חוויה שתרצו לאמץ לעצמכם

חוויה שתרצו לאמץ לעצמכם ../images/Emo24.gif

מכיוון שאתם כבר חברים שלי, אני משתפת גם אתכם
כשיש משהו חווייתי שאני חושבת שכולכם יכולים ליהנות ממנו, אני מרגישה תענוג לחלוק אותו עמכם. הרי החיים לא מזמנים לנו שפע של חוויות מעצימות שגורמות לנו למלא מצברים די הצורך כדי לקבל גם את הצד ה-איך נגיד בעדינות? "לא משהו של החיים". בין אם זה צביטות קטנות ובין אם זה כאפות גדולות שהם מזמנים לנו. אז מה אני רוצה לומר לכם? אל תחכו כדי ליצור לכם חוויות. אבל כאלו שלא תשכחו אחרי שעה אני כמעט פספסתי אחת כזאת היום. למזלי הייתי עם דורון שרייבר שדאג שהיא לא תחמוק ממני ואני לא אחמוק ממנה. מי זה דורון שרייבר? דורון הוא קודם כל איש בעל עיניים טובות שמביטות בך ואתה יודע שתשעים אחוזים מהמשקל שלו הם רק הלב. לדורון יש קול נעים ומרגיע ואינטונציה שמשרה ביטחון. דורון צנוע שנון ומצחיק ו... דורון הוא מדריך הצלילה שלי. לפני כחודש ראיתי אצל חברה לפייסבוק, האומנית ליאורה זר אביב (גולשת גם בפורום כאן), קליפ בו רואים אותה צוללת. הרגשתי איך אני נמשכת למסך ונשאבת פנימה לתוך העולם הקסום הזה. פניתי לליאורה וביקשתי לדעת היכן צללה. היא הפנתה אותי לדורון. מיד יצרתי איתו קשר וביקשתי לקבוע צלילת היכרות לכל המשפחה כולל החברים של הבנות שהם כבר הפכו להיות בני משפחה. "זאת תהיה מתנת יום ההולדת שלי" אמרתי לדורון. להפתעתי דורון ענה "אם כך, אני ממליץ שתצללו באילת". "אוקיי" עניתי אז מתי נפגש באילת?" "אני לא עושה צלילות היכרות באילת..." כאן הייתי בשוק. הרי ברור לכולכם שהוא יכול היה בקלות לקבוע איתי ולהדפיס קופה על שבעה אנשים. איזה אדם מוותר על פרנסה רק כדי שלאחר תהיה חוויה מעשירה יותר? מכירים כאלה? אני היום הכרתי. מכיוון שכשאני נתקלת באנשים טובים באמצע החיים אני אוהבת לאסוף אותם אלי כאילו היו אוצרות של ממש החלטתי שאני לא מוותרת על צלילה עם דורון. קבעתי עם דורון תאריך לצלילה בו נגיע אני ושי בעלי יקירי. לכל אחד מאתנו יהיה מדריך משלו שהיה צמוד אליו. היום אני יודעת שאם הייתי נוסעת לאילת לצלילה קבוצתית עם המשפחה, לא הייתי צוללת כלל!!! כאחת שיודעת לשחות אבל נלחצת כשהמים בבריכה נעשים עמוקים מידי והקרקע רחוקה, כאחת שחייבת להיות בשליטה כל הזמן עד כדי כך שאינני שומעת מוסיקה בשתי אוזניות אלא רק באוזנייה אחת כדי שאוכל להקשיב גם לסביבה, היה קשה לי מאוד להתמסר לחסדי בלון החמצן ופשוט לצלול. כמעט וויתרתי, כשהמים עברו את קו הפה נלחצתי. ההרגל לנשום מהאף גרם לי להרגשת חנק כי הרי אי אפשר לנשום מהאף כשיש מסכה אטומה. הוצאתי פעמיים את הפיה מפי ואמרתי לדורון "אני לא יכולה". דורון לא לחץ. בקול הכי רגוע הוא רק אמר "אוקיי, רק תצופי" עשיתי כדבריו. צפתי ובינתיים נרגעתי. החזרתי את פיית החמצן לפי. "עכשיו רק תסתובבי עם הפנים למים בלי לצלול" דורון הנחה שוב בקול מרגיע כשבכל הזמן הזה הוא מחזיק בי. עשיתי כדבריו ופתאום הרגשתי איך הכול מסתדר. הנשימה סדירה, אני רגועה. יכולתי להביט למטה ולראות את הקרקעית ונעשה לי נעים. אוקיי, סימנתי לו והתחלנו להעמיק יותר. מאותו הרגע החלה חוויה קסומה. מים צלולים, דגיגונים בכל מיני צבעים, דיונון קטן שהתיז עלינו פעמיים ענן סגול, שי לצידי מידי פעם חומק עם המדריך שלו (שמו גם שי) ואני נפעמת מנפלאות הבריאה ומודה. מודה על ההזדמנות שהייתה לי לחוות דבר שכזה ומודה בליבי לליאורה שהפנתה אותי אל האדם הנכון שלא נתן להזדמנות הזאת לחמוק ממני. אז לסיכום. לכו לצלול ואם כבר לצלול, נחשו על איזה מדריך אני ממליצה? דורון שרייבר "לצלול". כתובת האתר שלו : www.litzlol.com שלכם באהבה,

