חוויות התנסות בגלקסי

חוויות התנסות בגלקסי

ניסיתי לגלוש בפייסבוק בטלפון של חברה לעבודה - לוקח הרבה זמן למכשיר להתחבר ולצאת. לא הצלחתי לראות פרסומים על דף הבית שלי, לא הצלחתי לעשות איתו שם כלום ולראות משהו, היתה אכזבה גדולה ויש לי שאלה - אני קוראת שאתם מדברים כאן הרבה על ROM - מה זה? באם אקנה גלקסי, האם צריך לעשות בו הרבה שינויים כדי שיהיה נוח לשימוש קל ומהיר בגלישות ובשימושים אחרים?

פגית

New member
מוזר

אבל יש כמה אפשרויות ולא להתאכזב כלכך מהר... א. קחי את המכשיר שוב-בכניסה לפייסבוק גלגלי את העמוד עד הסוף-לחצי על האתר המלא והתחושה תחזור להיות האתר שאת מכירה ולא הגירסה הסלולרית שלו-לי היא הרבה יותר נוחה. ב. את יודעת מי המפעילה שדרכה נקנה המכשיר של חברתך? אמרו לי כמה שהמערכת המות'נת על הגאלקסי מבית הכחולים לא נוחה.. אני עם הכתומים ולא נתקלתי בבעית מהירות גלישה כזו או אחרת. ג. לדעתי אין צורך לשנות רום, רק אם את ממש רוצה וצריכה פונקציות שדורשות רוט ואז באמת זה כבר לא בעיה להתחיל להתעסק עם כל העולם של החלפת רומים וכדומה, אני לא מבינה בזה, זה גורר איבוד האחריות של המפעילה ולכן לא עשיתי זאת. וד. אין סיבה להרגיש רע אם הגאלקסי לא נוח לך, לכי עם מה שכן....

רום - מה זה בכלל?

המפעילה של החברה אכן כחולה. היא כן מצליחה לראות דברים בפייס ואני לא הצלחתי. אבל גם האיטיות ממש מרגיזה אני עוברת ממפעילה סגולה למפעילה כתומה ואני לא רואה הרבה גלקסי סביבי כדי להתנסות בגלקסי עם מפעילה אחרת העניין שהכי נוח לי זה עם מה שיש לי אבל במעבר אני יכולה לבחרו מה שבא לי ביררתי איתם וניתן להשאיר 2 מכשירים על אותו קו בתוספת של 15 ש"ח בחודש ואולי אעשה את זה, ככה שהמכשיר העכשווי יהיה לפונקציות של שיחות, יומן וכו' והשני יהיה לגלישה ומשחקים

nwperson

New member
אבל למה לקנות מהמפעילות?!!

קני בחוץ, והצמידי אותו למסלול שלך. עם הגלאקסי בדרך כלל מקבלים החזר הרבה יותר גבוה.. (את קונה ב 2300 פחות או יותר, ומקבלת החזר של יותר מ 3000 ש"ח).

פגית

New member
אני רואה בזה כמה ייתרונות

אולי זה כי אני לא מספיק מנוסה בתחום, קצת פחדנית ובעיקר לא אוהבת כאבי ראש, אבל- ברום של המפעילה העיברית מושלמת-שמעתי על לא מעט רומים מבושלים בהם המספרים מתהפכים למשל ועוד. יש אבא ואמא לתיקונים ואחריות.. תמיד אפשר להתקין רום אחר אם ממש רוצים.. בחוץ יש רק 8G לפי מה שהבנתי.. אצלי המסלול השתנה לטוב יותר בעת השידרוג-אז נכון לא כולם לקוחות עיסקיים כמוני, אנחנו עם אותה המפעילה מאז שהם פתחו בארץ, אבל לפעמים גם ללקוחות אחרים זה משתלם...... אני אישית מרוצה מהמפעילה שלי, מהיחס... אני בעלת ניסיון רע עם מכשירים שנפרצו ונתקעו בחוץ וישבו הרבה זמן כמשקולת נייר, לא יודעת.....

nwperson

New member
לא מדויק,

אני כמעט בטוחה שיש חנויות פרטיות שמוכרות מכשירים בעברית. אני בטוחה שיש גם גרסת 16, הרגע ראיתי אחת בזאפ. לא קשור להיות מרוצה או לא מהמפעילה - הרבה יותר משתלם וכדאי לקנות בחוץ. כמובן שכל מקרה לגופו, אבל נראה לי שיש הבדל בין לשלם 2300 על מכשיר בחוץ ולקבל החזר של מעל 3000 , מאשר לשלם 3000 ש"ח לפחות למפעילה..

