חוויות ותוצאות משתי מתחרויות

חוויות ותוצאות משתי מתחרויות

מי היה? איך היה? מי ניצח? נהניתם? שיהיה שבוע טוב לכולםםםם!!

פייבורי

New member
כן כן...

היה ממש נחמד... מאוד נהינתי...לראות את פייבורי עושה מסלול! תענוג! חתיך שלי=]]! נ"ב- ... דרור-ראיתי אותך היום,עמדת ליידי..אני זו שהייתי עם יהב ופייבורי שבאת לסדר לו את פייבורי חח... שאלת אותו על האייסי שלו..והוא אמר שאין לו..ושתדברו דרכי חח...אני זו עם השיער ה"בלונדיני" החלק.. נו..את בטוח ראית אותי! ששאלת ..מי זו רוני..זאת אני חח...

חחחחח אני בטוח ראיתי אבל אני לא ממש

זוכרת
.. כאילו זכור לי מישהי בלונדינית וזה חח אבל אני תמיד ככה לא ממש שמה לב למי שראיתי..

כיףףףףף!!../images/Emo13.gif

זה היה היום הכי ארוך בחיים שלי... אבל הוא היה כל כך כיף!! קטמן הלך חמודי, לקחנו 3 באף אי איי ילדים! ובהזדמנות זו, אם למישו יש תמונות שלי (שיר קפלן על קטמנדו) אשמח אם תעלו לקומונה של הפורום.. תודה מראש!!

!

יש למישהו אולי תמונות של מאי סיון על פורפליי ב-100 שידבר איתי! תודה....

Lulinelo

New member
אשכרה

ההודעה הראשונה שלו בפורוםםםם אלוהים ישמור עליךךךך

2eye

New member
היו המון דברים

כשאתה בא בתור גרום קוריםיותר מדי דברים.. אתה חוזר משטיפה עם סוס אחד, כסוס אחר בורח ברגע שאתה חוזר, וכל מיני שטויות כאלה... אבל בטכלס היה מהנה... תסכל אותי שאלי צאתי, אבל לא נורא, היה עדיף ככה.

היה מעולהההההההה

63 וחצי ב-ב 3 מקום חמישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויעלי קנתה לאוליבר קובן תכלת
חבל שהאוכף של אוליבר
, לא יחזיק עודד הרבה שנים בחתיכה אחת

soosapir

New member
היה כ"כ כייףף!!!

חח מעלה עכשיו את התמונות למחשב,נוסעת למסעדה
ואז אני יעלה=] אורטל היא אשכרה עשתה לו בוק!!..חח

Ontario R Z Y H

New member
כם אני לשתף חוויות..........

61.60% מקום רביעי באף אי איי וזה מה שחשובבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חחח טאצ' שמיין ואני מרוצה לאללה!!! ונייס לכל מי שאמר שלום, היה נחמד לדברר למישהו יש תמונות?!!?!?!?!??!

למעלה