חוויות אודיו וקולנוע ביתי ב-

חוויות אודיו וקולנוע ביתי ב-../images/Emo43.gif

מה חשוב לדעת לפני שבוחרים חומרים? איך לתכנן את התקציב? איציק לוי - מהבעלים של האחים לוי יבואני קרמיקה, מומחה לשיפוץ ועיצוב הבית, מתמחה בעיקר בכלים סניטריים, חיפויים וריצופים יתארח בפורום בונים בית ב-19:00 ויענה על כל השאלות שקשורות לתחום בניית הבית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1630&MessageId=145259689
רוצים לעבור חווית אודיו וקולנוע ביתי בטעמים חדשים ונוסטלגיים? תפוז מחלק לכם 20 כרטיסי כניסה לתערוכת Digitown Hi-End 2010! הקליקו, השיבו על החידון הבא בפורום אודיו וקולנוע ביתי ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=124&MessageId=145294901

Hadar way

New member
../images/Emo207.gif

היה כרגע וולקאם טו דה בלאק פרייד בגלגלצ!! איך התרגשתי LOL

עוד משמיעים אותו? ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

תכלס, שתדעו לכם, שזה ממש עצוב שהם לא באים לפה... כי דווקא משמיעים אותם מלא בגלגלצ, שזו תחנה מאוד מפורסמת ומוצלחת בארץ, וגם כותבים עליהם הרבה בעיתונים, יש להם המון מכירות אלבומים ושלל אביזרים בארץ... חבל, יכול להשתלם להם לבוא:/

Hadar way

New member
מסתבר.. ../images/Emo13.gif

וחכי אולי הם עוד יפתיעו, בקרוב יהיהו להם סיבובי הופעות חדשים

../images/Emo216.gif../images/Emo45.gifאני אופטימית.

אחרי 30 שניות ולינקין פארק(שלא הולכים לבטל!!) אני לא אהיה בשוק כשאמסיאר יכריזו על הגעתם. מה שכן שהם עושים בוודאות מוזיקה למעריצים ולא אכפת להם מפוליטיקה.

לדעתי בזכות 30סטמ לינקין פארק מגיעים! ../images/Emo223.gif

תחשבו על זה, הם בטח שמעו/קראו על מה ש30 אמרו עלינו אחרי ההופעהD: גם על הקהל וגם על המדינה עצמה. לא יודעת מה גרם ללינקין פתאום להחליט לבוא לכאן, כלומר,ף לצרף אותנו פתאום באמצע טור [כמו ש30 עשו] אבל בטוח שמשהו פתאום השתנה בדעה שלהם. וזה מעולה.D: לגבי מכר, ברגע שהם חוזרים להופיע צריך להחזיר את המודעות כולה.

../images/Emo216.gifחח..נכון!!

בבית ביומיום אני לא שומעת רדיו בכלל. אבל באתי לבסיס בשעה האת וכשנכנסתי היה בש.ג את השיר הזה
אחח..זמנים יפים העברתי איתו.

NoAmItA ChAn

New member
I'm back :D

כןכן, חזרתי הביתה אחרי לילה ארוך ומייגע של טיסה בשתיים בלילה וכניסה למיטה בארבע וחצי לפני בוקר \: מאוד נהניתי, ובקרוב תמונות בפייסבוק D:

NoAmItA ChAn

New member
תודה תודה! D:

הייתי אומרת "שמחה שחזרתי", אבל היה יותר מדיי כיף שם T_T

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif וווהוD:

המנהלת חזרה. תמונות?משהו? ספרי חוויות
ברוכים השבים.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אבל אין לי פייסבוק../images/Emo10.gif

לא תעלי לפה כלום?>: שמחה שנהנת

Hadar way

New member
../images/Emo240.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo239.gif

לפי כל מיני טוויטים הבנתי שאמור לצאת היום סינגל ראשון, אם מישהי יודעת משהו על זה אני אשמח אם תפרסמו פרטים יותר מדוייקים
ומי שנכנסה לאחרונה לאתר של אמסיאר ראתה שיש להם סיבוב הופעות חדש באירופה, שבנתיים כולל את בריטניה, צרפת, גרמניה והולנד בואו נקווה שהם יגיעו גם אלינו
חג שמח לכולן!

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gifפירסמתי! בהודעה חדשה!../images/Emo9.gif

מקווה שזה בסדר ^^"

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאויש אני משועשעת לחלוטיןXD

[נו התגעגעתי לחפירות של עצמי, תנו לי;;] ראיתי עכשיו את הדרים קונצרט שהיה ביום ראשון, וכזה... סופר ג'וניור הופיעו עם שני שירים- בונאמאנה וסורי סורי. [אלא מהXD] בונאמאנה הלך אחלה, היצ'ול שר את כל השורות שלו וכולם היו מנצנצים כהרגלם. סורי סורי היה מדהים עד ש.......... אוקי, בואו אני אתן לכם הקדמה קטנה- להיצ'ול יש רק שורה אחת בסורי סורי. לרוב הוא גם לא רוקד איתם בכלל את כל השיר כי הוא עבר תאונה או... משהו כזה, לא זוכרת מה היה הסיפור איתו [התאונה שלו הייתה לפני 4 שנים בערך אבל בואו נתעלם מזהXD] קיצר הוא בדרך כלל מצטרף רק לקראת סוף השיר, בשורה הזאת. עכשיו, בדרים קונצרט, כיוון שהם שרו את סוריסורי מייד אחרי בונאמאנה, הוא רקד איתם את כל השיר. אבל. אמ. סונגמין, מסיבה לא ברורה לחלוטין, פשוט גנב לו את השורה!
באמת שאין לי מושג למה כי זה לא כאילו הוא חולה או לא יכול לשיר, כי הוא הרי שר בסדר גמור בבונאמאנהXD אבל... *שיעול* כן. ................ עזבו אני יודעת שאתן לא מבינות מה אני כותבת אבל העיקר שאני מבינה. ועוד דבר- להקת בנים שאני ממש אוהבת לאחרונה, 2AM, עשתה "קאבר" לשיר של להקת בנות שאני גם ממשממש אוהבת בשם Miss A. הם היו לבושים בדראג ו-ו-ו- הם קראו לעצמם Miss AM. די אני פשוט נשפכתי
עזבו את זה שאחד מהם, ג'וקוון, הוא בערך הדבר הכי הומו שיש;_; כן אפילו יותר מהיצ'ול~~~ הוא פשוט כזה
אני אוהבת אותו;; קיצר אני נורא בהיי עכשיו3333333> וסתם כי אני לא אהיה פה ביום שבת לעשות סיכום אני אעלה עכשיו את התמונה שהייתי מעלה אם כן הייתי- ז'ו מי אהובי המתוק ;_;

למעלה