חוויה שעברתי היום!!!! כיף לא נורמלי

עייטן

New member
חוויה שעברתי היום!!!! כיף לא נורמלי

שלום לכולם! רציתי לספר לכם ולשתף אותכם בחוויה שעברתי היום בבוקר. הכל התחיל מאתמול , קראיתי כאן בפורום הודעה של דורון עוז שאמר שיש לו מקום פנוי בטיסה, ושאל אם מישהו רוצה להצטרף. לא ידעתי במה זה כרוך, אז השארתי לו הודעה שאני מועניין להצטרף, ושאלתי במה זה כרוך. (השארתי לו הודעה בערך ב11 וחצי בלילה) מהר מאד הוא ענה לי, וכך התחלנו לשוחח אחד עם השני. הוא שאל אותי שאלות לגיטימיות לחלוטין, שאלות של הכרות בסיסית. ואמר שיש לו כבר מישהו, אבל אם הוא לא יבוא, אז הוא יתקשר אלי. ואמר לי להיות מוכן עם הפלא פון שלי ב8 וחצי. כיוונתי את השעון שלי ל8 וחצי בבוקר, ופשוט לא יכלתי להרדם. כל איזה חצי שעה, הסתכלתי מה שעה. (אחד וחצי בלילה ופשוט עוד לא נרדם) . והופ, הצילצול הגואל!! ואני מתוערר, בודק אם הוא עוד לא התקשר אלי, והוא לא התקשר אלי. שתי דקות חלפו, והופ צילצול. "איתן, שמע, אתה יכול לבוא בעוד שעה לשדה דב? " אמרתי אשתדל. ופתחתי במרוץ נגד הזמן. להתעורר, לאכול (שתיתי רק שוקו) להתלבש,להתגלח וישר לרוץ לתחנת אוטובוס ... בקיצור ולעניין הגעתי 2 דקות לפני המועד שנקבע . דורון גם כן הגיע באיחור של דקות ספורות (לוקח קצת זמן לחנות את המכונית..). נפגשנו, ונכנסו לטרמינל. בדיקות בטחון והופ הולכים למטוס ססנה 172... והוא מתחיל בבדיקות לטיסה. בודק בכל כנף בנק´ הכי נמוכה אם אין ג´יפה של דלק... בודק שיש דלק, ושהכל בסדר עם המטוס. מתיישבים בתא הטייס (אני בצד ימין והוא בצד שמאל) חוגרים את החגורה, שמים את האוזניות, והוא מבקש אישור להתנעה. מתניע את המנוע.. וואוו... איזה רוח אני מרגיש בכף יד (יש חלון קטן ואפשר להוציא יד החוצה) ולאט לאט מסיע את המטוס לעמדת ההמראה. בנתיים מרגע לפני ההתנעה ועד לעמדת ההמראה הוא עשה מלא בדיקות (נראה לי שקוראים לזה בד"ח) וקיבל אישור להמראה, והוא פותח את המצערת לפול... וטיק טק ממריא בלי שאני ירגיש שהמראתי. משהו מדהים.. ואז פנה לצלע הצולבת, וראיתי את הים מגובה 800 רגל. פשוט מדהים. הרגשה נפלאה, אין מילים לתאר את זה עד שלא מנסים לבד. והוא אמר לי שהיום עושים רק הקפות כלומר נחיתות והמראות. אין בעיה... וכך עשינו זאת 5 פעמים . ומנחיתה לנחיתה היו כל מיני הבדלים אם זה במדפים , ברוחות שהיו וכו´. היתה אפילו נחיתה עם הרבה שימוש בהגה כיוון, (שיש רוח צד חזקה) ובסופו של דבר, אחרי 45 דקות טיסה כיפיות, נחתנו בפעם האחרונה, והוא הסיע את המטוס לחניה. החנינו את המטוס, נעלנו אותו, והתחלנו ללכת לכיוון היציאה בנתיים החלפנו רשמים.. ופשוט היה לי כיף היום. אני רוצה להודות כאן לדורון עוז על החוויה הזאת.

למעלה