כל הכבוד אירית,אשת ../images/Emo105.gif. ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אשמח לשמוע עוד חוויות מיוחדות.

ככה בשושו...מה לא יכולת לשתף אותי לפניי....

התמונה כל כך יפפפפפפפפפפפפפפפפפה יוווווווווו איזה יופייייייייייייייייייייי......... כשהייתי "צעירה" צללתי דיי הרבה בהרצלייה היום אני צוללת למיטה
יותר נכון כל דבר בזמנו עתה כשהילדים התבגרו זה רעיון נפלא לחזור לתחביבים שלפניי ..... תודה מקסימה על השיתוף ...אין עלייך אוהבת אותך דבוש

פ י ו ל ה

New member
איזו חוויה מרגשת, אני גם

בדיוק חשבתי עם אחותי לנסוע לאנשהו לעשות קורס צלילה אז ממש שמחתי על ההמלצה. נראה לי שאני זקוקה בדיוק לכזה מדריך! לא הבנתי אבל הסוף איפה עשית את צלילת ההיכרות ואיפה את הקןרס השלם?

פיולה ממליצה ממש מכל ה-../images/Emo23.gif

קורס צלילה עדיין לא עשיתי. כנראה אעשה באוגוסט כשיגמרו המסיבות ויהיו לי ימי שישי פנויים. את הצלילה (היכרות) עשיתי באכזיב אצל דורון שרייבר. הוא עושה גם צלילות היכרות וגם את כל הקורסים למיניהם. אני אשים כאן קישור לאתר שלו. באמת, מכל הלב, אם לא הייתי איתו אני בטוחה שלא הייתי צוללת. בסירטון שצילם לא רואים את השלב בו פחדתי ורציתי לוותר (טוב, חסר היה לו שהיה מכוון את המצלמה לכיוון שלי באותו רגע) אז את יכולה לראות רק את החלקים הכייפיים. באוגוסט בלי נדר ניקח את כל המשפחה אליו לצלילת היכרות (לכל אחד מוצמד מדריך משלו) ולאחר מכן אני ושי נעשה קורס. למרות שאני די נבוכה להראות את הסירטון (דבה) אני בכל זאת משתפת כדי שכל מי שחושש/חוששת יראה שהכייף הוא גדול מהפחד עצמו.
אז הנה הקישור לסירטון: www.youtube.com/watch?v=n6UcBBizlCo וכאן קישור לאתר של דורון "לצלול" www.litzlol.com

איזה כיף לך, אירית! ותודה על השיתוף

גם אני צללתי (אם אפשר לקרוא לזה כך... זה היה רק עם שנורקל) לא מזמן לראשונה בחיי באילת. כדאי לך כמובן להגיע גם לשם, היופי לא ניתן לתיאור.
על האומץ והתעוזה!

למעלה