חוויה שעברתי היום

חוויה שעברתי היום

היום נסעתי לבקר את בת דודה שלי בעיר אחרת. היא גם מתעמלת בנבחרת והיה לה היום אימון והצטרפתי אליה מה אני יגיד לכם היה פשוט חוויה, המאמנת שלה כזאת מקסימה!!!! סיפרתי לה שאני גם מתעמלת והראתי לה קצת דברים והיא הסכימה שאני יתעמל איתן קצת רק על דברים שאני יודעת, היא אמרה שהיא לא מוכנה ללמד אותי שום דבר חדש כדי לא לפגוע בתהליך האימון שלי. הם מתעמלות במקום ממש קטן יחסית לאולם שלי ואין להם הרבה ציוד אבל הם עושות תרגילים ממש טוב והמאמנת קרעה אותם בכושר בסוף האימון. מה שהכי אהבתי זה שהאימון שלהם היה צריך להסתיים בשעה חמש והן ביקשו מהמאמנת להשאר עוד קצת אז היא הוסיפה להן עוד חצי שעה...ככה סתם, היא אמרה שאין לה תוכניות ולא אכפת לה, בסוף הצטלמנו המון והיה ממש חוויה מיוחדת, אני מקווה שאוכל לבוא עוד פעם לשם, המתעמלות קיבלו אותי כל כך יפה ונתנו לי להרגיש חלק מהם, מה שיפה זה שכל פעם שילדה מצליחה משהו הן מוחאות לה כפיים כולם וכל פעם אחת מהילדות גם אומרת דברים יפים למתעמלת שהצליחה. והיה גם קטע שמישהי לא הצליחה ויצאה החוצה מתסכול וכל כמה רגעים מישהי מהילדות או מהמאמנות יצא אליה לעודד אותה נכון זה מקסים? אצלנו אם מישהי לא מצליחה או מתוסכלת אולי ילדה אחת אם היא חברה נורא טובה עוזרת לה להתגבר וכשמישהי מצליחה אז יופי לה יש מילה נחמדה מהמאמן וזהו כלום ותמיד יש מישהי בצד שעושה פרצוף קינאה, אני חייבת ללמד אותם את זה אצלנו

איזו חוויה טובה

עכשיו את יכולה להחיל את דפוסי ההתנהגות שראית גם בחוג שלך! היה לנו פעם דיון על כך, על אימון בקבוצה אחרת, שזה תמיד שונה ומרגש ומרענן.

אמא לה3

New member
כייף לשמוע

תאור כמו שנתת לא חריג כל כך....גם אצלי בקב' הבנות מאוד תומכות אחת בשנייה ואם אתמול באימון מישהי היתה מגיעה כאורחת הייתי בטוחה שזו את..אבל לא היתה אצלנו אורחת אתמול.....(מוזמנת בשמחה) בכל מקרה מאד נחמד החוויה הטובה שעברת, אני מקווה שכן תוכלי "לקחת את זה" לקב' הקבועה שלך..אולי אם את תתחילי במסורת של מחיאות כפיים זה יתפוס אצלכן גם... המון הצלחה בהמשך ותמשיכי לעדכן אותנו.

adi5151

New member
מזכיר לי קצת..

את המאמנת שלי ,תמיד השקיעה מהזמן שלה יותר בשביל המתעמלות..ומחאו כפיים כשכל ילדה הצליחה ..וגם אם נפלה עודדו ואמרו לה לא נורא פעם הבאה יצא לך טוב :) ! חוויה ,באמת שחוויה !

Dekel 123

New member
וואו נשמע כיף בקבוצה הזאת! חוויה טובה D:

מקווה בשבילך שתצליחי להעביר את ההתנהגות הזאת גם לקבוצה שלך, בהצלחה ותמשיכי לספר חוויות :)

למעלה