חוויותי מחנות הנדי

חוויותי מחנות הנדי

שלומלום לכם, עשיתי היום סיור לימודי בחנות הנדי ונהנתי מאוד. יופי של מקום, אחלה שרות ויעוץ. אינני זוכר את שם הבחור שטיפל בי אך הוא היה מקצועי ואדיב. אמרתי שאדם צייס שלח אותי וקיבלתי אחלה יחס. לגביי החלק המיקצועי האמת יצאתי עוד יותר מבולבל, השפע לא עזר לי למיקוד ובכלל עדיין אינני מבושל עם עצמי מה אני רוצה (בסך הכל הפאלם V שלי קיבל שיתוק) ולפי הצרכים הנוכחיים שלי דווקא הוא המליץ לי להישאר עם פאלם. לגביי המחירים בחנות הם נראים לי יקרים אך אינני מבין גדול, אייפק 3850 או גורנדה 568 עולים 3,969 ש"ח שזה 860$.אוקצור, נהנתי ויצאתי מבולבל. אפרופו שאלה... יש את כלנית ויש את הראל שמוכרים פאלם, מה ההבדל בינהם מבחינת המוצר, העברית, התוכנה? הראל יותר זולים האם כדאי לרכוש דרכם או רק דרך כלנית? שלומלום.

הלו הלו אני רגיש לשינויים שמבוצעים

בשם העט שלי צ י י ט ולא צ י י ס
הראל וכלנית, את ההבדלים תוכל למצוא לאחר חיפוש קצר בפאלם וחברים, אם היית אומר לי את הצרכים, גם אני הייתי מפנה אותך לפאלם חדש, היות ורצית פוקט פיסי, אז הלכנו יחד על פוקט פיסי. המחירים של הפאלם הן של הראל והן של כלנית דומים מאוד בכל אותם המכרזים שאפשר למצוא באינטרנט. איני ממליץ על זה או אחר, היות ולכל עברית יש את היתרונות שלה, אני מעדיף את כלנית בגלל התמיכה מצד ימין (יישור תוכנות ותוכנות משלה). המילון של הראל הרבה יותר טוב. המשך הדיון בפאלם וחברים, זה פורום פוקט פיסי

היאך הידד כיפאק היי....

שלומלום לכם, ראשית סליחההה לאדם, טעיתי. זה צייט עם "ט" בסדר לא להרביץ. השמחה שלי מהכותרת נובעת מהעובדה שברגע זה נכנסתי לביתי כשבידי מכשיר פאלם m505 חדש לחלוטין באריזה מקורית וסגורה של כלנית שרכשתי ממישהו שקיבל אותו מתנה ולא זקוק לו ב- 1600 ש"ח. אז הסתיימו הלבטים לכרגע. לאדם ולכולם, תודה ענקית על העזרה והחברות שקיבלתי מכם. דרך אגב אדם, אתה המלצת לי על פאלם מההתחלה. צאו בנתיים, שלומלום.

למעלה