פגית

New member
נכון

אבל שוב, יש גם עיניין של כאב ראש, התעסקות וכו...וכן, כל אחד לגופו..

voguemaster

New member
היום ? אני ממליץ לקנות בחוץ

לקנות רק את גרסת 16 ג'יגה, לקנות מחנות טובה כמו VMOBILE שגם שמה רום נורמלי (של פיילוט שבו העברית מעולה) וגם מוכנה לבצע שידרוגים לגרסא (לא יודע מה התנאים לכך אבל הם עושים את זה).

voguemaster

New member
שלא תבינו לא נכון

אם למישהו יש הזדמנות למבצע טוב אצל המפעילות אני לא פוסל. כך אני עשיתי עם הגלקסי שלי ושל אשתי. מצד שני, זה דורש ממש מסלול טוב שהם בד"כ לא מוכנים לתת אלא אם כן אתה קונה אצלם (ואני יודע שיש בעייתיות חוקית עם זה אבל לך תילחם בזה..)

פגית

New member
מסכימה

לזה התכוונתי. אנחנו שידרגנו 4 מכשירים והמבצע והמסלול מתאימים לנו וטובים ממה שהיו.. יש מקרים שזה מצליח.

nwperson

New member
תגדירי זול..

אני בטוחה שמה שזול לאחד לא זול לאחר. שוב, לדעתי, לצרכן הממוצע עדיף לקנות מכשיר מבחוץ.

זה מבצע מיוחד

של 500 מסרונים לכל היעדים ו-500 דקות לכל היעדים 2 ג'יגה גלישה כללית אייפון, גלקסי או כל אחד אחר שאבחר 170 ש"ח לחודש

nwperson

New member
מכירה...

זה מבצע של אורנג'.. וגם כאן, יוצא זול יותר לקנות בחוץ. לפחות כשזה נוגע לגלקסי. אייפון נמכר פחות או יותר באותו המחיר.

nwperson

New member
אמרתי..

ההחזר על המכשיר מהחברה הוא יותר גבוה ממה שיוצא לקנות אותו. הם מחזירים משהו כמו 115 ש"ח בחודש, שיוצאים 4100 בערך. המכשיר בחוץ עולה בסביבות 2300. יוצא שהם אפילו מחזירים לך יותר ממה שזה עלה לך.

פגית

New member
רום זו פלטפורמת ההפעלה על האנדרואיד

זה בעצם הממשק שהמכשיר מתנהל בו-כלומר אורז את האנדרואיד בכל מיני צורות. לכל חברה יש את הרום שלה פלוס הרבה רומים מבושלים של מפתחים פרטיים, חנויות וכו. זה חלק מהיופי של המערכת הפתוחה של אנדרואיד. אבל לא- זה רעיון רע לדעתי להישאר עם המכשיר הישן כטלפון ולעבור לגאלקסי כמכשיר מולטימדיה. אם את חושבת בכיוון הזה אז הייתי הולכת על הגאלקסי טאב ואו אייפוד טאצ' אייפד.. אין מה להסתובב עם שני מכשירי טלפון, זו דעתי האישת. ברגע שאת מתחילה להתרגל אליו, זה מאוד קל ונוח. לדעתי- לכי לסניף חברה סלולרית הקרוב לביתך, בקשי לראות את שני המכשירים ולהתנסות בהם..

אני לא ממש יודעת מה ההצאות במסגרת

המבצע, אני יודעת שיש אייפון וגלקסי וישנם עוד מכשירים. איזה גלקסי אני לא יודעת. הם לא נותנים אייפד/אייפוד במסגרת המבצע

פגית

New member
נכון זה ברור

השאלה היא למה להסתובב עם שני מכשרים? מנסיון-אומנם טאצ'' אבל כושל מאוד לעומת הגלקסי-מתרגלים מאוד מהר, גם המעבר לנוקיה מטלפון ללא טאצ' היה קל ומהיר. אז בטח שכך יהיה מעבר לטאצ' טוב. אני ממליצה לך, אם אין לך דדלין למעבר, לקחת אייפון של הילדה(נכון?) ולשחק איתו-עד שתרגישי שאת נהנת ושולטת בו ואז תחליטי איזה טלפון טאצ' את מעדיפה..

למעלה