חוויות הביקור בוויניפג

מילי 29

New member
חוויות הביקור בוויניפג

אני אשמח לקרא על חוויותיכם בביקור בוויניפג. אפשר גם במסר. כפי שציינתי פה בתחילת החודש ייקבע לי סיור בקהילה היהודית בשנה הבאה ואני כולי מתרגשת..... כבר... כל פיסת מידע תתקבל בברכה.

matbucha

New member
חווית הביקור בויניפג

היי לכולם, לפני כחודש חזרנו מביקור בויניפג. התאהבנו בעיר. אנשי קהילה מאוד נחמדים. עזרו, הסבירו. ראינו גנים של הקהילה, בית הספר ועוד הרבה דברים, כמובן malls . קמפוס של אוניברסיטת מניטובה מאוד גדול ויפה (כמו טכניון) הופתענו לטובה מהמנטאליות והנדיבות של הקנדים. לא נתקלנו בחוסר סובלנות עקב השפה הלא מושלמת. 80% מהתושבים, אם לא יותר, גרים בבתי קרקע. יש בתים יותר יפים, בתים יותר פשוטים. אנשים לא רצים אחרי הקידמה. חווים ונהנים מהיום-יום. יש דברים שאפילו נראו לנו מצחיקים, כמו פעמון באוטובוס - צריך למשוך בחוט נאמר לנו בקהילה שהדברים שמעניינים את הקנדים בויניפג זה מזג אויר, sales, ויתושים.וביתושים הם מטפלים באופן קבוע. לסיכום: הביקור היה מאוד חשוב (לשני בני זוג) ומאוד מעניין ואנחנו מחכים בקוצר רוח כבר להגיע לשם.

matbucha

New member
לא, עוד לא.

בנתיים קיבלנו מכתב ממשלת מניטובה שהבקשה שלנו יחד עם המלצת הקהילה הגיעה לידיהם. עכשיו מחכים למכתב עם מספר תיק.

dannyk27

New member
כשלושה חודשים

ואז מגישים לשגרירות להמשך התהליך המקוצר.

youvalss

New member
לא קיבלנו בינתיים שום מכתב מהפרובינציה

חזרנו מהביקור לפני כ-3 שבועות ובינתיים לא קיבלנו שום מכתב מהפרובינציה שמאשר שהם קיבלו את המסמכים ואת המכתב מהקהילה. אני מקווה שהכל בסדר עם זה. וידאתי עם דליה אחרי שחזרנו שהיא שלחה להם את המסמכים. האם אני אמור לקבל מייל או מכתב בדואר?

dannyk27

New member
מכתב בדואר

וכנ"ל כשתואשרו ע"י הפרובינציה, עם כל הערכה שאיתה תיגשו לשגרירות. קחו בחשבון שמכתב מקנדה לישראל מגיע תוך 10-20 יום.

למעלה