אך ניתנים רמזים ועלינו רק לקרוא אותם.
אם הבחור לא יצר קשר לאחר שנפגשתם וסירבת שיבוא אלייך כבר באותו מפגש (ובצדק! טוב עשית), אז נראה שזה כל מה שחיפש - לבוא אלייך הביתה....
לו חיפש משהו מעבר לכך, היה מתייחס אחרת, כפי שגבר אמור להתייחס.
אז היי, הוא לא שווה מחשבה נוספת

מילקי110

New member
תודה על התגובות

הוא לא מהפורום הזה , ולא דיברנו כל כך באופן אישי רק בכללי , והוא שלח לי מסרון אישי לפני כמה זמן

ולא התייחסתי אליו בכלל , ואז כתבתי משהו והוא שוב שלח לי מסרון , הוא גם גר קרוב אליי מסתבר ,

ובכל מקרה נפגשנו ליד הבית שלי , ושוחחנו איזה שעתיים וחצי ,. דווקא מהבחינה של בחורים אני חסרת ביטחון לחלוטין אז אולי זו מחמאה שבחור רצה לבוא איתי הביתה

זה היה במסווה שהוא מתעניין בי , אבל לא חשוב , זה לא נעים אבל התגובות שלכם ממש מעודדות אותי.

אני רואה שהגעתי למקום טוב ואני שמחה מאד .

* תודה רבה לך אלומה מקרב לב ההכרות איתך עושה לי רק טוב .

פריאל12

New member
שום מחמאה!

כשיצעק עלייך, יעלוב בך וירים עלייך יד - תגידי "תודה רבה"? כי תיראי בכך יחס מצידו.
אף אחד אבל א ף א ח ד (אומרים: אף לא אחד אבל נניח...) לא יותר טוב ולסירוגין - לא פחות טוב ממך.

אני שמחה לקרוא

ואני באמת חושבת שזה רק יעשה לך טוב להפריד "רשויות". כלומר שאם קורה לך משהו בפורום אחד, שלא תכתבי על זה שם בצורה שאפשר לזהות, אלא שתכתבי במקום אחר (וגם במקום אחר כדאי להיזהר, את לא יכולה לדעת מי קורא, אבל עדיין זה עדיף מאשר באותו פורום עצמו).
שבת שלום, יקירה!

לא להתיאש ובטח לא לרדת על עצמך

מילקי יקירה.
קודם כל אל תקחי מידי ללב.
לא כולם ככה .
ויש אנשים נחמדים שאפשר לפגוש בדייט.אז לא להתיאש(:)
עיצה קטנה: בשיחת טלפון לפני פגישה רצוי לא להאריך יותר מידי.
זה יוצר תחושה מלאכותית של קירבה שבעצם מתפוגגת בפגישה.
אז עדיף בטלפון לדבר קצר יותר וטוב עשית שלא הזמנת אותו הביתה.

ואל תצטערי ששאלת אחר כך מה קרה. זה מראה על יכולת שלך לכנות ורצון לתקשורת ברורה.
בהצלחה.
שרי רפאל - טיפול פסיכולוגי ברשת
http:sherryrefael.com

מיכל352

New member
מצד אחד

בגלל שאת ביישנית יותר קל להכיר דרך האינטרנט,
אך הציפייה עולה כי את לא מכירה אותו, ואת לא יודעת איך הוא מתנהג.
אם מישהו היה מתחיל לדבר איתך במקום פומבי וכל היית מכירה אותו, היית יכולה לשים לב פחות או יותר להתנהגות שלו.
זה מאכזב, ואפילו מעצבן מה שהוא כתב לך, ובינינו? ציפיות תמיד יש, לא משנה כמה נגיד לעצמנו שלא, גם אני כזאת שאומרת את זה.
אני מקווה שאת לא יורדת על עצמך, או חושבת מה לא עשית בסדר, למרות שאני מאמינה שאת כן. אולי זה גדול עליו..
העיקר, אל תתייאשי! שיהיה לו בהצלחה בהמשך (אסור לשמור טינה),
ואני בטוחה שתמשיכי להכיר אנשים ותשמרי איתם על קשר..
יש כל כך הרבה אנשים בעולם הזה, ואני בטוחה שעם לא מעט תוכלי להתחבר, והם אלייך.

למעלה