חוויה

חוויה../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo15.gif

לפני שאספר את העיקר, אקדים קצת על הרקע כדי שתבינו. האחים הקטנים שלי לומדים בבית הספר הדמוקרטי במודיעין. למי שלא יודע, בית ספר דמוקרטי זה מקום שבו יש מגוון רחב של מקצועות (יותר מבי"ס רגיל), והתלמידים בוחרים לאיזה שיעור להיכנס, או סתם לשחק בחוץ. בדמוקרטי גם ילדים שיש להם ידע במשהו יכולים ללמד שיעור, באיזה נושא שהם רוצים. הקיצר, שני נערים בכיתה ט' שאוהבים לשמוע מוזיקה החליטו לעשות מרכז (שיעור) מוזיקה, בו כל שבוע ילמדו על להקה\זמר אחר. ביום שישי הזה עשו את המרכז על הביטלס, ואני כמובן ביקשתי לבוא גם ("אמא!בבקשה!זה חד פעמי! אחרי זה אתם יכולים להחזיר אותי לחטיבה אם אתם רוצים! נו שקד תגיד להה!"), וכמובן שאי אפשר לעמוד בפני תחנוני ("...אמא!"), והנה מצאתי את עצמי בשיעור. אמנם זה היה שיעור ראשון, ואלו שהעבירו את המרכז קצת התביישו, ובכל זאת למדתי הרבה. הם סיפרו על ההיסטוריה של הביטלס, הראו את כל האלבומים שלהם (כולל אוספים), והביאו שני ספרים עבי כרס - אחד עם המילים של השירים, מעוטרים בציורים פסיכודלים ברוח התקופה, ואחד מספר עליהם עצמם, עם כל מיני עובדות מעניינות ותצלומים בשחור לבן. בסוף השיעור חילקו לכולנו דפים עם המילים של השירים והתרגום, וברוח טובה שרנו (שלושת המעריצים הנלהבים - שקד,אלמוג ואני-ושאר הילדים שלא הבינו מה נפל עליהם)את let it by, אקרוס דה יוניברס וyesterday. אני ברוב חוצפתי נדחפתי וסיפרתי קצת על התיאוריה שפול מת, והראתי לכולם את הרמזים על העטיפות ובשירים. לסיכום, זו חוויה יוצאת דופן לקבל שיעור על הביטלס - ועוד מילדים שלא גדולים ממך בהרבה, ועל חשבון בית ספר. מומלץ!

Another Girl

New member
../images/Emo99.gif איזה כיף!!!

למה,למה לי לא היו דברים כאלו...זה משהו שממש עושה את השבוע
לפחות סיפרת להם על הפורום?
(פרסומת, את יודעת...)

i love lucy

New member
אהה צחוקים ידיד שלי הכין את השיעור!

הוא גם בדמוקרטי במודיעין והוא אמר שהוא וידידה שלו עושים שיעור על הביטלס והוא ביקש ממני לעזור אבל שהייתי שם הם סתם התרכזו בעצמם כל הזמן ואני וחברה שלי אכלנו לו דברים מהמקרר... אז אם זה הם אז מענייין איך יצא בסוף....!

i love lucy

New member
כן זה הוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צחוקים!!!!!!!!!!!!! איך היה השיעור שלהם?

Another Girl

New member
נצל"ש-צ'אאאאט...עכשייייו....../images/Emo13.gif

.............................................................(הקפצה לא מושקעת
)

Another Girl

New member
וניצלו"שון נוסף........./images/Emo15.gif

פניתי בעבר לשני אנשים מהפורום, אבל כלום לא יצא מזה,אז אני מחפשת מתנדב/ת... הייתי רוצה שמישהו יעשה מדור על בסיס יומי (או שיאסוף פרטים ויעשה על בסיס שבועי) על "היום/השבוע בהיסטוריית הביטלס"... מה צריך? כלום, רק לדעת לתרגם מאנגלית מאתר שמתעדכן מדי יום(קישור אפשר לקבל אצלי) ולכתוב כאן. הייתי עושה את זה בעצמי,אבל התחלתי עם ה"שיר ליום",אז כבר יש עליי מעמסה. למתנדב/ת
,
ו

Another Girl

New member
ואם כבר עוד משהו...

מישהו (אחר) שיכתוב מדור "מה חדש?" אצת הביטלס..כלומר מה יקרה בשבוע הקרוב, או בכלל בזמן הקרוב איתם(הוצאת אלבומים חדשים,מסעות הופעות וכו') חבר'ה יאלללללללה מייק מי פראוד...

tin ker bell

New member
טוב בתיה החלטתי, אני מתנדבת...

אממ מקווה מאוד שאני לא אשכח הרבה.. בכל אופן. אולי יהיו לעיתים רחוקות קשיים בתרגום (יותר נכון בניסוח טוב..), מקסימום יש את אבאמא. או את עצמי. טוב.. אז, הקישור בבקשה?

SmallVille Girl

New member
קניתי פוסטר!! של הביטלס!!!!!!!!!

א. סוף סוף! ב.. הוא מהמם!!!!!!!! הוא משגע !!! אני אוהבת אותו! (רק חבל שאני אל יכולה להראות לכם אותו ), זה מעיין "צילום" הרקע אפור עם שחור מאוחריהם יש תריסים של בתים ... הם הולכים על מדרכה רטובה.. ג. יש לי מבחן בלשון ואני לא יודעת !

למעלה